Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Aspoň že nejsem sama. Ale slabá útěch teda. Asi půjdu zítra odchytit pana Bruknera, ať mi to teda osobně spustí na svým ntb ![]()
Prosím vás, vy kdo se tam dostanete, je tam nějaká rubrika Napište nám? Jestli můžu požádat dát adminům echo, že jsou i tací, co se na web nedostanou a ať s tím sakra něco udělají. MOC díky!!!
Manžela napadlo, ať zkusíte i jiný prohlížeč než v tom, ve kterém to nejde. Jestli tedy máte v počítači víc jak jeden. My máme třeba Operu a Chrome. V Chrome jede pěkně a rychle se načítá. V Opeře se načítá o poznání pomaleji ale načte se. ![]()
Mám jen Internet Explorer a načítá se to bleskově až k těm 99%.
Tak jsem si kvůli tomu stáhla Chrome, Jarmara se načítala mnohem dýl a totálně zmateně - 3-5-17-35-4% atd pořád dokola a zastavila se zase na 99. Není to na nějaký heslo, jako Jarmaro, ke mně vchodem????
PROSÍM prosím, napište tam někdo stížnost a žádost o nápravu nebo radu, děkuju!!!!
Eliška, nikde tam žádný kontakt nevidím, ale je tam poznámka, že mecenášem je seznam.cz, tak leda napsat tam? ![]()
To je divné, když se tam i objednává, že nemají žádný kontakt
No zkusím na seznam, ale moc nevěřím, že to k něčemu bude.
Tak jsem napsala správci Jarmary, na stránkách Seznamu žádný podobný problém zmíněný není.
Taky nejde a taky vždy skončím na 99% už to nebaví.Možná by následovalo oklamáni ![]()
JARMARA JDE NORMÁLNĚ PUSTIT,JEN TO CHVILKU DÉLE TRVÁ. LEWIS.