Jané Slalom pro 2012

• Fotoalbum (3)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?

Přidejte zkušenost s Jané Slalom Pro
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Rozinka R-3
21.2.12 18:37

Zdravím,nevíte někdo,jestli bude Jané vystavovat v březnu na velethu v Brně?Díky za odpověď.

• Citovat
  • Upravit
14
9.3.12 17:35

Sláva, konečně se vrací Jané Nomad! Když už jsem se pro něj rozhodla jako pro sportovní verzi, vypadalo to že už doslova vymřel :? Místo něj všude jen Jané Unlimit s úzkou sportovní nástavbou. Pokud tedy přijde ta nová kolekce, zřejmě do ní půjdu :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116
25.3.12 22:06

Taky přemýšlím nad Nomádem. A co nový Jané Muum, viděli jste někdo? Zajímá mě hlavně vnitřní prostor, jestli se tam vejde větší dítě. Pro mě plus oproti Nomádu - má otočnou sedačku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
25.3.12 23:58

Ještě jsem ho neviděla, ale taky se na něj chystám http://www.moje-miminko.cz/…kombinovane/?…[10]=1 ale těžko říct, jestli ho mají na prodejně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pavla Bednarikova
26.3.12 16:08

jane muum

Dnes koupila kamaradka pro holčičku 7 měsíců ja uvažuji pro syna 13 měsícu oproti všem reversním jane je opravdu nejvetší :-) A krasně se tam vlezla i 18 měsíční i s

• Citovat
  • Upravit
Pavla Bednarikova
26.3.12 16:10

fusakem… ja sem čekala furt na ridera ale asi skončím taky u muum a vypada ještě líp jak na fotkach naživo. Ridera dovezou že až v květnu :-(

• Citovat
  • Upravit
116
26.3.12 22:23

Jé, a nemohla by sem kamarádka napsat svou zkušenost s Jané Muum? I když chápu, že pokud ho koupila dnes, moc poznatků asi zatím nemá. Mně by moc pomohlo i změření vnitřních rozměrů sedačky, nemám totiž kde vyzkoušet, vím že je k vidění v Handy Praha, ale do Prahy se nedostanu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Petra Sáezová
28.3.12 06:12

Jane Muum

Prosím tě, já ho chci zítra kupovat taky. jen nezdá se mi ta boudička(stříška).není dost malá? Určitě at kamarádka dodá info. :)

• Citovat
  • Upravit
pavla Bednaříková
28.3.12 07:55

No kamaradka je nadšená se vším všudy. o stříšce jsme se včera bavili řikala že je kratší ale nevidm v tom takový problém da se koupit ta přídavna proti slunci a vetru :-)

• Citovat
  • Upravit
2
28.3.12 10:41

muum a ruční brzda

My měli v plánu koupit Slalom Reverse, ale dorazí až v květnu, což je pozdě, proto koukám po jiném typu a Muum se mi začíná líbit. Můžete sem prosím napsat, zda má ruční brzdu a zvládne trochu i lesní terén? Má nafukovací kolečka? Kolekce 2012 je tedy už v ČR a lze koupit i jako trojkombinace? Výhodou je asi malá hmotnost, skladnost a větší velikost lůžka u sporťáku (předpokládám, že lze i úplně položit). Již nemám moc sílu vlastnosti někde studovat, proto prosím o názory zkušenějších nebo uživatelek. Díky, moc!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116
28.3.12 13:06

Nejvíc informací najdeš na stránkách ofic.dovozce do ČR Handy Praha (handypraha.cz), pokud nejsi z Prahy jako já, tak jsou i celkem ochotní co se týká odpovídání na e-mailové dotazy, určitě ti odpoví i na tu ruční brzdu atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JANULKAZAM
30.3.12 16:15

PRO HANNYS

DOBRÝ DEN, PÍŠI VÁM PROTOŽE MÁM KOUPENÝ KOČÁREK MUUM 2012 OD JANÉ. JSEM NAPROSTO SPOKOJENÁ JE LEHOUNKÝ, SKLADNÝ A PŘEKRÁSNÝ. PROSTORNÝ A DÁ SE POLOŽIT ÚPLNĚ NALEŽATO. TEDA CHTĚLA JSTE VĚDĚT JAKÁ JSOU KOLA JSOU PLASTOVÁ JELA JSEM S TÍM PO STĚRKU A PÁR KAMÍNKU SE ZAPICHLO DO KOLEČEK ALE VYNDALA JSEM A KOČÁREK JEZDÍ DÁL. MĚLA JSEM DOMA KOČÁREK S NAFUKOVACÍMA KOLAMA A KDYŽ BYLO JEDNO MĚKKÉ TAK JSME HO DOFOUKALI A NAJEDNOU SE Z KOLEČKA STALA ŠIŠKA A KOČÁREK SE HOUPAL. JSEM S MUUM OPRAVDU ZATÍM SPOKOJENÁ A MALÉ SE TAM MOC LÍBÍ

• Citovat
  • Upravit
JANULKAZAM
30.3.12 16:19

PRO HANNYS

ZAPOMNĚLA JSEM RUČNÍ BRZDA JE SUPER LÍBÍ SE MI ŽE NENÍ JAK NA KOLE NEVZHLEDNÁ. KDYŽ BUDE MÍT JEŠTĚ NĚJAKÝ DOTAZ TAK NAPIŠTĚ JAKÝ :)

• Citovat
  • Upravit
715
30.3.12 16:24

Jané Muum
také bych ráda měla víc informací o Jané Muum, šla by sedačka použít na Nomada, oba mají Pro-fix systém upínání, věděl by někdo z Vás?

Příspěvek upraven 09.04.12 v 18:06

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116
30.3.12 19:33
@JANULKAZAM píše:
ZAPOMNĚLA JSEM RUČNÍ BRZDA JE SUPER LÍBÍ SE MI ŽE NENÍ JAK NA KOLE NEVZHLEDNÁ. KDYŽ BUDE MÍT JEŠTĚ NĚJAKÝ DOTAZ TAK NAPIŠTĚ JAKÝ :)

Tak já bych moc prosila o změření vnitřních rozměrů sedáku, tzn. šířka sedací části, opěrné části, výška opěrky zad, hloubka sedu a délka opěrky nohou, snad vás to moc nezdrží, moc by mi to pomohlo v rozhodování, máme dlouhé dítě a naslepo si netroufnu koupit! Dík :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí