Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@anomisisi s tím amadem jsme moc spokojení hlavně děti. Kupovali jsme první stůl a 2 židle před 2 roky pro nejstarší dceru a na podzim druhý stůl pro druhou dceru. Takže spokojenost je velká. Židle teda máme 4 ať má každé dítě svojí a časem bude mít každý i svůj stůl
Děti mám 4
a je to vhodné i pro ty nejmenší kolem 2-3 let - jak židle, tak stůl.
Vždy jsme kupovali na veletrhu v Praze se slevou kolem 15% ![]()
@tezi píše:
@anomisisi s tím amadem jsme moc spokojení hlavně děti. Kupovali jsme první stůl a 2 židle před 2 roky pro nejstarší dceru a na podzim druhý stůl pro druhou dceru. Takže spokojenost je velká. Židle teda máme 4 ať má každé dítě svojí a časem bude mít každý i svůj stůlDěti mám 4
a je to vhodné i pro ty nejmenší kolem 2-3 let - jak židle, tak stůl.
Vždy jsme kupovali na veletrhu v Praze se slevou kolem 15%
jeee 4 deti no to je nadheraaaaa musite byt vesela rodinka,, a vy uzasni rodice,, opravdu jen to nej pro deti komfort pro deti
mam jedno a snazime se fakt dlouuho o druheeee,, fakt vam to zavidim,, a preji mooc,,
Jeste se chci zeptat dokupovali jste k zidlicce operky na ruce?
A ta zidlicka,,, mohou si na ten dolni kruh dat deti nohy? je to na to? nebo by je spravne meli mit dole na zemi=?
@anomisisi děkuju
Ten kruh doporučujou právě pro malé děti, aby je měli o něco pevně opřené, když ještě nedosáhnou na zem, my máme 2 s kruhem a 2 bez. Opěrky na ruce nemáme, přišlo mi to zbytečné.
@tezi píše:
@anomisisi děkuju
Ten kruh doporučujou právě pro malé děti, aby je měli o něco pevně opřené, když ještě nedosáhnou na zem, my máme 2 s kruhem a 2 bez. Opěrky na ruce nemáme, přišlo mi to zbytečné.
kruhy se daji casem oddelat? porad se ptam ale fakt vas hltam moc pomahate
Kruhy se oddělat dají. Zrovna na podzim jsem ho z jedné židle sudavala ![]()
A pro představu jak to vypadá přidávám fotku. Děti stoly používají dost často i na malování nebo stříhání
Manžel malému vyrobil židli podle vzoru této židle Klára a super ![]()
HOlky, teda já taky děkuju za tip, ten Amadeus mě úplně nadchnul, máme sice teprve 3letou holčičku, ale za 2-3roky bych to moc ráda koupila, nadchnula mě ta židle Klára, stůl Žolík a jako doplněk ten bílý boxík s těma zásuvkama, kam si může dávat knížky a sešity, no je to nádhera, hned si stránku ukládám.
![]()
Ahoj děvčata, jdu pro radu
znáte to přijedou babičky a dědečkové a první otázka před Vánoci -,,co máme koupit malému???" jelikož máme 3 babičky a dědečky je těžké něco vymýšlet a tak jednu z babiček napadlo, že malému koupí do pokojíčku psací stůl
nápad je to dobrý ael výběr nechala samozřejmě na mě. Druhá babička hned - tak my mu k tomu koupíme židli, tak si nějakou vyber
NO a tak už tu měsíc sedím a vybírám a vybírám - NEVÍM
malému je 3,5 roku myslela jsem nějaký stolek aby ho měl až do školy. Líbil se mi ten polohovací http://psaci-stoly.heureka.cz/…i-stul-baru/ jenže když tak o tom přemýšlím kolikrát ho bude polohovat a kam dá lampičku a později PC a moc úložného prostoru tam taky není
a tak jsem myslela že bych vzala něco takového http://psaci-stoly.heureka.cz/…r10-lorento/ a k tomu polohovací židly http://jidelni-zidlicky.heureka.cz/…-v-new-bila/ opravdu nevím, jak to máte vy, co by jste doporučili - díky moc
@Alčák1 nebyla bych si jistá, jestli stůl za patnáct stovek vydrží až do doby, kdy na něj bude potřebovat dát počítač… pak když budeš mít takhle výrazně barevnej, budeš řešit osttaní nábytek atd…
Za mě bych vybírala podle toho, aby byla hezká, jednoduše se umývala. Dítě na ní nebude doma sedět hodiny, takže není třeba extra polstrování a tak podle mě. Hodí se, dkyž je posuvná, s tím jak dítě roste. My máme jednu ze školní třídy dcery, kde používají moc hezký od ****, myslím že tu mia lift. Výhoda je že fakt vydrží, mají různé barvy, je jendoduchá, hodí se do dětského pokoje.
edit adminem - smazán odkaz