Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Prosím o radu : kam vzít jednoleté deti (dvojcata) k trpělive kadernici v Českých Budějovicích, slo by o prvni stříhání?
Ahoj, jsem z ČB
syn byl tedy do 3 let plešatej, takže nebylo co stříhat:D, ale pak jsme náhodou při procházce objevili kadeřnický salón, je za bývalým kinem Vesmír (od Mariánskýho náměstí směr Pražký sídliště). Název nevím, ale určitě ho nemineš… kadeřnice super, s malým si hrála asi půl hoďky, mají tam i dětkej bobík, přehozy na vlasy atd
Tereza Duspivova na Husovce (u zastavky naproti Husovu domu) mi strihala ditko a byla moc sikovna.
Zkus si na facebooku najít Zuzka Mottlová, je z Budějc a jezdí domů a je milá a velmi přátelská a miluje děti, kdyby jsme si kluky nestřihaly samy tak si zavolám jí ![]()
Holky moc děkuji, kluka ných si snad nejak opizlala, to jo.. Ale na holčičce bych si nerada zanechala nějaké velké stopy.
Takze opravdu diky za reakce, jste hodne.
@xFelli píše:
Ahoj, jsem z ČBsyn byl tedy do 3 let plešatej, takže nebylo co stříhat:D, ale pak jsme náhodou při procházce objevili kadeřnický salón, je za bývalým kinem Vesmír (od Mariánskýho náměstí směr Pražký sídliště). Název nevím, ale určitě ho nemineš… kadeřnice super, s malým si hrála asi půl hoďky, mají tam i dětkej bobík, přehozy na vlasy atd
Jmenuje se Salon Sandra, jestli se nemýlím… ![]()
@Tdnka já chodím se synem na Pražskou naproti IGY (hned u toho průchodu do Puklicovky), nevím vůbec jak se to kadeřnictví jmenuje (ta paměť, chodím okolo denně), ale je tam moc hodná a šikovná mladá kadeřnice Veronika a ta to s ním umí. Chodím k ní i sama a je opravdu fajn.