Poradna duly
Jana Čurdová
janett
teda to byt tebou asi i zmenim gyndare, neni normalni takhle za vsechno platit, me dr delala ultrazvuk uz asi 4× a neplatila jsem nic …
bef ja za NT dala 1450,– ![]()
jinak holky, kdyby jste videli dnesni moji cestu autem domu, tak si myslite ze jsem blazen ze jsem do prace lezla. nebudu vam to tu podrobne popisovat, protoze by se vam z toho asi zvedl zaludek
kazdopadne to bylo vesely a sem stastna jak blecha ze sem vubec dojela …
Ahojky pupici
Jak je???
Janett vitam te
mas krasny metrik ![]()
Ppeti tak jaky byl prvni den v praci??? no jkak koukam tam cestu jsi asi mela divokou co?
copak se stalo??
ppetra: jestli to bylo tak jak u mě,kdy jsem jela k Tišnovu za mojí sestrou která je v 7měsíci těhu…cestou po dálnici jsem dostala příšerné křeče do břicha,chtělo se mi zvracet i tento…samozřejmě benzínka nikde…tak jsem musela zastavit na odpočívadle kde měl občerstvení nějaký chlap.Na moji prozbu když jsem se vypotácela z auta jestli tu má WC mi odsekl,že mě tam pustí jen když si něco koupím…málem jsem se mu tam potentovala,ale zvládla jsem koupit předražené tyčinky a pak letěla na WC.To nečlo zavřít,takže když jsem cpala do záchodu hlavu držela jsem je nohou a když zadek tak zas rukou…no kultura jedna báseň…a k tomu ta ochota!!!
Katkaty:děkuju za pochvalu…jsem ráda,že se mi něco povedlo…jsem poleno a neumím anglicky…tak to bylo odhadem…ještě mě poučte jak tam dopisujete ten TP a poznámky a tak..
Janet: Tak já také neplatím nic. Jen poprvé jsem platila 30 a za Nt 600. No akdyž jsem byla na pohotovosti tak 90. Ale jinak po mě nic nechtěj…Jo a za fotečku vlastně platím 50.
Teda tu cestu autem ti nezávidím.....
Jinak To TP. a popisky si normálně napíšeš do popisku pod nebo nad metřík jak chceš…
Ppeti: Teda dokážu si to představit. klidně to napiš páč mě takové věci nevadí. Akorát nevím zda to ustojí Bef a medu… ![]()
Čauky těhule,
dlouho jsem se tady neukázala,nějak nemám čas.Malej mi dává dost zabrat,všude vleze,takže mu musím pořád stát za zadkem.
Teď je chudáček osypanej - má šestou nemoc.Nemůže přijít do kontaktu s dětmi a nějak jsem zapoměla dr říct že jsem těhotná,tak jestli by se nemohlo něco stát.
Vítám nové těhulky ![]()
Dočetla jsem všechno co jste nakecaly,ale omlouvám se že nebudu reagovat,protože si nějak nic nepamatuju
Ale určitě jsem budu chodit častěji,nebo se aspoň budu snažit ![]()
Ahoj holky ![]()
Tak já před chvílí přijela, sehnala js u dr. (který zastupuje mého gyndaře) to potvrzení, jupíí. Nakonec jsme se rozhodli jet ještě do práce hodit ten papír a navštívit mamku v Trutnově. Libovala js si, jak je mi už druhý den dobře a kolem třetí to začalo
no aspoň js klidnější, už js se bála, že se něco děje ![]()
Zítra to risknu a pojedeme na výlet na Sněžku
![]()
Peti , copak se dělo po cestě domů?
tak se na to vyprdni, dokud ti bude zle!
Daisy , držím pěsti, ať je ti líp!!!
Ostatní moc zdravím!! ![]()
Teda Janett - to je teda příhoda,tě lituju ještě ted zpětně ![]()
Takže máš taky nevolnosti?
Peti: vyprávěj přeháněj
,my zkušený „bličky“ už jsme zvyklé ![]()
K nám přijel kolega-kamarád z práce,tak jsme byli v restauraci na véče-dala jsem si trdlo smažáka s hranolkama jako za starých časů… no,a samozřejmě mi to vůbec nejelo…Jsem toho snědla asi 1/5 ![]()
Holky tak už mi je docela dobře…Snad zítra bude vše ok.....
Tak dobrou papa
Dobré ranko ![]()
tak já už jsem zase v procesu, láduju se broskvema a donesla sem si i ostružiny, tak mám o zábavu postaráno ![]()
jinak teda ten včerejšek - jela jsem domů a jezdím po dálnici, no začlo se mi chtít blinkat a nikde žádné odpočívadlo a u krajnice mám strach zastavovat, že mě někdo smete, takže jsem to nejdřív párkrát spolkla
no posléze už se to nedalo, takže jsem to nablinkaný měla v puse, vypadala sem přesně jak tento smajlík
, na:,–(ila jsem ukrutnou rychlost, rychle sjela z dálnice, zastavila na prvním fleku kde se dalo a tam to teprve vyklopila
takže tak. no domu jsem přijela asi v 5 nebo v 6, zalehla sem a spala sem až do rána a to sem se ještě nemohla dokopat vstát
jsem na sebe zvědavá jak dlouho teda to v tý práci vydržim ![]()
kde jste kdo? já sem tu pořád sama a nemám si s kym povídat a neni mi dobře a tak celkově si nadávám že sem do tý práce lezla ![]()
Ahojky
Ppeti no jeste ze jsem dojedla teda
teda to bych asi nedala a hodila bych si to do klinu
fujjjjj
Janett koukam si taky uzivas co ![]()
Holky nechte toho uz
![]()
Vsechny zdravim a frcim do prace ale bude tam i sef a kolegyne tak budu jen sem tam nakukovat asi ![]()
Ahojky! tak já papám a pročítám co Pe´tula…Teda to byla teda cesta.To je děs…
Přeji krásný den
Peti: už mám taky na metříku fialové miminko......Asi z toho tvého popisu ![]()