Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj. Vzhledem k tomu, že od září budou ve školách opět povinné roušky, zajímalo by mne, jaký typ roušek budete dětem pořizovat, případně jste už v červnu pořídili (jednovrstvé bavlněné, dvouvrstvé bavlněné, s kapsou na filtr, jednorázové kupované apod.). Předem díky za odpovědi.
Jednovrstvé bavlněné, aby se tom dalo dýchat. Už to zase začne.. Ta volnost normálně dýchat bez náhubku na hubě mi bude chybět.
A hlavně naším dětem!
Jednovrstvé upletove. Nechrání, ale dá se přes to dýchat. Pokud se objeví ve škole nákaza, tak mám z jara dvouvrstvé s kapsou.
Jednovrstvé bavlněné, máme už od jara. dvouvrstvé jsme měli všichni jednou v březnu a zkolabovala jsem akorát z nich v obchodě, takže jsem je už nikdy nevytáhla ![]()
Jednovrstve bavlněné a i tak mi ho bude líto. P. s. jak to bude s družinou se ví?
Zvažuji záclonu. Zatím mají z ubrousku - "šiju secvakávačkou, přiděláám gimičku navázanou na záclonovou žabičku. Papír vyhazujou denně, gumička s žabkou vydrží déle.
@Lama Lama píše:
Zvažuji záclonu. Zatím mají z ubrousku - "šiju secvakávačkou, přiděláám gimičku navázanou na záclonovou žabičku. Papír vyhazujou denně, gumička s žabkou vydrží déle.
Taky zaclona. Nebo panicky ataky a budou chodit s nahatym ksichtem.
@Baba píše:
já myslím, že vážnost situace si žádá, že bys už i ty mohla připustit, že to očkování ten autismus přece jen způsobuje
![]()
@Amalthea píše:
já myslím, že vážnost situace si žádá, že bys už i ty mohla připustit, že to očkování ten autismus přece jen způsobuje![]()
A jeste je nakazlivej ![]()
@Baba píše:
Když ty moje jelita to zas budou chtít potvrdit od vopravdovýho doktora. ![]()
Zvažovala jsem krajku, ale mám tu nepoužitou záclonu z IKEA, tak asi usiji z ní. Bude jako Šeherezáda 🙂
@Baba píše:
A jeste je nakazlivej
joo, my byli teď s autistkou na dovolené, takže máme vyřešeno ![]()
@Lama Lama @Baba já uvažuju ještě nad madeirou nebo nad gazovinou. V tom by se mělo dát dýchat dobře a vypadá to jako rouška.
Bála bych se, aby dětem nenacpaly učitelky školní jednorázovou. Tak se to dělalo u nás na jaře.
Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?
Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
PDF ke stažení a tisku zdarma.
Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.