LR Aloe vera výrobky, fungují?

59
16.6.14 11:31

LR výrobky, fungují??

Ahoj ženy, chtěla bych se zeptat jaké máte zkušenosti s výrobky společnosti LR mám na mysli hlavně Aloe vera a colostrum. Poradkyně mi to vychvalovala jako nějký zázrak, ale moc tomu nevěřím. Díky za reakce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
222
16.6.14 11:37

Ahoj, mam s tim zkusenost. Aloe vera je super vec. Aspon nam teda pomohl vzdy. Mam chladivy gel do lednice a jsem s nim spokojena. Colostrum bral syn a taky pomohlo. Za me jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
karfice
16.6.14 11:39

Byla jsem na jedom školení od LR a vychvaloval tam týpek jak je kolostrum super, a jak se každé ráno těší, jak si na tomto pochutná.
Ale řekněme si upřímně. Říká to z toho důvodu, aby měl provize z každého prodaného výrobku. Jako dávat za kolostrum 5 tisíc… mi příjde zbytečné.
To raději zajdi do zdravé výživy a pořiď si nějaký lepší čaj.

• Citovat
  • Upravit
222
16.6.14 11:54

Tak ja to kupovala pro syna jednu lahvicku jen kdyz byl nemocny. A 5 tis to urcite nestalo. Pri nemoci to urcite pomuze. A stalo to kolem 900 kc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12213
16.6.14 11:59

Pouzivali jsme a jeste obcas malemu dam kdyz je nachlaezeny COLOSTRUM, jo sice jedno baleni stoji okolo 1 000. ale pro me je to vec k nezaplaceni.
Maly byl porad nemocny a od te doby co jsem mu davala colostrum je nemocny uplne minimalne.
vyjde nam to temer financne stejne jako kdyz jsem mela kupovat kazdy Mesic Sirup na Kasel, kapky do nosu atd atd..koupila jsem v rijnu 2baleni colostra a jedno z toho mam Doma nacate jeste ted :nevim:

za nas urcite super :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
222
16.6.14 12:06

@Janicka 22.
Presne tak. Super vec. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6257
16.6.14 12:08

Spokojenost ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
16.6.14 12:43

Máma pila od nich ten aloe vera gel, docela dlouho, a tvrdila, že jí to pomáhá..a já měla lahev asi za 500, mě to známá dávala za nákupku. 500 nebo 600, teď nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
214
16.6.14 13:13

Také mám dobré zkušenosti s LR. Zvlášť spray s aloe je u nás hodně používaný na téměř každé zranění. Nepálí a neštípe. Poranění se po ošetření lépe a rychleji hojí, Zkoušela jsem i na poškrábané ucho našeho kocoura a skvěle fungoval. Nejstarší dcera používá na citlivou pleť krém s aloe a i s propolisem. Zatím je spokojená.
V zimě jsme používali vitamíny Vitaaktiv a fungovaly dobře, i když jsem je nedávala pravidelně, ale pouze při oslabení nebo začínající rýmě. Za mě doporučuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
16.6.14 18:57

@lucka.honza @Janicka 22 @Zazu @slavuska1 Tak vám holky děkuji za názory, také přemýšlím, že to colostrum koupím, mám 5-ti měsíčního chlapečka a pokud to tedy účinkuje na posílení imunity tak se to za ty peníze vyplatí. Spíše jsem měla obavy, zda to není další šmejd. Dík :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12213
16.6.14 19:12
@Hedvika6 píše:
@lucka.honza @Janicka 22 @Zazu @slavuska1 Tak vám holky děkuji za názory, také přemýšlím, že to colostrum koupím, mám 5-ti měsíčního chlapečka a pokud to tedy účinkuje na posílení imunity tak se to za ty peníze vyplatí. Spíše jsem měla obavy, zda to není další šmejd. Dík :hug:

Nene to se opravdu neboj..jen ja bych ti teda doporucila colostrum compakt, jsou to tablety, ale muzes je otevrit (jako laktobacilky) a vysypat do jidla..slysela jsem hodne, ze je colostrum Sirup hodne osklivy a deti z nej zvraci a pak zu ho vickrat do pusy nevezmou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59
16.6.14 19:38

@Janicka 22 ok děkuji, vyzkouším to :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
18.6.14 14:35
@Janicka 22 píše:
Nene to se opravdu neboj..jen ja bych ti teda doporucila colostrum compakt, jsou to tablety, ale muzes je otevrit (jako laktobacilky) a vysypat do jidla..slysela jsem hodne, ze je colostrum Sirup hodne osklivy a deti z nej zvraci a pak zu ho vickrat do pusy nevezmou.

Dobrý den, tekuté colostrum je hlavně na akutní stavy, rychle zabírá a je lepší pro malé děti. Tabletkové je lepší na dlouhodobé užívání. Nebo pak pro děti perličky. Kluk mi je snědl málem na posezení. Do tekutého colostra mu klidně kápnu trochu šťávy nebo naše vitamíny od LR a v pohodě to vypije. Kdyby jste chtěli nějaké informace tak se klidně ozvěte :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
18.6.14 14:42
@karfice píše:
Byla jsem na jedom školení od LR a vychvaloval tam týpek jak je kolostrum super, a jak se každé ráno těší, jak si na tomto pochutná.
Ale řekněme si upřímně. Říká to z toho důvodu, aby měl provize z každého prodaného výrobku. Jako dávat za kolostrum 5 tisíc… mi příjde zbytečné.
To raději zajdi do zdravé výživy a pořiď si nějaký lepší čaj.

Dobrý den, já jsem u LR taky registrovaná, protože si chci super věci kupovat za velkoobchodní ceny a pokud si to ode mně chce někdo koupit, tak mu to prodám, co je na tom? Když jdete do krámu a něco si koupíte taky říkáte, že to chválí jen proto, aby měli provizi z každého kdo to koupí? Ne a přitom je to úplně stejné a to ani nevíte jakou kvalitu si vůbec kupujete. Taky to můžete mít na nákupní ceny a nemusíte nikomu nechávat rabat. Je to jen vaše rozhodnutí, ale pomlouvat tady někoho, že z toho něco má, to by jste nemohla jít ani pro rohlík do krámu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
604
18.6.14 14:46
@Mondau píše:
Dobrý den, já jsem u LR taky registrovaná, protože si chci super věci kupovat za velkoobchodní ceny a pokud si to ode mně chce někdo koupit, tak mu to prodám, co je na tom? Když jdete do krámu a něco si koupíte taky říkáte, že to chválí jen proto, aby měli provizi z každého kdo to koupí? Ne a přitom je to úplně stejné a to ani nevíte jakou kvalitu si vůbec kupujete. Taky to můžete mít na nákupní ceny a nemusíte nikomu nechávat rabat. Je to jen vaše rozhodnutí, ale pomlouvat tady někoho, že z toho něco má, to by jste nemohla jít ani pro rohlík do krámu.

No nechci psát nic špatného o LR, ale zkusili jste Aloii od Barny´s? Rozumím tomu a Barny´s má daleko lepší. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí