Jaký zpevňovač na nehty?

4025
15.9.11 12:49

Jaký zpevňovač na nehty?

Ahoj holky :mavam: , potřebovala bych poradit nějaký dobrý zpevňovač na nehty. Mám je slabé a lamou se mi. Děkuji za tipy :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5misa6
15.9.11 12:53

Na nechty?to nevím ale na nehty by ti pomohly vitamíny nebo sem si kupovala lak na hehty průhledný a stál 300kč,je to pálka ale mě to pomohlo:-)

• Citovat
  • Upravit
1626
15.9.11 12:55

neCHty :mrgreen: ne pardon, rozesmálo mě to a připomnělo mi to, jak mi nemohli za živýho boha vysvětit, že podpatky nemají souvislost z odpadkama :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4025
15.9.11 12:57

Jo děkuji :oops: to jde o zvyk. Vůbec jsem si to neuvědomila. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4025
15.9.11 12:58
megham33 píše:
Na nechty?to nevím ale na nehty by ti pomohly vitamíny nebo sem si kupovala lak na hehty průhledný a stál 300kč,je to pálka ale mě to pomohlo:-)

Jaké vitamíny myslíš D?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5misa6
15.9.11 12:58

Už si to opravila,a my se smějem,nikdo není neomylný:-D já jsem taky nedávno napsala svadba místo svatba,takže taky ostuda jak Brno:-D

• Citovat
  • Upravit
4025
15.9.11 12:59
katyca píše:
Jo děkuji :oops: to jde o zvyk. Vůbec jsem si to neuvědomila. :mrgreen: .

Jinak já je mám opravdu moc slabé a nejhorší je to když si je namočím hned se mi zlomí. :cert: Kamarádka mi radila gelovky, ale ty opravdu nechci. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1626
15.9.11 13:00
katyca píše:
Jo děkuji :oops: to jde o zvyk. Vůbec jsem si to neuvědomila. :mrgreen: .Jinak já ty tehty mám opravdu moc slabé a nejhorší je to když si je namočím hned se mi zlomí. :cert: Kamarádka mi radila gelovky, ale ty opravdu nechci. :-(

Známá si nechala udělat gelový a pak měla ty nehty zničeny ještě víc.. Spíš bych investovala do nějakého zpevňujícího bezbarvého laku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
15.9.11 13:00

Já s tím měla taky dřív problém - jak mi nehty trošku narostly, hned se lámaly. A většinou se „hezky“ zalomily co nejniz to šlo - au…
Pomohl mi obyčejný krém na ruce. Vždycky, když jsem si natirala ruce, přetřela jsem poctive i nehty - lůžko a cely nehet. Po čase se to spravilo a ted mam nehty tak pevne, že s nema můzu skraba … ted me zrovna nenapada co :-D zkrátka se mi nehet nezlommil ani nepamatuju - jiz nekolik let.
Tak to zkus - treba to pomuze…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Neprihlasena Jaruna
15.9.11 13:01

K dotazu nic nemam,ale v diskusi je teda sranda:
NECHTY,HEHTY,TEHTY. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
5misa6
15.9.11 13:02

Nevím přesně jaký je to vitamín,ale koupíš je v lékárně,je to i na vlasy plet a nehty.Určitě ti lékarnice poradí.Už si nevzpomenu na ten název.Já měla to samé,a už mám umělé porcelánové.

• Citovat
  • Upravit
4025
15.9.11 13:03
Alena S. píše:
Já s tím měla taky dřív problém - jak mi nehty trošku narostly, hned se lámaly. A většinou se „hezky“ zalomily co nejniz to šlo - au…
Pomohl mi obyčejný krém na ruce. Vždycky, když jsem si natirala ruce, přetřela jsem poctive i nehty - lůžko a cely nehet. Po čase se to spravilo a ted mam nehty tak pevne, že s nema můzu skraba … ted me zrovna nenapada co :-D zkrátka se mi nehet nezlommil ani nepamatuju - jiz nekolik let.Tak to zkus - treba to pomuze…

Já používám krém na ruce a nehty od Avonu a stejně se mi lámou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5misa6
15.9.11 13:04

Já jsem debil že HEHTY:-) Někoho upozorním a sama to blbě napíšu:-) nechám to tam at je sranda:-D

• Citovat
  • Upravit
4025
15.9.11 13:05
Neprihlasena Jaruna píše:
K dotazu nic nemam,ale v diskusi je teda sranda:
NECHTY,HEHTY,TEHTY. :mrgreen:

No to víš když píšeš rychleji než jdou myšlenky a pak to po sobě ani nezkoukneš. :roll: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4025
15.9.11 13:06

No těď jsem to zrovna napsala to je ten mozek no co naděláš. :mrgreen: :mrgreen: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí