LR Aloe vera výrobky, fungují?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7.5.17 15:06

@Lexoid Na jaký konkrétní problém Vám aloe vera pomohlo, co jste si díky němu vyléčil? Jinak, blbost, copak musíte do něčeho rvát sladidlo? To by se to nedalo vypít nesladké? Navíc, když už sladidlo, tak co třeba přírodní, neškodné, dejme tomu stévie. Sacharin je chemický karcinogenní humus. A nevím, proč bych si měla něco léčit tím gelem od LR, když si zase rozhodím něco jiného sorbátem draselným.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1013
7.5.17 15:44
@zrezlá plechovka píše:
@Lexoid Na jaký konkrétní problém Vám aloe vera pomohlo, co jste si díky němu vyléčil? Jinak, blbost, copak musíte do něčeho rvát sladidlo? To by se to nedalo vypít nesladké? Navíc, když už sladidlo, tak co třeba přírodní, neškodné, dejme tomu stévie. Sacharin je chemický karcinogenní humus. A nevím, proč bych si měla něco léčit tím gelem od LR, když si zase rozhodím něco jiného sorbátem draselným.

Sorbat draselný přijímáte v kde čem v daleko většéí míře, stejně tak sacharin.
S tou karcinogenitou je to o dost složitější, než si zřejmě dovedete představit.
A ano, bez sladidla se to nedá téměř vypít. Děti no nepozřou v žádném případě a dospělí jen s velkým odporem.
Složení: Aloe Vera Barbadensis Miller Gel (USA/Mexiko, 90 %), květový med (9 %), kyselicí prostředek (kyselina citronová), stabilizátor (xanthan), vitamin C (kyselina L-askorbová), konzervační látka (sorbát draselný).
Kde vidíte ten sacharin? Já tam vidím med. A množství sorbátu draselného je minimální a kromě toho není považován za nebezpečný. Tak co ještě máte za problém? Není náhodou jediným problémem distribuční kanál? Jistě si také myslíte, že v lékárně či speciálních obchodech se zdravou a tak zvaně BIO výživou jsou kvalitnější a levnější produkty.

P. S. A je to tak nekvalitní a předražené, že jen v ČR se prodá každou minutu jeden litr AV gelu od LR. Pokud tohle není argument kvality, tak potom už opravdu nevím.

Příspěvek upraven 07.05.17 v 18:27

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3372
7.5.17 17:55

Zdravím, občas si koupím v květinářství aloe veru, no a pomalu ji měsíc co měsíc ujídám, tedy přesněji umixovávám, když mám potřebu si ji dát, jen tak preventivně. Navíc je stroprocentní bez přídatných látek a moc ani nestojí. Je hořká, takže si ji mixuji s ovocem. To je např. můj tip, jak to mám já :)
Teď ji ze dva měsíce už nemám, tak někdy zase zajdu do květinářství :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3372
7.5.17 18:00

…ještě chci doplnit, že sem tam aloe veru mixnu i malé do smoothička trošičku, jen tak preventivně…v kombinaci s ovocem, nejde hořkost aloe very ani poznat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3372
7.5.17 18:01

Naposledy jsem si koupila aloe veru v květinářství za 120 kč a pomalu snězená (teda umixovaná :) ) byla za 3-4 měsíce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1013
7.5.17 18:25
@Petulka1234 píše:
Zdravím, občas si koupím v květinářství aloe veru, no a pomalu ji měsíc co měsíc ujídám, tedy přesněji umixovávám, když mám potřebu si ji dát, jen tak preventivně. Navíc je stroprocentní bez přídatných látek a moc ani nestojí. Je hořká, takže si ji mixuji s ovocem. To je např. můj tip, jak to mám já :)
Teď ji ze dva měsíce už nemám, tak někdy zase zajdu do květinářství :palec:

