Jané Slalom Pro 2009 - zkušenosti?

2990
11.3.11 12:12

Jané Slalom Pro 2009 Pořídit?

Čauky vím, že je tady na Janéčko hodně diskusí, ale každý srovnává. Je jasné, že ideálí kočárek neexistuje! Já jsem asi blbá, ale nedám si pokoj a nedám! Pořád čtu nějaké recenze na Janéčko! Zítra se na něj jdeme dívat budeme ho kupovat po jednom dítku pač nechcem dávat za nový kočárek 20 tisíc! Ajá jsem prvně byla nadšená a ted jsem na vážkách, je to 2009 po jednom dítku, ještě v záruce. Všude píšou že je problém s brzdama,že padá zadní brzda a že přední kolečko vybruje! A sportak nejde do sedu ani do lehu nevim. Nerada bych koupila kočárek a co měsíc ho reklamovala … :):) Tak teda opravdu přemýšlím co je natom pravdy. Taky zalezí, kdo jaky má na kočárek naroky ja nevim nikdo ho v okolí nemá abych se poradila. Máte stím zkušenost?Moc děkuju :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?

Přidejte zkušenost s Jané Slalom Pro
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4742
11.3.11 12:42

Ahojek.
U starších je to asi tím, jak kdo s kočárkem zachází…
Já si loni taky kupovala starší Jané slalom, ani nevím, myslím, že rok 2007, a musím říct, že mě na něm nic netrápí. Akorát nám nebrzdila přední brzda, manžel tam myslím jen otočil destičku a brzdí skvěle dál. Do lehu dát jde, do sedu taky - samo že sed není úplně kolmý, to by se i blbě sedělo. Já jsem za sebe spokojená… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1026
11.3.11 12:49

Ahoj,
já myslím, že se Slalomem chybu neuděláš. Já ho mám už podruhé a jsem spokojená. Na syna model 2004, pro dceru 2008.

Padající zadní brzda je opravdu častá vada, ale konkrétně toto mi vážně nevadí. Prostě ji jednou za čas při jízdě zase přizvednu. A když se nechá spravit v servisu, tak už to prý nedělá. Je to prostě prkotina. Vibrující kolečko nemáme a ani u staršího jsme neměli tento problém.

Co se týká sedu, tak u syna mi to nikdy nevadilo, když byl mimčo, tak se tam rozvaloval ve fusaku, jako starší už s tím problém neměl.

U dcerky mi ten sed trochu vadil, ale dalo by se to řešit dokoupením podložky do kočárku. My jsme to kritické období v létě odjezdily s Buzzem, který jsem si pořídila kvůli otočné sedačce. Na podzim šel Buzz z domu a nastoupil opět Slalom. Jezdí se mi s ním mnohem lépe, líp se ovládá, nezasekává se mu kolečko jako to bylo u Buzze, prostě konfortnější jízda pro obě.

Pro mě je Slalom super kočárek, lehký, snadno ovladatelný. Jako hluboký naprosto bezchybný, sporťák má jediný nedostatek ten polosed. Časem zjistíš, že naprosto dokonalý kočárek prostě není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3003
11.3.11 12:58

Ahoj,
mam slalom 2009 a jsem s nim moc spokojena..S brzdou problem nemam a nikdy jsem nemela a predni kolecko mam taky v poradku..Zezacatku trosku vrzal kdyz jsme zmokli ale stacilo namazat a bylo po problemu..Jeste mi malicko vadi maly kosik na nakupy a spatna pristupnost k nemu.Ale jinak jsem moc spokojena a urcite si ho necham na druhe dite..Je lehky,lehce skladatelny,libi se mi designove a skvele se mi s nim jezdi..Za me urcite doporucuji!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2990
11.3.11 12:59

Díky moc! :kytka: Stejně pořád nevím,zítra se rozhodnu,zase si myslím,že pokud už je po jednom dítku mohly by byt závady již odstraněny :nevim: Podle fotky moc pěknej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2990
11.3.11 13:03

To je on

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4742
11.3.11 13:32
Slun píše:
To je on

Vypadá moc hezky a ta tmavá barva je suprovní. Já měla barvu stylon a už mám nový černý potah, kde podle nálady měním vnitřní podložky, takže mám pokaždé jinak barevný.
Nechala jsem si ušít přes mimibazar i boudičku se clonou, která je úžasná, já slunečníky moc nemusím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2990
11.3.11 13:34

A ta boudička vyjde na kolik? :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2990
11.3.11 13:36

