Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Dobrý den, chci se zeptat, jakou barvu používáte nejlépe nějakou ohnivou červenou na tmavý vlasy aby ihned chytla. Používala jsem vždy od Elysse ten barvící pudr ohnivá červen ale už ho nikde neprodávájí a tak jsem se chtěla zeptat jakou používáte vy aby to i na černou chytlo?
@milen.mm hele tak já sem kadeřnice ale neslyšela sem že by někumu chytla červená na černý vlasy bez jakéhokoliv odbarvování ![]()
Ta Elysse ten barvící pudr naprosto bomba, taky bych si to nemyslela, používala jsem to ale tak před 5 rokama pořád a na černou mě to chytlo hned, hned a to jsem si to tam nechávala třeba 10 minut a měla jsem to zářivě červený, naprostá bomba, ale už to neprodávají
tak právě sháním něco co bude hodně podobný, mám ted tmavý vlasy a chtěla jsem si dát červený prožky nějaký tak jsem si myslela že by mohlo být taky něco takovýho jak bylo to jak to chytne hned
Červená chytla na černou a ještě zářivě? Tak tenhle zázrak bych chtěla vidět.
No já bych si to nevymýšlela
važně že jo jenom tahle, u jiné barvy, melíru se mě to nestalo…
http://barvy-vlasy.heureka.cz/…eny/galerie/ tady toto ale už se to neprodává ![]()
@milen.mm tak sem našla
jako magma byla vždycky úžasná ale ta cena
nomrkni : http://www.vlasy-kosmetika.cz/…na-2466.html
Hele tadyta od besu by mohla jít taky ale nic nezaručuju já hodně pracuju s wellou nebo vitalitisem a proč si ty vlasy nejdříve nezesvětlíš?
Ahoj všem. Obnovuji diskuzi. Potřebuji poradit od zkušené kadeřnice
.Mám tmavé vlasy, skoro do černa (měla to být tmavě hnědá) a já z ní potřebuji udělat světle hnědou. Bylo mi řečeno, že když si to nechám odbarvit, tak to nejspíš nechytne. Prý si mám nechat udělat melír a pak to obarvit na světle hnědou a takhle to dělat asi tak 2-3×… Mám vlasy hodně dlouhé a když bych chodila ke kadeřnici, aby mi pokaždé dělala melír a pak barvu, tak jsem na mizině
.Myslíte, že když si to nechám jen odbarvit a pak přebarvit na světle hnědou, že to nechytne? Vím, že mi nemůžete poradit takhle na dálku, přesto to, PROSÍM, zkuste
.Děkuji moc za odpovědi.
@ŠestýSmysl Nejsem kadeřnice, ale já jsem si udělala hustý melír přes čepku a to pak odbarvila na červeno, tak myslím, že by na to chytla i ta světle hnědá. Záleží na tom, jak moc se ti to podaří odbarvit. Jinak vlasy mám teď už černé, ale barvu jsem stahovala ze stejné barvy jako máš ty.
@ka2ka Můžu,ale nechci
Je dost tmavá a já bych chtěla mít světlejší…Alespoň tak o 2 odstíny. Je skoro černá a v červnu máme svatbu, tak proto ta jiná barva.
Chytnout by to mělo, jen se to bude rychle vymývat. Takže pak častěji barvit.