Tak jistě. Vůbec Ti nevadí toxiny ze slupky, vůbec ti nevadí projímavý aloin a hlavně, máš v bytě teplotu stabilně přes 26°C a 12 hodin slunečního svitu.
A ano, ta hořkost se přidáním ovocné šťávy ztratí. jen ji zkus nechat několik týdnů smíchanou s tou ovocnou šťávou v lednici. A to, co děláš nemá pro tělo žádný význam. Tu Aloi co máš doma ale používej spíše jako kosmetiku na hydrataci pokožky, a jako první pomoc při spáleninách, odřeninách a podobně. To bude mít alespoň nějaký užitek.
To, co se sklízí v přírodě pro potřeby LR se s tím nedá absolutně srovnat. První sklizeň je až po několika letech a sklízí se listy o síle 8 cm.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3372
7.5.17 19:30

@Lexoid Slupku odstraňuji, ráda si mixuji jen vnitřek a z důvodu aloinu, si dávám jen trošičku (vždy bez problému :) ).

https://youtu.be/Nttq6KUeVeo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1013
7.5.17 19:45
@Petulka1234 píše:
@Lexoid Slupku odstraňuji, ráda si mixuji jen vnitřek a z důvodu aloinu, si dávám jen trošičku (vždy bez problému :) ).https://youtu.be/Nttq6KUeVeo

Tak to potom ano. Ale praktický význam to stejně nemá. AV gel se pro nějaký efekt musí užívat denně a to po dobu několika měsíců. I kdyby jsi chtěla jen klasický detox tak se bavíme o měsíci užívání každý den tak 80 ml čistého gelu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3372
7.5.17 20:12

@Lexoid Super, děkuji za názor, dobré vědět :palec: Ale i přesto si sem tam dáme snad preventivku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
9.5.17 09:42

Za 1. nevšimla jsem si, že bychom se znali, tudíž si netykáme!
Za 2. se naučte číst, protože jsem nikde nepsala,„že nic ve stejné kvalitě na trhu není“!!
za 3. Když už, tak odpovídejte na dotaz konkrétní odpovědí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1013
9.5.17 19:42
@Dadge 1 píše:
Za 1. nevšimla jsem si, že bychom se znali, tudíž si netykáme!
Za 2. se naučte číst, protože jsem nikde nepsala,„že nic ve stejné kvalitě na trhu není“!!
za 3. Když už, tak odpovídejte na dotaz konkrétní odpovědí.

Tak teď jsi mi to nandala.
Samozřejmě, že jsi to nenapsala, jen jsi napsala, že LR má nejlepší AV gel na trhu. Na sdělení, že se mýlíš reaguješ invektivy a nesmyslným napadáním. A ano na internetových diskuzích si lidé běžně tykají. A přiznám se, že ve Tvém případě už tykám zcela úmyslně. Baví mne totiž ta Tvoje vynucovací pozice.
A ještě něco, díky takovým vypláchnutým, famatickým magorům jako jsi Ty mají LR partneři nedobrou pověst.
A dovol, abych Ti připomenul, že jsi to byla Ty, kdo se do mne pustil zcela mimo mísu. Normálně by jsi mně vůbec nezajímala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
9.5.17 19:54

Nikdy jsem nenapsala, že LR má AV gel nejlepší na trhu. Ale asi to tak bude, když to stále zdůrazňujete.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115
16.10.22 11:27

Bereme se syny již třetí měsíc Aloe drinking gel immune, vitamíny Vita Active a zatím jsme pořád dokola nemocní…virózy, zánět dutin,… takže nám to asi nefunguje :( a to už jsem do toho nacpala 7tis Kč :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.10.22 23:44

Kamaradka tam teď skoncila po celkem dlouhé a úspěšné době(uměla prodavat) sama ale řekla, že je to hodně přehnané. LR se vlastně jako přírodní značka tváří, ale není. Par věci odtamtud je fajn. Například chladicí gel nebo aloe k pití.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

Urea Cica Repair+ 400 ml