Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?
Přidejte zkušenost s Jané Slalom Pro@vendulka34 píše:
Tak jsem na tom asi stejně, bylo mi to pořád divné, že kočárek takhle,,vyvádí,, a tak jsem chtěla slyšet i jiné názory maminek a nakonec se ozval i tatínek, tak moc díky
ano, tatínek, proč ne..
taky vozím, tak mám zkušenosti, kočárek je super na vzhled, manipulovatelnost, rozložitelnost, ale ty neduhy popsané výše můj dojem kazí. Problém je ten že nevím co jiné kočárky, taky asi mají neduhy, myslím ty lepší, tak jestli to není prašť jak uhoď.
Co mě překvapilo je ta houpající se korba (podložil jsem to řidítkama z kola, budiž, vypadá to ale hrozně), a ty kolečka jak když nazdvihnu kočárek jak se třepají, viklají, tudíž kdeyž kočár jede kolečka jsou ze šikma a na ulici je vidět jak to mají rodičové ještě mnohem více šikměji.
A ty třepjící věci? No co už, máme tam lamaze lva, kterej šterchá tak to kompenzuje no…
Vy tu korbu máte vypodloženou řidítkama a nebo jen tou pěnou. Jen tou pěknou, ne? Já to tak měla a vůbec nešlo poznat, že tam něco je.
S korbičkou zkušenost nemám, zatím máme jen sporťák, měli jsme předtím quinny speedi teda jestli se dá počítat do těch lepších
byl úžasnej, neskřípal, nevrzal, byl prostornej(na zdravotním středisku jsem měla co dělat abych se dostala do výtahu), ale do tý doby než se nám na každým hrbolku začala sklápět bouda, pak začalo zajíždět madlo a tak jsem zvolila jane, no už to doklepeme i na druhý, to už dokoupíme korbičku a adaptéry na maxi cosi autosedačku, máme na léto britax b agile a tatínek už řekl, že doma jinej kočár nechce:))) měli jsme i casualplay…:)))))
Dobrý večer, potřebovala bych poradit. Už 15 měs. jezdím se Slalomem a přestala mi pořádně brzdit brzda. Nechali jste si ji seřídit v cyklo-prodejně a nebo jste si ji seřídili sami doma. Díky za odpověď. ![]()
Dobrý den, máme úplně stejný problém jako buddy. vasek. Systém, kterým se kočárek skládá nám klape, kočárek vrže, korbička háže, takže na trochu nerovném terénu mi dítko skáče a já mám pocit, že jedu s nějakým polským šmejdem. I já jsem si za takové peníze představovala něco lepšího. A to s kočárkem jezdím teprve 3tí měsíc. Kolečka jsme zatím nesundávali, takže nepomůžu. Co se týká praní potahů, dala bych je raději do čistírny, u mater. neopren bych měla strach, že si ho polámu. Autosedačka nám také jde hůř naklapnout na podvozek a sundat to jde ještě hůř. Nožní brzada šla hodně těžko zabrzdit, vyřešila jsem to promazáním nýtků silikonovým olejíčkem a jde to už pěkně. Jen ten kravál co to dělá při zabrždění a odbrždění mi budí dítě:-( Co mě moc trápí a budu ráda za zkušenosti jiných maminek je, že při zaaretovaném kolečku mi přední kolečko táhne do stran. Měla jsem za to, že kočárek má jet tam kam chci já. Taky vám tak zatáčí? Mám chuť jej vyreklamovat, ale nevíém, zda je to uznatelné.
Maminky, chtěla bych se zeptat, jak vyjíždíte do schodů s kočárkem, když je tam ta rampa na kočárky? Máte na to nějaký fígl? A jak se s 3-kolkou jezdí babičkám, které jsou ještě ze „staré školy“? Stalo se někomu, že by se vám kočárek převrátil špatnou manipulací? Na co si dát pozor? S kočárkem se pořád sžíváme, děkuji za vaše zkušenosti.
Maminky, kdyby se někdo chystal po novém roce prodávat Jané Slalom Pro, budu ráda za vzkaz.
Holky, prosím o info
.
Máme Jane slalom 2011 a momentálně řeším autosedačku, konkrétně její poutání v autě. Kamarádka mi tvrdí, že se madlo v autě musí sklopit dolů, já ale nechápu proč. Když se podívám na youtube, tak je pravda, že všechna videa to madlo dole mají, ale nemají tam přichycenou tu stříšku. Já ji tam mám zapnutou permanentně a právě mi přijde divné, že bych ji měla pokaždé oddělávat.
Díky za rady.
Ahoj, taky myslím, že je to blbost, potom by ti ta stříška byla přece k ničemu, spíš záleží na tom jak je sedačka otočená, po a proti směru, než na tom jak máš madlo:)
Podle mě to při nárazu jistí autosedačku. protože při nárazu a zpětném trhnutí ji to zafixuje o sedadlo. Taky jsem ho měla vždy dole. Stříšku jsem na maxi cosi odepínala.
@Klarinetka1 Taky tam máme tu stříšku pořád a dává se to dolů i s tou stříškou, dolů to madlo dát musíš! Na boku máš vyznačené i auto, madlo se sklopí a to auto pod ním se ukáže… Na netu jsou ty videa tuším se starší kolekcí, kde ta stříška nebyla přidělaná na madle… Výrobce na to neupozornuje jen tak pronic zanic!
Tu stříšku odepneš, neb vyhákneš jen vzadu a madlo sklopíš se stříškou, je to jedenoduché…
@HARPER A tu stříšku dáš dolů tak, že zezadu ji odepneš? A pak ji máš tedy v nožičkách mimča?
@Klarinetka1 přesně tak
naší malé bude rok a nevadí jí tam ani ted…
Chystám se to vyprat v ruce a v prášku, až bude definitivně rozhodnuto, že se malá do korbičky nevrátí
máme ten potah zelenožlutý, a nijak extra se nebojím, že by to praním víc vyšislo…