Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Jinak bych se ve vašem přípdě orzhodovala prvním díky počtu osob 5 a druhém, terý má super předsínku
Taky doporučuju Coleman. My máme dvě děti a koupili jsme loni Coleman Bering 4 (https://www.4camping.cz/…an-bering-4/).
Jezdíme několikrát ročně na víkendy pod stan nebo na vodu a nemůžeme si ho vynachválit. Je skladný, zvládla ho postavit i moje žena sama, i když samozřejmě ve dvou to jde mnohem líp. Je v něm hodně místa a hlavně má dvě předsíňkou oddělené ložnice. Předsíňka je super prostorná, dají se do ní dát i dětská kola a všechny ostatní krámy, takže v ložnicích nic nepřekáží.
A pokud máte 3 děti, prodává se i verze Bering 5 (pro pět osob).
Samozřejmě je to rodinný stan, v batohu na zádech bych ho nosit nechtěl, má asi 13kg ![]()
@jarfra tři děti nemáme. cestovaly bychom dvě maminy a 3 děti..oddělené ložnice tudíž nepotřeba ![]()
No tím spíš se snad oddělené ložnice hodí, ne? to není o tom, že bychom chtěli být se ženou oddělení od dětí. my máme malé (teď 2,5 a 5 let) děti, takže spíme každý s jedním dítětem (zatím). a právě to, že spí odděleně a mezi ložnicemi je velká předsíň je právě super v tom, že se děti vzájemně nebudí, když nejsou spolu
@jarfra tak já mám děti 1 rok a 3 roky…spí spolu v pokojíčku a jsou na to zvyklé..spíš by mi bylo divné je tam nechat samotné..