Já mám také ráda tmavší barvy!Dítko do něj můžeš vesele oblékat a není přeplácaný :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7576
11.3.11 13:47

Ahoj, zkopíruju sem ohledně zkušenosti s Jané Slalom Pro můj příspěvek z předchozí diskuze:

„Koupila jsem si teď sporťák Jané Slalom Pro a jsem spokojená po asfaltu a na rovné trávě. Ale dneska jsem vyjela do skutečného terénu a jsem moc zklamaná. S uvolněnou aretací je vratký (dokonce i při přejezdu rohožek ve vchodu-chyběl tam rošt, kolo se otočilo napříč a rvala jsem to ven, o řízení jednou rukou nemluvě, to čtyřkolka držela směr jak přibitá) a špatně ovladatelný když chci jet rovně, zaaretovaný musím nadzvedávat stejně jako čtyřkolku a má tendenci se překlápět, když je jen na tom předním kolečku. A okýnkem v boudě svítí sluníčko a malá mi v kočáru řve a nespí mi. Měla jsem z něj radost a prvních pár „metrů“ po městě se mi jevil dobře, i jsem to tu někde psala. Ale k čemu je mi tedy o něco hezčí sporťák Do města na parádu. Maximálně. Chtěla jsem Roana už prodat, ale po dnešku ho ani „nezazimuju“.“

A ještě bych dodala, že odaretovaný řídit jednou rukou je o nervy, ten kočár tak dobře kopíruje terén, že sjíždí ke straně po sebemenší nerovnosti/náklonu/hrbolku. Jezdila jsem cca rok se čtyřkolkou a teď po ní začínám šilhat znovu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
11.3.11 13:52

Já mám Slalom 2009 druhým rokem a jsem maximálně spokojená. Mám k porovnání PP Plika a fakt nesrovnatelné. S brzdou jsme problém neměli. Přední kolečko tak jak tu někdo psal začalo vrzat. Tak jsme namazali a žadný problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3804
11.3.11 13:58

ahoj,
tak my koupili model 2008, nový.
jsme s kočárkem moc spokojeni.
jezdili jsme s ním i na hory a šlo to. sice v terénu kočárek jednou rukou ovládat nejde, to opravdu ne, ale zvládla jsem ho tlačit a ovládat i já. 8-)
ve městě ovládání bez problému.
padající a rachtající brzdu jsme měli taky, v servise to opravili (jedná se o nějaké převrtání nýtků) a od té doby žádný problém. s předním kolečkem jsme taky neměli problém.
syn byl v kočárku moc spokojený, takže si jej necháváme pro další dítko. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2990
11.3.11 15:01

A máte někdo zkušenosti i s jinými vadami nebo nedostatky při klasickém ježdění? Krom tej brzdy? Pač jestli je jedsiná vada brzda a dá se opravit,tak bych kočárek pořídila. Bydlíme na vesnici ,takže klasické chodníky a nerovnosti asi jako všude! :lol: Ještě bych se chtěla zeptat jestli kolekce 09 má stejnou látku jako kolekce 10 a 11.U těch nových kolekcí mi přijde ta látka taková moc tenká :nevim:hlavně na boudičce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
11.3.11 17:44

Myslím, že látka je trochu jiná a řekla bych, že ta 2009 a starší byla lepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5697
15.3.11 08:47

ahoj já měla taky dvakrát, na dceru i syna - nelituju investice, měli jsme 2007 a 2009. U té 2009 už mi brzda vůbec nepadala, neměla jsem žádný problém. V roce a půl jsem prodala 3komb a pořídila lehoučké golfky. ani jednou jsem neměla větší závadu.
Přesto však bydlíme ve městě a i když jsme s ním jezdili na horách, nedokážu posoudit hrubší terén.
Vždy se najde někdo spokojený a někdo nespokojený, tak dobře vyber.

Tu 2009 jsem měla barvu Utopia a na udržování byla o dost lepší než přechozí kolekce. Korbička teda nic moc řešená, Tím že není stříška upevněná k madlu jako předchozí kolekce, tak se to madlo hodně odřelo a oškráblo (koukala jsem na mmb že to dělá všem), celkem dovnitř svítí, někdo psal na jiné diskusi, že je stříška nestabilní - když se dobře upevní, tak není, ale dnes bych brala kolekci 2008 nebo 2007 |(korbičku) sporťák 2009.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Enduro

• (4.7) + 13 recenzí

Chodítko DJ

• (3.9) + 11 recenzí