Jaký depilátor/epilátor?

251
12.6.14 09:57

Jaký depilátor/epilátor ?

Ahojky všem,
chtěla bych Vás poprosit o radu. Chci si koupit nový depilátor. Máte s nějakým dobrou zkušenost, který byste mi fakt doporučili? Je jich na trhu tolik a já nevím. Jsou dobré ty do vody? Nebo je to blbost? Starý depilátor co mám, tak po něm mám na nohách červené pupínky a i mi občas ten chloupek zaroste :roll:
Děkuji za radu a hezký den všem :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20767
12.6.14 10:01

Já jsem spokojená se značkou Braun, ale konkrétní ti nepovím, už mám starý, ale je to několikátý kousek a žádný od nich mě nezklamal :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3089
12.6.14 10:03

Já mám rowenta silence a jsem spokojená, pupínky se mi udělají po prvním holení, přes zimu se holím klasicky holítkem a přes léto aby to dýl vydrželo tak používám epilátor. Jinak to má nástavec proti bolesti,2 fáze a takovej kartáč na peeling to je dobrý pak použít proti těm pupínkům a zarůstání, ale nesmí se to dělat hned až za pár dní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
12.6.14 10:49

Ja mam zalusk na tohle:

Philips IPL

vytrhavaci strojky mi nevyhovuji (zarustaji mi chlupy) a chodim na vosk. Kdyby napsal nekdo, kdo ho ma, tak budu rada za informace.

• Citovat
  • Upravit
7240
12.6.14 13:08

Já bych to neřešila a koupila klidně ten nejlevnější - ale kvalitní značku, aby se ti za rok dva nerozbil.
Měla jsem obyč i dražší a rozdíl jsem neviděla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1185
13.6.14 20:12
@Hanka1 píše:
Ja mam zalusk na tohle:

Philips IPL

vytrhavaci strojky mi nevyhovuji (zarustaji mi chlupy) a chodim na vosk. Kdyby napsal nekdo, kdo ho ma, tak budu rada za informace.

tak já ho mám. Je tu o něm i krátká diskuze. Používám ho cca 2 měsíce. Používím ho na tváři. Kosmetička si myslí, že mi těch chloupků troch ubylo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
13.6.14 20:18

Mám takový dotaz vosk versus epilátor: vyrostou po nich nové chlupy za stejnou dobu nebo se to liší?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí