Jané Muum Formula Matrix 2012

• Fotoalbum (4)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Jané Muum?

Přidejte zkušenost s Jané Muum
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5483
16.5.12 12:06

no původně jsme chtěli holky tenhle od Maxi cosi http://www.malvik.cz/…rojkombinace ale vzhledem k ceně jsme se právě přiklonili pak k Jané, tak budu muset do Malviku - vyzkoušet to, podívat a případně teda koupit tu korbičku větší nebo tu trojkombinaci s korbickou micro.. no uvidíme, ono to nějak dopadne :palec: každopádně moc děkuju za rady, co se týče internetu, na netu jsem nenešla recenze od lidí žádný na tento model 2012 :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
16.5.12 12:10

@lenkatrenka jinak, doporučju v případě korbičky capazo, koupit určitě jetou, prodávají se zánovní v hezkým stavu a nemá cenu kupovat novou!! micro se asi jetý nesežene,ale capazo jo.. :)) jo a za sebe bych si nekupovala to vajíčko strata,a el concord dělá adaptéry na vajco maxi cosi a ty adaptéry jdou i na jané :)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
16.5.12 12:11

Tak to nás tedka zajímá nejvíc,než dáme sporták bude ještě dlouho trvat :) tak Ti děkuji a když budeme kupovt sportak pisnu Ti pro radu :ú měj se :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7576
16.5.12 12:32

:pankac: :pankac: :pankac: Ano ano ano, naprosto souhlasim. Reversek je nejlepší sporťák, co jsem kdy měla (teď mam šestý kočárek :mrgreen: ) a je stabilní, dítě může za i stát opřené o boudu a kočár drží. To klasickej Slalom se poroučel k zemi a ještě do něj foukalo, svítilo, atd, prostě po měsíci letěl z domu.

@aničkakytička píše:
@Gabriela89 měla jsem i maxi cosi ( ano, jsem maniak :)), skončila jsem u trojkolky jané slalom pro reverse a jsem spokojená milionově, sporťák je mnohem lepší než ten futuristický u maxi cosi.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5483
16.5.12 12:38

@aničkakytička ona k tomu setu právě není autosedačka strata ale nějaký Matrix Light 2 tady je vyfocený v tom setu http://www.malvik.cz/…-Matrix-2012 tak nevím :nevim: taky jsem přemýšela, zda radši nekoupit od maxi cosi, ale to by se mi asi zase prodrazilo, kupovat zvlast sportak, zvlast korbičku a zvlast vajicko od maxi cosi :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
16.5.12 12:44

@lenkatrenka myslím, že se ti to neprodraží, korbu bych koupila jetou a vajco je cenově na stejno v setu i samotný, stačí koukat po loňskejchmodelech :)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7576
16.5.12 12:45

Matrix je korba, co se používá i jako autosedačka, takovej hybrid 2v1, proto je tak mrňavá. Klasické autosedačky Jané nejsou špatné, mají i vlastní testování a vývoj.

@lenkatrenka píše:
@aničkakytička ona k tomu setu právě není autosedačka strata ale nějaký Matrix Light 2 tady je vyfocený v tom setu http://www.malvik.cz/…-Matrix-2012 tak nevím :nevim: taky jsem přemýšela, zda radši nekoupit od maxi cosi, ale to by se mi asi zase prodrazilo, kupovat zvlast sportak, zvlast korbičku a zvlast vajicko od maxi cosi :think: :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5483
16.5.12 12:48

teda já v tom mám hokej ted holky :mrgreen: no jdu to omrknout :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
16.5.12 12:52

@Háta_x měla jsem v ruce obě a maxi cosi je nohem prostornější než strata :))) jinak, reversek je můj 13. kočár a knečně spokojená :)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5483
16.5.12 13:13

@aničkakytička 13. kočár?????? OMG, no ty jsi blázínek :mrgreen: 8o :mrgreen: :lol: :D :mrgreen: no já mám ted v hlavě takový guláš, že nevím co teda :roll: koupim teda asi ten sporták Jané Muum, vajíčko maxi cosi (snad mi to na ten podvozek od Jané půjde) :think: a hluboký lůžko dokoupím teda zvlášt :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
16.5.12 13:15

@lenkatrenka kup klidně tu stratu, není špatná, jen si myslím, že maxi cosi vajíčko je lepší. nvíc se ale musej dokupovat ty adaptéry, strata tam asi půjde cavknout rovnou. ale korbu určo bych koupila použitou… ale zeptej se v handy, udělají ti různé nabídky :)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7576
16.5.12 13:17

Tady máš přehled všech typů kočárků Jané, vlevo si vybereš rok (2009-2012) a vyjede ti vše, co ten rod dělali.
 http://www.janecz.cz/…ne-muum-2012

@lenkatrenka píše:
teda já v tom mám hokej ted holky :mrgreen: no jdu to omrknout :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5483
16.5.12 13:21

@Háta_x děkuju, jdu to projet :hug:
@aničkakytička no já chtěla na tu sedačku koupit i ISOFIX do auta pak, tak teda uvidim :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5483
16.5.12 13:25

a s tím sportákem Jané Muum budu myslíte spokojená?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7576
16.5.12 13:26

:kytka:
K ISOfixu, proč ne. Z praxe se nám osvědčilo dát na radu prodejce: pokud nemá některé auto ve vašem okolí možnosti ISOfixu, nepůjde autosedačka přendat. Kvůli tomu jsme volili vajíčko od kočárku z trojsetu (už samotné vožení proti směru je nejbezpečnější přeprava dítěte) a pak větší autosedačku jsme koupili bez ISOfixu, aby šla dát i tchánům do auta nebo do jakéhokoli jiného, kdyby bylo potřeba.

@lenkatrenka píše:
@Háta_x děkuju, jdu to projet :hug:
@aničkakytička no já chtěla na tu sedačku koupit i ISOFIX do auta pak, tak teda uvidim :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí