Jané Slalom pro 2012

• Fotoalbum (3)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?

Přidejte zkušenost s Jané Slalom Pro
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1746
19.12.13 20:43
@Asurev píše:
No tak já jí zkusím vzít sebou až budem kočárek kupovat a poptám se přímo v Malvíku, jestli by ty adaptéry měli…
Myslela jsem si, že třeba nějakou tu tisícovku ušetřím.

to chápu, výdaje jsou kolem dětí pořád a čím budou větší, tím budou větší i výdaje, ale na autosedačce bych raděj nešetřila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
19.12.13 20:50

Určitě to nelze a ani adaptéry nejsou

Ja jané dáš jané, možná concord

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
20.1.14 15:06

Ahoj holky, nezbavujete se někdo slaloma?
dííky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
20.1.14 15:06

@Asurev na slaloma se dá přes concord adaptér nsadit sedačka maxi cosi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
27.1.14 14:25
@Tina129 píše:
tak a ja pridavam opacny nazor, vyberala som medzi slalom pro a slalom reverse, dokonca som uz mala slalom pro 2009 odlozeny v obchode ale nakoniec sme sa rozhodli pre reverse, otocna sedacka je na nezaplatenie, mala je otocena celom ku mne stale, a to uz ma 14 mesiacov, ja si naopak neviem predstavit polrocne babo, ktore by bolo otocene smerom odo mna a hlavne teraz v zime ked je pocasie casto pod psa, takto ju kryjem ja a este aj strieska, ktora sa da pri reversi sklopit az uplne po madlo, takze ked je fujavica, krasne kryje, spolu s nanoznikom je kryty cely kociar a nevidno babatku ani nos :DDD, co sa tyka sirky kociara, su to len reci a tvrdia to len ti, ktory kociar nikdy nemali, my mame 14 mesiacov a mala sice nie je vysoka, ma nieco do 80 cm ale je taka gulicka, ma cez 10 kg a zmestime sa v pohode v kombineze a vo fusaku lodger a aj kaiser iglu a to este teraz v mrazoch davame aj nanoznik, mala casto v kociari spi, ak by jej bol taky tesny, tak si to neviem predstavit :mrgreen: , brzda a ostatne casti kociara, su po 14 mesiacoch absolutne bez chybicky, kociar nevrzga (teda aspon tento nas), kolesa su v super stave, este co sa tyka sportovej casti, tak sedacka nie je rovna ale je trosku do sikma, takze babo sa nezosmykuje ale sedi pekne, uzsia opierka je podla mna vyhodou, lebo hlavne male polrocne babo sa nekrivi do boku ale sedi pekne rovno
co sa tyka korbicky, my sme v nej boli sice len do 4 mesiacov a este na striedacku so sportakom asi do piatich (nebol problem, lebo sportova sedacka sa len naklikava, nie je potrebne ju zlozito pripinat na konstrukciu) ale to len kvoli tomu, ze mala nechcela lezat aj ked zo zaciatku sme jej polohovali vanicku ale neskor to nestacilo, museli sme vymenit za sportak :D, ale v aute sme vanicku sem-tam pouzili az do 7 mesiacov, hlavne ked mala zaspala a okrem toho polstrovanie sa da z korbicky vybrat, takze stratene centimetre moze niekto vyuzit ak chce
vajicko Strata je od kolekcie 2010 najvacsie, my sme pouzivali az doteraz, teda cca do 13 mesiacov a keby nebola zima, tak tam este sme ale v bunde sa tam nevopchame a teraz v mrazoch sa bojim malu vyzliekat hlavne na kratsie trasy
takze ja som urcite za slalom ale reverse :lol:

prosím tě tys měla korbu transporter? a to polstrování se fakt dá vyndat? mě se hrozně líbí ale kdyby měla o pár cm víc, díky za info

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
27.1.14 14:28
@JANULKAZAM píše:
ZAPOMNĚLA JSEM RUČNÍ BRZDA JE SUPER LÍBÍ SE MI ŽE NENÍ JAK NA KOLE NEVZHLEDNÁ. KDYŽ BUDE MÍT JEŠTĚ NĚJAKÝ DOTAZ TAK NAPIŠTĚ JAKÝ :)

prosím tě a jakou jsi měla korbu k tomu muum? matrixe?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
13.8.14 11:27

Ahoj holky, prosám, nebudete aktuálně někdo prodávat korbu na janéčko? capazo? prolezla jsem kdejakej bazar, ale všude jsou hodně starý, nebo ty mrňavý matrix… děkuji :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1746
13.8.14 20:32
@Krrysa píše:
Ahoj holky, prosám, nebudete aktuálně někdo prodávat korbu na janéčko? capazo? prolezla jsem kdejakej bazar, ale všude jsou hodně starý, nebo ty mrňavý matrix… děkuji :mrgreen:

podívej se i po protonu od concordu, jsou kompatibilní, rozměrově stejné a tahle korbička se mi líbila i víc, na dcerku jsem ji měla a tu od jané jsem měla u rodičů, aby jsme mohli přejíždět jen s podvozkem. Koupila jsem ji na MMB za 1700 a v super stavu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2043
26.8.14 11:35

Ahoj holky, prosím vás do kolika měsíců vám vydrželo mimčo v korbě Capazo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1746
26.8.14 11:46
@Kacka001 píše:
Ahoj holky, prosím vás do kolika měsíců vám vydrželo mimčo v korbě Capazo?

do devíti měsíců a to byl syn cvalda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2043
26.8.14 11:52

@Verunka.T Tak to je super ;) mně se narodí koncem listopadu a ráda bych vozila v korbě do léta tak snad se mi to podaří :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1746
26.8.14 12:24
@Kacka001 píše:
@Verunka.T Tak to je super ;) mně se narodí koncem listopadu a ráda bych vozila v korbě do léta tak snad se mi to podaří :)

to se ti podaří v pohodě, však na jaře dáš pryč zimní fusak a bude místa dost, opravdu je to hodně prostorná korba

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
26.8.14 12:28

@Kacka001 tak já bych teda neřekla, že je to hodně protstorná korba, na dnešní poměry moderních kočárků je průměrem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2043
26.8.14 12:39

@Verunka.T Já si taky myslím ;)
@Krrysa Mně se celkem velká zdá..větší mají jen polské kočárky a to jsem fakt nechtěla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
931
27.1.15 19:47

@tatranka1 mame ho taky a chlap normalne vozi.Meri stejne co ten tvuj. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí