Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?
Přidejte zkušenost s Jané Slalom ProSláva, konečně se vrací Jané Nomad! Když už jsem se pro něj rozhodla jako pro sportovní verzi, vypadalo to že už doslova vymřel
Místo něj všude jen Jané Unlimit s úzkou sportovní nástavbou. Pokud tedy přijde ta nová kolekce, zřejmě do ní půjdu ![]()
Taky přemýšlím nad Nomádem. A co nový Jané Muum, viděli jste někdo? Zajímá mě hlavně vnitřní prostor, jestli se tam vejde větší dítě. Pro mě plus oproti Nomádu - má otočnou sedačku.
Ještě jsem ho neviděla, ale taky se na něj chystám http://www.moje-miminko.cz/…kombinovane/?…[10]=1 ale těžko říct, jestli ho mají na prodejně
Dnes koupila kamaradka pro holčičku 7 měsíců ja uvažuji pro syna 13 měsícu oproti všem reversním jane je opravdu nejvetší
A krasně se tam vlezla i 18 měsíční i s
fusakem… ja sem čekala furt na ridera ale asi skončím taky u muum a vypada ještě líp jak na fotkach naživo. Ridera dovezou že až v květnu ![]()
Jé, a nemohla by sem kamarádka napsat svou zkušenost s Jané Muum? I když chápu, že pokud ho koupila dnes, moc poznatků asi zatím nemá. Mně by moc pomohlo i změření vnitřních rozměrů sedačky, nemám totiž kde vyzkoušet, vím že je k vidění v Handy Praha, ale do Prahy se nedostanu.
Prosím tě, já ho chci zítra kupovat taky. jen nezdá se mi ta boudička(stříška).není dost malá? Určitě at kamarádka dodá info. ![]()
No kamaradka je nadšená se vším všudy. o stříšce jsme se včera bavili řikala že je kratší ale nevidm v tom takový problém da se koupit ta přídavna proti slunci a vetru ![]()
My měli v plánu koupit Slalom Reverse, ale dorazí až v květnu, což je pozdě, proto koukám po jiném typu a Muum se mi začíná líbit. Můžete sem prosím napsat, zda má ruční brzdu a zvládne trochu i lesní terén? Má nafukovací kolečka? Kolekce 2012 je tedy už v ČR a lze koupit i jako trojkombinace? Výhodou je asi malá hmotnost, skladnost a větší velikost lůžka u sporťáku (předpokládám, že lze i úplně položit). Již nemám moc sílu vlastnosti někde studovat, proto prosím o názory zkušenějších nebo uživatelek. Díky, moc!
Nejvíc informací najdeš na stránkách ofic.dovozce do ČR Handy Praha (handypraha.cz), pokud nejsi z Prahy jako já, tak jsou i celkem ochotní co se týká odpovídání na e-mailové dotazy, určitě ti odpoví i na tu ruční brzdu atd.
DOBRÝ DEN, PÍŠI VÁM PROTOŽE MÁM KOUPENÝ KOČÁREK MUUM 2012 OD JANÉ. JSEM NAPROSTO SPOKOJENÁ JE LEHOUNKÝ, SKLADNÝ A PŘEKRÁSNÝ. PROSTORNÝ A DÁ SE POLOŽIT ÚPLNĚ NALEŽATO. TEDA CHTĚLA JSTE VĚDĚT JAKÁ JSOU KOLA JSOU PLASTOVÁ JELA JSEM S TÍM PO STĚRKU A PÁR KAMÍNKU SE ZAPICHLO DO KOLEČEK ALE VYNDALA JSEM A KOČÁREK JEZDÍ DÁL. MĚLA JSEM DOMA KOČÁREK S NAFUKOVACÍMA KOLAMA A KDYŽ BYLO JEDNO MĚKKÉ TAK JSME HO DOFOUKALI A NAJEDNOU SE Z KOLEČKA STALA ŠIŠKA A KOČÁREK SE HOUPAL. JSEM S MUUM OPRAVDU ZATÍM SPOKOJENÁ A MALÉ SE TAM MOC LÍBÍ
ZAPOMNĚLA JSEM RUČNÍ BRZDA JE SUPER LÍBÍ SE MI ŽE NENÍ JAK NA KOLE NEVZHLEDNÁ. KDYŽ BUDE MÍT JEŠTĚ NĚJAKÝ DOTAZ TAK NAPIŠTĚ JAKÝ ![]()
Jané Muum
také bych ráda měla víc informací o Jané Muum, šla by sedačka použít na Nomada, oba mají Pro-fix systém upínání, věděl by někdo z Vás?
Příspěvek upraven 09.04.12 v 18:06
@JANULKAZAM píše:
ZAPOMNĚLA JSEM RUČNÍ BRZDA JE SUPER LÍBÍ SE MI ŽE NENÍ JAK NA KOLE NEVZHLEDNÁ. KDYŽ BUDE MÍT JEŠTĚ NĚJAKÝ DOTAZ TAK NAPIŠTĚ JAKÝ
Tak já bych moc prosila o změření vnitřních rozměrů sedáku, tzn. šířka sedací části, opěrné části, výška opěrky zad, hloubka sedu a délka opěrky nohou, snad vás to moc nezdrží, moc by mi to pomohlo v rozhodování, máme dlouhé dítě a naslepo si netroufnu koupit! Dík ![]()
Zdravím,nevíte někdo,jestli bude Jané vystavovat v březnu na velethu v Brně?Díky za odpověď.