Jané Slalom pro poutání v kočátku

93
19.3.12 19:21

Jane slalom pro poutání v kočárku

Ahoj holky, chtěla bych se zeptat těch, které už vlastní tříkolku Jané Slalom Pro jestli v hluboké korbičce mimi poutají nebo je to zbytečné. Děkuji. Popřípadě kdyby měl někdo návod na použití na Jané slalom pro 2007, byla bych moc ráda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?

Přidejte zkušenost s Jané Slalom Pro
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17629
19.3.12 19:22

nepoutám ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6624
19.3.12 19:36

Nepoutám, tipuju, že by se vzteknul:o)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kahaja
19.3.12 19:46

Poutala jsem jen při jízdě na kolečkových bruslích.

• Citovat
  • Upravit
1228
19.3.12 19:50

poutala jsem jen do auta. Mám ale 2008 a tam šla hluboká korba využít jako autosedačka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1055
19.3.12 20:12

V hluboké korbičce jsem poutala jenom při jízdě autobusem, jinak ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3170
19.3.12 20:23

My měli pás úplně vytáhnutý. Ona je ta korba homologovaná na převoz v autě a v tom případě má být dítě připoutané. Ale není to vůbec bezpečné, protože tam nemá nijak chráněnou hlavičku, takže jsme vůbec do auta nepoužívali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17629
20.3.12 09:24

no a hlavně je to u nás protizákonné vozit v korbičce v autě, to jen aby vás pak nepřekvapila pokuta 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
317
21.3.12 20:25
Saroya píše:
no a hlavně je to u nás protizákonné vozit v korbičce v autě, to jen aby vás pak nepřekvapila pokuta 8)

Nevím jestli se jedná zrovna o tuto hlubokou korbu (u Jané jsem to neviděla) ale existují korby, které mají pásy a jsou homologované i jako autosedačka. Viděla jsem to v obchodě ale nevzpomenu si na značku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
21.3.12 21:15

Holky,
díky za vaše zkušenosti. Já bych prcka stejně do korbičky nepoutala jako do autosedačky, jen mě zajímalo, na co to tam je. Do auta máme klasickou autosedačku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17629
23.3.12 14:23
@Kkomik píše:
Nevím jestli se jedná zrovna o tuto hlubokou korbu (u Jané jsem to neviděla) ale existují korby, které mají pásy a jsou homologované i jako autosedačka. Viděla jsem to v obchodě ale nevzpomenu si na značku…

ale jo, Janéčková korbička u 2011 to má, akorát se s tím u nás stejně nesmí jezdit :nevim: alespoň tak mi to bylo řečeno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
317
23.3.12 16:10
@Saroya píše:
ale jo, Janéčková korbička u 2011 to má, akorát se s tím u nás stejně nesmí jezdit :nevim: alespoň tak mi to bylo řečeno

Proto jsem taky psala, že nevím jak to je u Jané. Ale dělá to Britax Roemer a to lze zapnout do pásů a můžete s tím jet…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17629
26.3.12 16:10

asi si úplně nerozumíme - myslím to tak, že podle českých zákonů nemůže dítě v autě cestovat v ničem jiném než v autosedačce. takže korbička, i když se připásá a je na to vyrobena a prakticky to je realizovatelné, se používat nesmí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
317
26.3.12 20:05
@Saroya píše:
asi si úplně nerozumíme - myslím to tak, že podle českých zákonů nemůže dítě v autě cestovat v ničem jiném než v autosedačce. takže korbička, i když se připásá a je na to vyrobena a prakticky to je realizovatelné, se používat nesmí.

Dobře nebudu se hádat, myslela jsem toto http://autosedacky-prikryl.cz/…ian-red.aspx. Bavila jsem se o tom v prodejně s autosedačkami a bylo mi řečeno, že to spňuje normu jako autosedačky a je to homologované na přepravu do auta i v ČR…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17629
27.3.12 08:03

v tom případě se omlouvám a beru zpět, je u toho norma, kterou to splňuje, mám nesprávné informace :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí