Jané 2010

• Fotoalbum (233)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?

Přidejte zkušenost s Jané Slalom Pro
Napsat příspěvek
Velikost písma:
239
20.2.11 18:10

maminky dávám na prodej unlimit a nánožník je to děs tak krásné kočárky a prodávají se potom za směšné peníze jak kdyby tu 2010 nikdo nechcel přitom je snad nejlepší ze slalomu co kdy dělali

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
20.2.11 18:35

majo, to mi povídej :roll: já ho zkoušela za 8.000,– a nikdo se neozval. Tak jsem musela na 7.000,–

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
20.2.11 18:40
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
239
20.2.11 19:22

taky ho dám za 7500 ted sem to napsala tak su zvědavá jestli někdo má zájem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
21.2.11 09:02

Tak držím palce :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
21.2.11 16:08

to jste mě moc nepotěšily, dámy, já doufala, že za mého slaloma s fusakem v barvě kočáru dostanu aspoň těch 8 tisíc. Denny, jak dlouho si čekala, než jsi ho prodala? A dávala jsi ho na MMB?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
21.2.11 18:58

Na 8.000,– se mi neozval nikdo, za těch 7.000,– se ozvalo asi 5 maminek… je to hrozný, ještě jsem ho teda neprodala. Paní, co měla přijet v neděli nakonec dorazí zítra ráno okouknout ho. A já pořád rozmýšlím,jestli si ho nemám nechat :think: Za 7.000,– je to fakt směšný, dost prodělám. Obrátila jsem to sezení, takže Ondra kouká ven. Myslím, že se mu to líbí a hlavně, kočárek se teda ovládá bezvadně 8-o :palec: Ondrovi je 10 měsíců a stejně už bych ho za měsíc/dva otáčela :think: Hlavně je mi teda dost líto těch nafukovacích kol. V létě máme koupaliště přes les a přes druhý hospůdku…loni v létě jsmecourali takhle hodně. Bojím se ,že to s Unlimitem bude tvrdá drncačka :roll: Kdybych kočárek měnila tak za ten Concord, tam je už to širší lůžko. Ale pořád nevím… Paní ho nabízí na MMB za 8.600,– s nánožníkem a návlekem na ruce…vypadá fakt dobře, měla ho cca půl roku a střídala to s gfolfkama. Oproti Slalomu je docela odpužený, takže by to zas nahradilo ta nafukovací kola…mě už hrábne,fakt. Já prostě NEVIM :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
239
21.2.11 19:46

no za 7000 je to fakt málo když 2009 se prodávaj tak 8500 sem vyděla no já ho mám za 7500 a zatím nikdo ale níže se mi fakt jít nechce je to skoro nový kočárek ty maminky co kupuji to maj za pusu a ten concord nezdá se ti drahý za těch 8600

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
21.2.11 20:06

no on je i s tím nánožníkem a ,,rukavičníkem,,…neboco to je. A hlavně, pani ho má půl roku a střídala ho s golfkama,takže použitý minimálně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
21.2.11 20:07
:wink:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
22.2.11 09:08

tak ten rukávník seženeš za 200,– a nánožník má taky obyč od emitexu? Concord totiž nánožníky nedělá, pokud se nepletu. A novej concord seženeš za 9000 !!!! tu kolekci 2010 teda, 2011 je dražší. No, Denny promiň, ale do toho bych asi nešla. A s Jané si ti na 100% bude jezdit přes les líp. Já jsem teď malého taky otočila, když mu byl rok, a fakt se teď jezdí daleko daleko líp. Teď mi na slalomu už vadí jen ta váha a neskladnost. Ale jinak jsem max spokojená pořád. Taky jsem málem udělala stejnou výměnu, jako zvažuješ, ale pak jsem si řekla, že o tolik skladnější ten concord není, o tolik lehčí zas taky ne, ale jízdní vlastnosti jsou u slalomu daleko lepší, hlavně když chceš vyjet mimo chodník. Být tebou, tak si ještě slaloma chvilku nechám a pořádně ho ozkouším na ježdění po směru. Kočár se pak i daleko lépe skládá. snad to má hlavu a patu…malej mi porád nosí nějaké knížky tak už mě asi stokrát přerušil. a v létě zase oceníš super boudu u slaloma, nebudeš potřebovat ani slunečník. A těch 7000 dostaneš i na podzim,když bys chtěla měnit kvůli prostorné sedačce. jako 7000, to si dělaj fakt srandu…to bych si ho raději nechala a prodala ho za 7000 později ale už aspoň víc ojetý. jak dlouho si ho tam měla za 8000?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
22.2.11 09:11

zase jsem koukala na novou kolekci, a opět se mi líbí nejvíc potah ze slaloma, ten retro. Fakt pěknej, aspoň na fotce. Nevím, proč to nedělají jako třeba mutsy, že si člověk vybere podvozek a pak barvu potahu jakou chce. To už pak člověk musí dělat kompromisy…bud mám podvozek co chci a blbou barvu nebo krásnou barvu, ale zase nejsem spokojená s podvozkem. No nechápu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
239
22.2.11 09:28

také se mi ten concord zdá drahý ve srovnání že ho chceš prodávat za 7000 a je to stejný rok :think: no já bych dotoho také nešla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
22.2.11 15:11

Marro, nánožník je ušitý od paní na MMB za 550,– :wink: Nový v tomto odstínu jsem nejlevněji našla za 10.000,– . A váha? Váží 12kg, Slalom 15kg, to už je docela dost :roll: Cena mě osobně přijde dobrá, na to,že s ním jezdila ani ne půl roku a minimálně + nánožník, který bych u nového musela kupovat :think:
Zas to počítám tak, že bych Slaloma prodala s nánožníkem za 8.000,– takže bych byla cca na svých.
taky máš pravdu s tou možností kombinování podvozků a sedaček, to by bylo fakt super.
Takže asi teda půjdu nakonec do toho Unlimitu v barvě CalmBlue :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
22.2.11 18:09

Ahojte

Tak po delsi dobe.

Ja uz kocarem nejezdim- mala moc nechce a jak je tady jeste porad snih- tak vetsinou se prepravujeme autem.

Dnes jsem dala JAnecko na prodej a uz mam zajemce- v nedeli se prijedou podivat a kdyz tak odvezt- toz drzte palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí