Jané Slalom pro 2012

• Fotoalbum (3)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?

Přidejte zkušenost s Jané Slalom Pro
Napsat příspěvek
Velikost písma:
7158
24.6.13 13:17

Lepší fotku jsem nenašla… :( ale ta stříška u nožiček je vidět

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2746
24.6.13 13:20

@HARPER OK, díky moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vendulka34
24.6.13 16:45

My jsme tedy používali stříšku před sluníčkem na obličej ne na nožičky:)

• Citovat
  • Upravit
7158
24.6.13 17:38
@vendulka34 píše:
My jsme tedy používali stříšku před sluníčkem na obličej ne na nožičky:)

No ale v autě to má být prostě na nožičkách to madlo, tak snad je na prvním místě bezpečí v autě, ne? Tohle nechápu :cert: No některé maminky raději ohrozí koukám život dítěte… Sluneční clona se dává na okno…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vendulka34
24.6.13 17:43

Ano některé maminky jsou zase super mámy:)teď čekám druhé dítě a piju kafe, nějaké hodnocení na špatné mámy, ráda bych se ve 36letech poučila od zkušenější…

• Citovat
  • Upravit
2746
24.6.13 17:48

Holky, klid, nechtěla jsem vyvolat nějakou ostrou diskuzi, jen jsem se zeptala ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vendulka34
24.6.13 17:54

V klidu jsem, taky jsem napsala jen svůj názor, protože nám teda madlo k nožičkám dát nešlo, musela bych ho zlomit, a stříšku tam asi výrobce neudělal jako dekoraci:) miluju ty dokonalý neomylný, a jinak díky za tip na okně máme už ale krtečka:))))už je nám totiž trochu více a na sedačce britax romer pro větší děti bohužel už ta stříška není:))))

• Citovat
  • Upravit
7158
24.6.13 17:59

@Klarinetka1 Prostě autosedačka má být tak jak uvádí výrobce, ono je potom pozdě, když se něco stane… A následky jsou opravdu děsivé, díky špatně upoutané autosedačce může dítě vylítnout z auta i s autosedačkou i při banální nehodě, jak mi nedávno vyprávěla kamarádka… Takže bych to opravdu nepodceňovala… No někdo je schopný připoutat i protisměrnou sedačku ve směru jízdy a argumentuje tím, že jinak na dítě vzadu nevidí… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7158
24.6.13 18:03
@vendulka34 píše:
V klidu jsem, taky jsem napsala jen svůj názor, protože nám teda madlo k nožičkám dát nešlo, musela bych ho zlomit, a stříšku tam asi výrobce neudělal jako dekoraci:) miluju ty dokonalý neomylný, a jinak díky za tip na okně máme už ale krtečka:))))už je nám totiž trochu více a na sedačce britax romer pro větší děti bohužel už ta stříška není:))))

Stříška tam není jako dekorace, ale slouží, když se autosedačka nacvakne na podvozek kočárku nebo k přenášení, nikoli do auta… tam to madlo pak plní jiný účel… Neomylná taky nejsem, ale když jde o bezpečí dítěte, tak to řešim a nerada bych zakladatelce špatně radila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19015
24.6.13 18:13

@Klarinetka1 Jezdím stejně jako @HARPER, vzadu odepnout a celé i se stříškou sklopit. Určitě!!! Jinak to není bezpečné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vendulka34
24.6.13 18:19

No tak my jsme měli teda autosedačku, která se dala do protisměru a madlo bych musela zlomit abych ho dala k nožičkám, takže těžko někoho soudit:(nejsem ani sváteční maminka řidič, najezdila jsem se svým dítětem dost na to, abych věděla uměla připoutat sedačku, jen cesta 2× do měsíce k mým rodičům skoro 500km a nepočítám cesty okolo a navíc, nálepku s obrázkem ještě taky pochopím, navíc, můj manžel je dost manuálně zručnej a celkem cíťa a ten by mi tam špatně ani dítě neposadil, už to neřeším, také se nestarám jak kdo děti opečovává, myslím, že co maminka to jiný názor a můžeme se bavit celý den, třeba o kojení, příkrmech a kaších, každá si bude myslet, že to dělala nejlíp…

• Citovat
  • Upravit
7158
24.6.13 18:35
@vendulka34 píše:
No tak my jsme měli teda autosedačku, která se dala do protisměru a madlo bych musela zlomit abych ho dala k nožičkám, takže těžko někoho soudit:(nejsem ani sváteční maminka řidič, najezdila jsem se svým dítětem dost na to, abych věděla uměla připoutat sedačku, jen cesta 2× do měsíce k mým rodičům skoro 500km a nepočítám cesty okolo a navíc, nálepku s obrázkem ještě taky pochopím, navíc, můj manžel je dost manuálně zručnej a celkem cíťa a ten by mi tam špatně ani dítě neposadil, už to neřeším, také se nestarám jak kdo děti opečovává, myslím, že co maminka to jiný názor a můžeme se bavit celý den, třeba o kojení, příkrmech a kaších, každá si bude myslet, že to dělala nejlíp…

no tady se ale řeší autos. Jané STRATA a jak se ta dává správně do auta…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
19.12.13 19:54

Ahoj holky, potřebuji poradit.. Plánujeme pořídit Slaloma ale mám možnost podědit po synovci autosedačku z kočárku Bebe confort- konkrétně Bebe confotr creatis fix, no a zajímalo by mě, zda nevíte, jestli by ta autosedačka na Jané konstrukci pasovala a nebo budu muset pořizovat jinou.

Děkuji za odpověď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1746
19.12.13 20:06

Pasovat určitě nebude, leda přes nějaké adaptery, ale nevím, nevím. Koupila bych ke slalomu jejich autosedačku Strata, v testech obstála dobře, máme celou trojkombinaci, už ji používáme druhé dítě a jsme pořád maximálně spokojení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
19.12.13 20:26

No tak já jí zkusím vzít sebou až budem kočárek kupovat a poptám se přímo v Malvíku, jestli by ty adaptéry měli…
Myslela jsem si, že třeba nějakou tu tisícovku ušetřím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí