Jaký stan na občasné výlety?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
495
12.4.17 21:28

Jinak bych se ve vašem přípdě orzhodovala prvním díky počtu osob 5 a druhém, terý má super předsínku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4471
13.4.17 10:21

Nikdo jiný už neporadí? uvažuju nad Bigles 5 :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
13.4.17 11:58

Taky doporučuju Coleman. My máme dvě děti a koupili jsme loni Coleman Bering 4 (https://www.4camping.cz/…an-bering-4/).
Jezdíme několikrát ročně na víkendy pod stan nebo na vodu a nemůžeme si ho vynachválit. Je skladný, zvládla ho postavit i moje žena sama, i když samozřejmě ve dvou to jde mnohem líp. Je v něm hodně místa a hlavně má dvě předsíňkou oddělené ložnice. Předsíňka je super prostorná, dají se do ní dát i dětská kola a všechny ostatní krámy, takže v ložnicích nic nepřekáží.
A pokud máte 3 děti, prodává se i verze Bering 5 (pro pět osob).
Samozřejmě je to rodinný stan, v batohu na zádech bych ho nosit nechtěl, má asi 13kg :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4471
13.4.17 12:37

@jarfra tři děti nemáme. cestovaly bychom dvě maminy a 3 děti..oddělené ložnice tudíž nepotřeba :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
13.4.17 13:14

No tím spíš se snad oddělené ložnice hodí, ne? to není o tom, že bychom chtěli být se ženou oddělení od dětí. my máme malé (teď 2,5 a 5 let) děti, takže spíme každý s jedním dítětem (zatím). a právě to, že spí odděleně a mezi ložnicemi je velká předsíň je právě super v tom, že se děti vzájemně nebudí, když nejsou spolu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4471
13.4.17 13:37

@jarfra tak já mám děti 1 rok a 3 roky…spí spolu v pokojíčku a jsou na to zvyklé..spíš by mi bylo divné je tam nechat samotné..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
13.4.17 13:44

No to nám taky, proto ve stanu spíme každý s jedním dítětem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie