Jaký sportovní kočárek do města i terénu?

Janli
2.5.19 13:31

Holka, až ho nejdeš dej vědět! Většinu toho slpňují X-landry, Benetto nico, Babyactive XQ. Ale o kočárku, co by splňoval všechno, nevím. A to jsem hledala opravdu dlouho. Možná bychom mohly poslat požadavky výrobcům kočárků, any konečně začali vyrábět kočárky podle našich požadavků ;)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12
2.5.19 13:40

@Janli to teda! :potlesk: už nad tím taky přemýšlím, protože se v tom hrabu už 3 měsíce a fakt už nemůžu :roll: jediný, co mě napadá je Valco ultra s nafukovacími koly, ale ten stojí 11 a myslím, že není odpruzeny a má normální rukojeť.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7974
2.5.19 13:53

Pokud je váha hlavní kritérium, tak nejblíž je tak Valco Snap Ultra.

Pokud to má jezdit pohodlně v terénu, potřebuje to větší kola. To je fakticky váhová kategorie spíš 10-12kg. Tam už je celkem slušný výběr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37144
2.5.19 13:57

To by mě taky zajímalo :D já původně chtěla trojkolku britax, ale je docela dlouhý po složení a nevešel by se do auta. Jinak teď kupuju od bebetta, doporučila mi ho známá, akorát nemá nosnost az 20kg (asi jenom 15kg, ale to mi neva starší tolik nemá ani ve 4 letech kdy už kočár skoro 2 roky nepoužíváme) a je těžší než 10 kilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
2.5.19 14:00

@Dididee valco není do terénu a navíc je pro hobity. To je další nedostatek kočárků. Vyrábí je pro trpaslíky. Málokterý je pro opravdu vysoké rodiče a když už, tak není otočný :?

• Citovat
  • Upravit
34322
2.5.19 14:01

Některé tvoje požadavky jdou proti sobě. Třeba nízká váha a obousměrnost. Ta možnost prohození sedáku do obou směrů s sebou většinou nese to, že je kočár těžká kráva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5358
2.5.19 14:07

@Dididee 4kolka easywalker, jen není obousměrný ten sporták.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
2.5.19 18:37

@Lucie_Sx no to mi nepřijde, Valco nebo Cybex balios S jsou s otočnou sedačkou a těžký nejsou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
2.5.19 18:37

@masinka9 mrknu na něj, dekuju :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
2.5.19 18:39

@Kriss Tina to já mám doma teď ABC Tereno, který vše splňuje, jen má 15kg :zed: proto bych nejradši našla stejný, jen lehčí :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
2.5.19 21:46
@Dididee píše:
@Lucie_Sx no to mi nepřijde, Valco nebo Cybex balios S jsou s otočnou sedačkou a těžký nejsou

Jenže to není kočár, to jsou takové skorogolfky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
3.5.19 07:08

@Lucie_Sx no to ano, mám doma 15 kilovy abc tereno, ale chci něco lehčího. To ABC jinak splňuje vše co píšu, až na tu váhu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
3.5.19 13:29
@Dididee píše:
@Lucie_Sx no to ano, mám doma 15 kilovy abc tereno, ale chci něco lehčího. To ABC jinak splňuje vše co píšu, až na tu váhu

Tak já mám třeba Baby Jogger Summit a to je bytelný kočár do terénu, ale zároveň lehounký. Největší váhu dělají velká zadní kola.
To Valco v terénu (opravdovém) odrovnáš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
3.5.19 13:42

Nejlehčí z takových kočárků je asi maxi-cosi adorra, ale i ten má skoro 12kg. Pod deset kilo má jenom Valco snap Ultra, ale ten fakt není do terénu.

• Citovat
  • Upravit
12
3.5.19 19:07

@Janli mrknu na něj, dekuju :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat