Jané Slalom Pro 2009 - zkušenosti?
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?
Přidejte zkušenost s Jané Slalom ProMoc děkuji za vaše názory!Jané už máme doma
a jsem nadšená
Tak už se těšíme až vyjedem ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ahoj maminky
prosím o radu, jak je to s polohou sedu u slalomka? Vím, že to nejde do úplného sedu, tak mě zajímá jak jste to nějak řešili
Dnes jsem koukala na kolekci 2008 a tam se mi to zdálo hodně položené, tak nevím jestli u 2009, (kterou budu kupovat) to je lepší? Podle mě to dítěti nebude moc pohodlné… kamarádka má speediho tam je to podobně a řeší to tak, že za záda připne malou ledvinku, která drží opěrku zad vzpřímenější
tak jestli některá zkušená maminka má podobný vylepšovák…nevím, jak je to důležité, mám teprve 3-měsíčního prcka, ale Slalom už jsem vybrala, hlavně kvůli váze a skladnosti…
![]()
Tak prosím o rady a typy a názory jak nutný je u kočárku úplný sed
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, Slaloma Pro jsem po měsíci prodala a koupila Slaloma Reverse a s tím jsem spokojená, je o moc vychytávek lepší. Sed má Revers kolmější a lépe drží dítě nezborcené (nemá polštář kolem beder, ale kolem hlavy). Ve sporťáku už stejně dítě samo sedí (pokud ho tam neposazuješ předčasně), tak s tím problém nemá ani u klasického Slalomu. Reverse má vychytávku i na sezení - kšírky se dají vzadu zaháknout, takže připnuté dítě buď necháš na volno a může se držet madla, nebo je unavené a opřené (pak by se mu na úplně kolmo špatně sedělo) a kšírky vzadu zahákneš a je krásně připoutané i při odpočinku nebo ve spánku.
geegoun píše:
ahoj maminkyprosím o radu, jak je to s polohou sedu u slalomka? Vím, že to nejde do úplného sedu, tak mě zajímá jak jste to nějak řešili
Dnes jsem koukala na kolekci 2008 a tam se mi to zdálo hodně položené, tak nevím jestli u 2009, (kterou budu kupovat) to je lepší? Podle mě to dítěti nebude moc pohodlné… kamarádka má speediho tam je to podobně a řeší to tak, že za záda připne malou ledvinku, která drží opěrku zad vzpřímenější
tak jestli některá zkušená maminka má podobný vylepšovák…nevím, jak je to důležité, mám teprve 3-měsíčního prcka, ale Slalom už jsem vybrala, hlavně kvůli váze a skladnosti…
![]()
![]()
Tak prosím o rady a typy a názory jak nutný je u kočárku úplný sed
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Děkuji za typ, jenže reverse se mi nelíbí, nemám ráda hranaté kočárky
spíš bych ráda věděla jestli se to dá nějak podložit u klasického slaloma?
Myslíš teda, že když dítko už samo sedí, nepotřebuje se opírat?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já o Reversu taky původně vůbec nepřemýšlela
a teď na něj nedám dopustit. V klasickém Slalomu se to vyřešit nijak nedá, zkusila jsem si i ušít nový podhlavníček a víc ho naplnit, ale to je na prd, děti se i v tom originálu dost potí, je to na nic mít pod celými zády nějakou peřinku. Ani dítě podkládat něčím jiným mi nepřijde moc dobré, přece jen by mělo mít pod zády rovinu. Možná jen zapřít u menších zadek třeba tou ledvinkou, jak tu někdo psal, ale zas je to určitá úleva a dítě může sedět špatně. Naší malé to u klasickéh Slaloma vadilo jen trošku, asi než se naučila jezdit ve sporťáku. U Reverse je to ok, má ten sed kolmější. Dávala jsem jí do sporťáku až v roce, to už seděla sama dost dlouho a pevně. A i teď je ráda, když je unavená, ale chce koukat, že si „sedí nesedí“, Revers jí drží nezborcenou a ona odpočívá. Když chce sedět sama, vyháknu vzadu pásy a malá se chytne madla před sebou a sedí sama a otáčí se jak potřebuje.
geegoun píše:
Děkuji za typ, jenže reverse se mi nelíbí, nemám ráda hranaté kočárkyspíš bych ráda věděla jestli se to dá nějak podložit u klasického slaloma?
Myslíš teda, že když dítko už samo sedí, nepotřebuje se opírat?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojik holky prosím,kdo máte Slalomka jak mám přidělat nánožník ke sportáku?jsou tam nějaké dva pásky na každé straně,ale kam snima netuším.....
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Slun, připnout k boční konstrukci. Jestli máš klasického, tak k trubce až za látku spoťáku, jestli Reverse, tak na trubku konstrukce až za tím černým plastem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Háta_x píše:
Slun, připnout k boční konstrukci. Jestli máš klasického, tak k trubce až za látku spoťáku, jestli Reverse, tak na trubku konstrukce až za tím černým plastem.
Děkujiiii
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojik holky,prosím,nemáte někdo kontakt na paní co šije boudičky a potahy na Janéčka?Někde na mimibazárku jsem to kdysi viděla…ale nemohu nic najít…děkuji moc… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj,tady je kontakt na pani Lenku,nechala jsem si u ni sit novou vlozku do kocarku a tasku na plastenku..Skvela kvalita a rychle jednani.Vrele doporucuji.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
marketta1 píše:
Ahoj,tady je kontakt na pani Lenku,nechala jsem si u ni sit novou vlozku do kocarku a tasku na plastenku..Skvela kvalita a rychle jednani.Vrele doporucuji.http://www.mimibazar.cz/…i_starsi.php?…
Díky
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jané Slalom v terénu?
Ahoj, mám v plánu kupovat Jané Slalom ale ne revers. A teď mě někdo vystrašil, že v terénu je nestabilní, že prostě do terénu není. Tolik s ním v terénu jezdit neplánuju, ale máme pejska, takže sem tam nějaká polňačka to bude a na chalupě ty cesty také nejsou úplně rovné. Myslíte, že to půjde, nebo mám radši vybrat čtyřkolku? A neměla jste některá problém s tou kotoučovou brzdou, že byste do ní nějak bouchli a nefungovala - vím, že alespoň na kolech to bývá choulostivé místo.
Předem moc děkuji za vaše názory. Kamarádka, která ho má a je z něj nadšená, ale jezdí s ním pouze po Praze.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, já se slalomem jezdím v Praze i v lese, u našich po polňačce. Stabilní mi přijde dost, pokud jedu fakt přes kořeny stromů, tak si zaaretuju přední kolečko a jede se dál. S brzdou jsem nikdy problém neměla, že by se zasekla nebo tak.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
rosslyn píše:
Ahoj, já se slalomem jezdím v Praze i v lese, u našich po polňačce. Stabilní mi přijde dost, pokud jedu fakt přes kořeny stromů, tak si zaaretuju přední kolečko a jede se dál. S brzdou jsem nikdy problém neměla, že by se zasekla nebo tak.
Díky, za uklidnění. Ono to bylo, že jedna kamarádka povídala, že její všechny kamarádky říkaly, že je ten kočárek hrozně nestabilní. Ale možná to bylo o jiné trojkolce. Jinak jsem na něj všude četla jen chválu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit