Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Ahoj holky
, potřebovala bych poradit nějaký dobrý zpevňovač na nehty. Mám je slabé a lamou se mi. Děkuji za tipy ![]()
Na nechty?to nevím ale na nehty by ti pomohly vitamíny nebo sem si kupovala lak na hehty průhledný a stál 300kč,je to pálka ale mě to pomohlo:-)
neCHty
ne pardon, rozesmálo mě to a připomnělo mi to, jak mi nemohli za živýho boha vysvětit, že podpatky nemají souvislost z odpadkama ![]()
megham33 píše:
Na nechty?to nevím ale na nehty by ti pomohly vitamíny nebo sem si kupovala lak na hehty průhledný a stál 300kč,je to pálka ale mě to pomohlo:-)
Jaké vitamíny myslíš D?
Už si to opravila,a my se smějem,nikdo není neomylný:-D já jsem taky nedávno napsala svadba místo svatba,takže taky ostuda jak Brno:-D
katyca píše:
Jo děkujito jde o zvyk. Vůbec jsem si to neuvědomila.
.
Jinak já je mám opravdu moc slabé a nejhorší je to když si je namočím hned se mi zlomí.
Kamarádka mi radila gelovky, ale ty opravdu nechci. ![]()
katyca píše:
Jo děkujito jde o zvyk. Vůbec jsem si to neuvědomila.
.Jinak já ty tehty mám opravdu moc slabé a nejhorší je to když si je namočím hned se mi zlomí.
Kamarádka mi radila gelovky, ale ty opravdu nechci.
Známá si nechala udělat gelový a pak měla ty nehty zničeny ještě víc.. Spíš bych investovala do nějakého zpevňujícího bezbarvého laku.
Já s tím měla taky dřív problém - jak mi nehty trošku narostly, hned se lámaly. A většinou se „hezky“ zalomily co nejniz to šlo - au…
Pomohl mi obyčejný krém na ruce. Vždycky, když jsem si natirala ruce, přetřela jsem poctive i nehty - lůžko a cely nehet. Po čase se to spravilo a ted mam nehty tak pevne, že s nema můzu skraba … ted me zrovna nenapada co
zkrátka se mi nehet nezlommil ani nepamatuju - jiz nekolik let.
Tak to zkus - treba to pomuze…
K dotazu nic nemam,ale v diskusi je teda sranda:
NECHTY,HEHTY,TEHTY. ![]()
Nevím přesně jaký je to vitamín,ale koupíš je v lékárně,je to i na vlasy plet a nehty.Určitě ti lékarnice poradí.Už si nevzpomenu na ten název.Já měla to samé,a už mám umělé porcelánové.
Alena S. píše:
Já s tím měla taky dřív problém - jak mi nehty trošku narostly, hned se lámaly. A většinou se „hezky“ zalomily co nejniz to šlo - au…
Pomohl mi obyčejný krém na ruce. Vždycky, když jsem si natirala ruce, přetřela jsem poctive i nehty - lůžko a cely nehet. Po čase se to spravilo a ted mam nehty tak pevne, že s nema můzu skraba … ted me zrovna nenapada cozkrátka se mi nehet nezlommil ani nepamatuju - jiz nekolik let.Tak to zkus - treba to pomuze…
Já používám krém na ruce a nehty od Avonu a stejně se mi lámou.
Já jsem debil že HEHTY:-) Někoho upozorním a sama to blbě napíšu:-) nechám to tam at je sranda:-D
Neprihlasena Jaruna píše:
K dotazu nic nemam,ale v diskusi je teda sranda:
NECHTY,HEHTY,TEHTY.
No to víš když píšeš rychleji než jdou myšlenky a pak to po sobě ani nezkoukneš.
![]()
No těď jsem to zrovna napsala to je ten mozek no co naděláš.
![]()