Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Ahoj, chtěla bych znát váš názor, nedávno jsem sundala dready a teď bych chtěla nějaký zajímavý účes který by mi slušel. Napadla mě delší podkova, to se mi líbí, ale nemám představivost, tak nevím jak bych vypadala. Díky za rady a názory.
Příspěvek upraven 18.06.14 v 16:36
Jak až krátký myslíš?
já na krátký nikdy nepomýšlela, myslela jsem, že bych vypadala jak paštika ![]()
@Kirstenn byt tebou jdu do podkovy. Nechala bych predek hodne dlouhej a hodila bych na vlasy nejake barevne ombre.
@Weru píše:
@Kirstenn byt tebou jdu do podkovy. Nechala bych predek hodne dlouhej a hodila bych na vlasy nejake barevne ombre.
To jsou barevné konečky? No jáse o víkendu barvila, tady to není vidět, mám takovou švestkovou, tak nevím jestli by to přes to šlo.
Příspěvek upraven 16.06.14 v 22:54
@Kirstenn píše:
Jak až krátký myslíš?já na krátký nikdy nepomýšlela, myslela jsem, že bych vypadala jak paštika
Krátký myslím jako úplně, třeba 4cm ![]()
@Weru píše:
To mi přijde, že vidím snad na každé druhé ženské. Je ale fakt, že ne všechny, co mají podobný účes, si ho pak umí samy udržovat. Mívají to jako roští…
@Kirstenn píše:
To jsou barevné konečky? No jáse o víkendu barvila, tady to není vidět, mám takovou švestkovou, tak nevím jestli by to přes to šlo.Příspěvek upraven 16.06.14 v 22:54
Urcite slo, ted frci fialove, ruzove atp. Ale musela bys asi do lepsiho kadernictvi.
@KPKristy píše:
To mi přijde, že vidím snad na každé druhé ženské. Je ale fakt, že ne všechny, co mají podobný účes, si ho pak umí samy udržovat. Mívají to jako roští…
Ja tu extremni podkovu na nikom prave nevidela
.
@Weru píše:
Ja tu extremni podkovu na nikom prave nevidela.
A já právě i na holkách, co se to k nim nehodí. Jako třeba mají na sobě sportovní kostkované kalhoty, botasky a tohle na hlavě. Možná proto mám i vůči tomu účesu nějaký výhrady, to přiznávám
Účes se musí hodit do celkovýho stylu nositelky, jinak je to děs…
@KPKristy píše:
Krátký myslím jako úplně, třeba 4cm
Je, tak to bych se asi bála. ![]()
A zakladatelka má stejně na extrémní podkovu krátkou patku, ne? Tam bych si představovala, že bude stejně dlouhá jako postranní vlasy ![]()
@Kirstenn píše:
Je, tak to bych se asi bála.
Já to úplně vidím ![]()
@Weru píše:
Urcite slo, ted frci fialove, ruzove atp. Ale musela bys asi do lepsiho kadernictvi.
Jedno tu máme, zkusím se zeptat
zítra jdu na to.
@KPKristy píše:
Já to úplně vidím
Fakt? Já si to nedokážu představit ![]()