Jaký typ roušek budete dávat dětem do školy?

400
17.8.20 23:09

Jaký typ roušek budete dávat dětem do školy?

Ahoj. Vzhledem k tomu, že od září budou ve školách opět povinné roušky, zajímalo by mne, jaký typ roušek budete dětem pořizovat, případně jste už v červnu pořídili (jednovrstvé bavlněné, dvouvrstvé bavlněné, s kapsou na filtr, jednorázové kupované apod.). Předem díky za odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2089
17.8.20 23:15

Jednovrstvé bavlněné, aby se tom dalo dýchat. Už to zase začne.. Ta volnost normálně dýchat bez náhubku na hubě mi bude chybět. :,( A hlavně naším dětem!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13755
17.8.20 23:26

Normální jednovrstvé bavlněné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8653
17.8.20 23:27

Žádný :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
17.8.20 23:30

Jednovrstvé upletove. Nechrání, ale dá se přes to dýchat. Pokud se objeví ve škole nákaza, tak mám z jara dvouvrstvé s kapsou.

• Citovat
  • Upravit
1047
17.8.20 23:31

Jednovrstvé bavlněné, máme už od jara. dvouvrstvé jsme měli všichni jednou v březnu a zkolabovala jsem akorát z nich v obchodě, takže jsem je už nikdy nevytáhla :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10461
17.8.20 23:31

Jednovrstve bavlněné a i tak mi ho bude líto. P. s. jak to bude s družinou se ví?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81480
17.8.20 23:37

Zvažuji záclonu. Zatím mají z ubrousku - "šiju secvakávačkou, přiděláám gimičku navázanou na záclonovou žabičku. Papír vyhazujou denně, gumička s žabkou vydrží déle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
17.8.20 23:40
@Lama Lama píše:
Zvažuji záclonu. Zatím mají z ubrousku - "šiju secvakávačkou, přiděláám gimičku navázanou na záclonovou žabičku. Papír vyhazujou denně, gumička s žabkou vydrží déle.

Taky zaclona. Nebo panicky ataky a budou chodit s nahatym ksichtem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8653
17.8.20 23:45
@Baba píše:

já myslím, že vážnost situace si žádá, že bys už i ty mohla připustit, že to očkování ten autismus přece jen způsobuje :mrgreen: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
17.8.20 23:45
@Amalthea píše:
já myslím, že vážnost situace si žádá, že bys už i ty mohla připustit, že to očkování ten autismus přece jen způsobuje :mrgreen: :kytka:

A jeste je nakazlivej :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81480
17.8.20 23:46
@Baba píše:

Když ty moje jelita to zas budou chtít potvrdit od vopravdovýho doktora. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1664
17.8.20 23:47

Zvažovala jsem krajku, ale mám tu nepoužitou záclonu z IKEA, tak asi usiji z ní. Bude jako Šeherezáda 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8653
17.8.20 23:50
@Baba píše:
A jeste je nakazlivej :mrgreen:

joo, my byli teď s autistkou na dovolené, takže máme vyřešeno :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
17.8.20 23:53

@Lama Lama @Baba já uvažuju ještě nad madeirou nebo nad gazovinou. V tom by se mělo dát dýchat dobře a vypadá to jako rouška.
Bála bych se, aby dětem nenacpaly učitelky školní jednorázovou. Tak se to dělalo u nás na jaře.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin