Dětský kadeřník - České Budějovice

1214
12.6.14 20:17

Dětský kadeřník České Budějovice

Prosím o radu : kam vzít jednoleté deti (dvojcata) k trpělive kadernici v Českých Budějovicích, slo by o prvni stříhání?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2734
12.6.14 20:22

Ahoj, jsem z ČB :) syn byl tedy do 3 let plešatej, takže nebylo co stříhat:D, ale pak jsme náhodou při procházce objevili kadeřnický salón, je za bývalým kinem Vesmír (od Mariánskýho náměstí směr Pražký sídliště). Název nevím, ale určitě ho nemineš… kadeřnice super, s malým si hrála asi půl hoďky, mají tam i dětkej bobík, přehozy na vlasy atd

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.6.14 20:27

Tereza Duspivova na Husovce (u zastavky naproti Husovu domu) mi strihala ditko a byla moc sikovna.

• Citovat
  • Upravit
1967
12.6.14 20:29

Zkus si na facebooku najít Zuzka Mottlová, je z Budějc a jezdí domů a je milá a velmi přátelská a miluje děti, kdyby jsme si kluky nestřihaly samy tak si zavolám jí :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1214
12.6.14 20:46

Holky moc děkuji, kluka ných si snad nejak opizlala, to jo.. Ale na holčičce bych si nerada zanechala nějaké velké stopy. ;) Takze opravdu diky za reakce, jste hodne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
989
12.6.14 21:12
@xFelli píše:
Ahoj, jsem z ČB :) syn byl tedy do 3 let plešatej, takže nebylo co stříhat:D, ale pak jsme náhodou při procházce objevili kadeřnický salón, je za bývalým kinem Vesmír (od Mariánskýho náměstí směr Pražký sídliště). Název nevím, ale určitě ho nemineš… kadeřnice super, s malým si hrála asi půl hoďky, mají tam i dětkej bobík, přehozy na vlasy atd

Jmenuje se Salon Sandra, jestli se nemýlím… :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31399
12.6.14 21:20

@Tdnka já chodím se synem na Pražskou naproti IGY (hned u toho průchodu do Puklicovky), nevím vůbec jak se to kadeřnictví jmenuje (ta paměť, chodím okolo denně), ale je tam moc hodná a šikovná mladá kadeřnice Veronika a ta to s ním umí. Chodím k ní i sama a je opravdu fajn.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí