Jané Powertwin v MHD v Praze

3952
14.9.10 23:46

Jané Powertwin v MHD v Praze

Ahoj :-)
prosím prosím, máte někdo zkušenosti s tímto sourozeneckým kočárkem v Praze? Vím, že si ho lidi hrozně chválí, ale já jezdím denně sama metrem, tramvajemi.. Tak by mě zajímalo hlavně, jak je to s ním na eskalátorech a ve výtazích. A taky jak se vejde do tramvaje a busu. :-)
Zatím mám Phil&Teds, který je v tomhle fakt úžasný, protože je velký jak jednokočár, takže se s ním vejdu úplně všude a dobře se s ním manévruje.
Na zimu ve fusaku ale přeci jen bude pro malou docela málo prostoru, tak uvažuju o tom Jané (určitě teda né nové, na to penízky nemám…). Jenže se bojím, abych v MHD zvládala.
Vyzkoušeli jsme totiž kdysi ABC Design Zoom a to byla síla.. Po jedné projížďce metrem jsem byla úplně vyřízená, jak s tím nešlo manévrovat.. a na eskalátory bych si rozhodně netroufla..

Tak moc díky za odpovědi a rady a tipy :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s Jané Powertwin Pro?

Přidejte zkušenost s Jané Powertwin Pro
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
159
16.9.10 10:58

Ahojky,patřím k těm, které bydlí kousek od Prahy-a neřídím auto..do Prahy jsem jezdila dost často..bez tohoto kočárku bych byla ztracená.Jezdila jsem s ním metrem,tramvajema,busem.Pouze když jede takový ten vysoky bus,je potřeba aby ti dovnitř někdo pomohl. Jinak se vejde i na tu plošinu v busu-jen lidi občas divně koukaj,proč si ten kočár ta mamina nedá dál-jak vyčnívá nad ty ostatní kočárky ;-)ale jak tam uvidí 2děti,změknou :lol: v metru jsem to zvládala taky v poho-akorát stojí kočár na těch2kolečkách vzadu.Nahoru jedu první já a dolů kočár.Vždycky jsem jen starší dceři řekla,ať je opřená,aby byla lepší stabilita.Nenašla jsem výtah v Praze,do kterého by se kočárek nevešel..Takže vřele z vlastní zkušenosti doporučuju..původně jsem měla taky v plánu Teda,ale právě z důvodu o kterém píšeš jsem zvolila jané. Do vložené tašky se v pohodě vejde zimní,emitexovej fusak..jinak,kdybys měla zájem-právě ho prodávám.. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3952
16.9.10 19:07

:-) ahoj a moc děkuju.. už jsem dnes jednou odpovídala, ale koukám, že to tu nejni..

Potěšila jsi mě.. Já totiž před PT koupila ten ABC Design ZOOM a to je takovej tank, že jsem se po jedné projížďce metrem málem rozbrečela a hned ho prodala… To by mě asi ubilo, jezdit s tím denně..A od té doby vím, že abych pohodlně jezdila Prahou, holt musím trochu uskrovnit holky.

Když jsem vybírala mezi PT a Jané, vybrala jsem PT, protože Jané mi taky přišlo docela dlouhý.. ale teď když o tom přemýšlím, třeba to fakt není tak děsný :-)

Půjdu ho někam vyzkoušet.. díky moc!!

JO a ještě jedna věc.. u Jané se dají sedačky polohovat, že? Ta vzahu hodně a ta vepředu aspoň trochu? To je totiž další plus. Přeci jen u PT když chtějí obě spát, tak spí vlastně obě prostě v sedě.. DK se sice dá trošku položit, ale jen asi o 7cm a navíc v tom případě je tam mimi ve fusaku faakt na těsno.. viz foto :-)

A ještě se zeptám, z kterého roku máš model?

Jinak mladší už v pohodě sedí, takže vloženou tašku nepotřebuju, ale fusak, pokud bude Jané, se možná hodit bude.. pokud budu fusakovat i starší… Ale teĎ nemáme finance.. :-( tak musím počkat..

tak ještě jednou díky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
159
16.9.10 19:20

Ahojky,zadní jde polohovat skoro až do lehu,ale to přední má jen 2polohy-je to takový pololeh,jinak by tam to vzadu fakt bylo jak sardinka ;-)ale malá tam spala klidně když to na ni prostě přišlo..přetáhla jsem přes ni boudičku a byla tam jak v domečku ;-)Fusak mám ten emitex 3v1combi-a na přední jsem měla origo jané nánožník-fuska si myslím,žeje zbytečnej když už ti capá..model hele nevím,jsme druzí majitelé-takže tohle jsem si nezjišťovala..paní ho měla jen jako druhej kočárek a byl jak novej..ale jak dlouho ji doma stál,to nevím ;-)mám inzerát na mmb,kdyby něco..a jinak teda každej si myslel,že to je jednokočár a spousta idí byla překvapená,když tam uviděla2děti..je to trochu delší,ale fakt bych šla do něj znovu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3952
16.9.10 20:58

jj, taky myslím, že pro Barunku už asi fusak nebude nutnej.. :-) a i pololeh je fajn. teď je fakt skoro úplně v sedu, takže by to byl tak jako tak posun k lepšímu..
tak ještě jednou díky.. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
954
24.5.11 23:33

Holky také zvažuji koupi Powertwinu…nejdřív jsem byla rozhodlá právě pro PaT, ale starší dcera v kočárku ještě spinká, takže je Powerwin daleko praktičtější ;)
Sylvi koupila sis nakonec Powetwin?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4