Který opalovací krém nedělá fleky na oblečení?

109
9.6.14 10:54

Který opalovací krém nedělá fleky na oblečení?

Potřebovala bych poradit jaký opalovací krém pro děti nedělá fleky na oblečení. Koupila jsem si Sundance od DM, měl být kvalitní a četla jsem že fleky nedělá a aouha, udělal a nevím jak je vyprat!! Jsem z toho dost nešťastná, krémy jsou drahé, tak nechci kupovat jiný a pak zjistit že dělá fleky taky! Předem díky za rady. Kdybyste někdo věděl jak ty vzniklé skvrny vyprat, taky uvítám radu :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s Lidl Formil s marseillským mýdlem?

Přidejte zkušenost s Lidl Formil s mar...
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2480
9.6.14 11:00

Skvrny udela kazdy-jsou to mastne kremy, tak mastny flek se na obleceni udela. Peru v tekutem Formilu z Lidlu a vetsinu fleku od kremu mi vypere, ty, co nejdou vyprat (treba si dcera na tricko nastrikala opalovak, nejak zapomnela, ze maminka tricko sundava a pak strika :mrgreen: ), tak namydlim zlucovym mydlem a pak normalne vyperu a pusti to vzdycky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85442
9.6.14 11:05

Sundance nam uplne znicil obleceni :cert: astrid (bily) je dobry, i kdyz clovek musi davat pozor se vsemi opalovacimi kremy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
9.6.14 11:06
@Ter85 píše:
Skvrny udela kazdy-jsou to mastne kremy, tak mastny flek se na obleceni udela. Peru v tekutem Formilu z Lidlu a vetsinu fleku od kremu mi vypere, ty, co nejdou vyprat (treba si dcera na tricko nastrikala opalovak, nejak zapomnela, ze maminka tricko sundava a pak strika :mrgreen: ), tak namydlim zlucovym mydlem a pak normalne vyperu a pusti to vzdycky.

Já nemyslela mastné skvrny, ale žluté fleky :-/ Ani žlučové mýdlo mi nezabralo :-( Muzu se zeptat, jaky krem pouzivas?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85442
9.6.14 11:15

@Livvka presne to nam udelal ten sundance, vyprat se to nedalo nicim. Ten astrid nam to neudelal nikdy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85442
9.6.14 11:16

Jo a dulezity je, aby byl bez betakarotenu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3148
9.6.14 11:48

Z Globusu Natuvel. Astrid. Ostatní mi taky ničí prádlo :@

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krakatice88
9.6.14 11:57

Sundance z DM používáme taky, sice dělá fleky, ale po druhém nebo třetím vyprání jsou pryč. Prostě mažeme opatrně. Oblečenému dítěti namažeme nepokryté části těla a dáváme pozor, abysme při tom moc nezapatlali oblečení. Někdy se stane, že tam flek je, ale jak píšu, po pár vypráních je to pryč. Prací prášek na jemné prádlo z DM.

• Citovat
  • Upravit
4009
9.6.14 12:14

Vsechny, ktere jsou bile. Nazloutle, oranzove, hnede atd delaji,,nevypratelne,, fleky. Chce to pak jelena a drhnout a prat a prat.

Myslim barva kremu bila, ne barva tuby.

Jo a jeste natirat dite az oblecene, fleky jsou pak mensi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2480
9.6.14 13:07
@Livvka píše:
Já nemyslela mastné skvrny, ale žluté fleky :-/ Ani žlučové mýdlo mi nezabralo :-( Muzu se zeptat, jaky krem pouzivas?

Aha, tak my pouzivame opalovak z Lidlu-OF50 a pak Daylonga taky 50tku a 30tku a ani jeden krem mi takove fleky nedela-jen ty mastne a ty jdou zlucakem vyprat normalne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
394
9.6.14 21:36

Já používám pro děti Daylong a nikdy jsem fleky neměla, i když jsem tady několikrát četla, že někomu fleky dělají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
15.6.14 21:34

Mam doma astrid a bohuzel mi taky dela zlute fleky a nejde to vyprat takze nevim jako astrid pouzivate? @blumen

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85442
16.6.14 05:41

@alexandra19 astrid 50-ku a fleky jsme nikdy zadne nemeli :nevim: teda jen na plavkach, ale nasi vinou (hodne je zapatlam)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
16.6.14 08:20

@soanpe Ten Natuvell je detska 50? Byla jsem se na ne podivat do Globusu a meli bud detskou 30 (zdala se bila) nebo normalni 50 a ta mi teda prisla naloutla. Detrskou 50 jsem nenasla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
16.6.14 08:21

A nemate nektera zkusenost s Garnier Ambre Solaire pro deti? Byl vyborne hodnoceny, nedela fleky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí