Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?
Přidejte zkušenost s Jané Slalom ProMaminky, poradíte mi, který kočárek bude lepší. Uvažuji o kočárku Jané Muum a nebo bude do terénu lepší Jané Slalom Pro. Děkuji za rady. ![]()
Dobrý den, mohli by jste mi prosím napsat rady a poznat v čem se vyvarovat při užívání jané slolom pro? Máme 2012, ale konstrukce atd je jistě stejná jako předchozí edice. Máme ho od včera, jediné co mě zarazilo je kývající se korba, to lze nějak řešit aby se to mu zabránilo, ikdyž je to údajně tak schválně? Nechápu ale význam proč tomu tak je..děkuji za informace..
Zdravím Buddy, já si koupila v obchodě na kola pěnové obručky a ty strčila mezi konstukci a boudu. Pak už se to tak nehoupalo.
@saruska26 píše:
Dobrý den, chtěla bych se zeptat jestli jdou koupit adaptery na autosedačku maxicosi(nebo autosedačku Romer), nebo tam jde nasadit pouze autosedačka od Jané? A ty, které mají tuto autosedačku od Jane, jste s ní spokojené? Děkuji
Také by mě to zajímalo, v Ondálku mi řekli, že přes adaptéry lze MaxiCosi nasadit, v Malvíku, že nelze. Poraďte, jak to opravdu je! Díky
Jde tam jeste nasadit autosedacka concord ion, ale maxicosi asi nepujde, nevim to teda presne
Maminky, prosím o radu. Mám limitovanou edici a nový fusak 3v1 od Emitexu a nevím jak ho dát na sporťák. Můžete mi, prosím poradit a nebo jestli by se našla nějaká hodná maminka a vyfotila mi to. Nejde mi to za nic přichytit, aby fusak držel napevno.
Moc díky. Gabka
A prorizla jste na tom fusaku ty diry aby tam sly provliknout ty ksiry?
Jasně, prostřihla. Jen mi přijde to uchycení složitější, než bylo dříve. Na syna (7 let) jsem to pěkně přehla přes kraj a krásně to drželo a tady si nevím rady.
Zdravím všechny maminky a skoro maminky na tomto webu ![]()
S manželem zrovna řešíme nákup kočárku, čekáme první miminko. Chtěla jsem se zeptat jak jste s kočárkama Jané Slalom spokojené a jestli byste mi ho doporučily. Taky se chci zeptat, jestli je lehoučký, vhodný do terénu a jestli tím, že má tři kolečka není hůř ovladatelný, jestli je korbička dost velká, prostě cokoliv co vás napadne, budu ráda, pokud se podělíte o vaše zkušenosti a za každej tip. Máme nabídku koupit sporťáka (trojkolku) od známé, tak bysme pak dokoupili jen korbičku a autosedačku, prý je ta konstrukce kompatibilní. Díky moc a přeji krásný den
![]()
Katka
Katko, já mám Slaloma už 8 měs. na malou a jsem moc spokojená. Taky jsem se bála trojkolky, ale jsme všichni s tímto kočárkem spokojeni a neměnila bych. Malá byla v hluboké korbě jen 5 měsíců, pak už se zvedala do sedu, tak jsem dala sporťák a super.
Díky moc, tenhle typ kočárku se mi líbil nejvíc, tak jsem ráda, že vyhovuje i z hlediska kvality
Hezký večer ![]()
Ja mam taky sportak jane slalom. Jezdim s nim od ledna ted cekame druhe a mam k nemu korbu concord proton a autosedacku ion, je kompatibilni s concordem. Za me super jsem spokojena
Dobrý večer, chtěla jsem se zeptat. Když mám na prodej úplně nový nánožník Pinkie, který jsem si koupila na Jané Slalom (Molten Red) a neodhadla jsem barvu, můžu sem vložit fotky a nebo ne. Děkuji Gabka ![]()
Hezký večer,
ráda bych se zeptala zkušených maminek na Jane Slalom. Koukám po bazárcích na nabídku a všude narážím na odstín Urban. Já jednou ale viděla trochu jiný odstín (spíše do žluté, než do zelenkavé). Měla jsem vzato, že to je barva Amisu (nebo tak nějak
). Pro coal to taky není.
Na netu se mi ale nepodařilo nic bližšího najít. Můžete mi poradit, co by to mohlo být za označení barvy kočárku.
Marry, ještě to nemám změřené. Mohla bych poprosit? Jinak to musím změřit v neděli u tchýně.