Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Ahojky všem,
chtěla bych Vás poprosit o radu. Chci si koupit nový depilátor. Máte s nějakým dobrou zkušenost, který byste mi fakt doporučili? Je jich na trhu tolik a já nevím. Jsou dobré ty do vody? Nebo je to blbost? Starý depilátor co mám, tak po něm mám na nohách červené pupínky a i mi občas ten chloupek zaroste ![]()
Děkuji za radu a hezký den všem ![]()
Já jsem spokojená se značkou Braun, ale konkrétní ti nepovím, už mám starý, ale je to několikátý kousek a žádný od nich mě nezklamal ![]()
Já mám rowenta silence a jsem spokojená, pupínky se mi udělají po prvním holení, přes zimu se holím klasicky holítkem a přes léto aby to dýl vydrželo tak používám epilátor. Jinak to má nástavec proti bolesti,2 fáze a takovej kartáč na peeling to je dobrý pak použít proti těm pupínkům a zarůstání, ale nesmí se to dělat hned až za pár dní.
Ja mam zalusk na tohle:
vytrhavaci strojky mi nevyhovuji (zarustaji mi chlupy) a chodim na vosk. Kdyby napsal nekdo, kdo ho ma, tak budu rada za informace.
Já bych to neřešila a koupila klidně ten nejlevnější - ale kvalitní značku, aby se ti za rok dva nerozbil.
Měla jsem obyč i dražší a rozdíl jsem neviděla.
@Hanka1 píše:
Ja mam zalusk na tohle: vytrhavaci strojky mi nevyhovuji (zarustaji mi chlupy) a chodim na vosk. Kdyby napsal nekdo, kdo ho ma, tak budu rada za informace.
tak já ho mám. Je tu o něm i krátká diskuze. Používám ho cca 2 měsíce. Používím ho na tváři. Kosmetička si myslí, že mi těch chloupků troch ubylo…
Mám takový dotaz vosk versus epilátor: vyrostou po nich nové chlupy za stejnou dobu nebo se to liší?