JARŇÁTKA 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14597
4.2.09 12:33

Chocholko, jen to na nas pekne vysyp, my uz neco vydrzime :wink:

ilco , na Mahjongu jsem byla kdysi zavisla :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9096
4.2.09 12:40

Ilčo :Mahjong znám a taky jsem ho dost hrávala.
Dnes jsem ale tak otrávená, že mě nebaví ani hry co hraju teď.
Už se tak těším na mimi a ono je to v nedohlednu. Říkám si, že když bude na ko nějaký posun tak začnu gruntovat aby bylo vše čisté až pojedu. Ale takhle se mi do toho nechce když mám ještě času.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
4.2.09 12:48

Duant: Pošli mi pár virtuálních buchtiček, po tom bych se mohla utlouct. Akorát Pavel sladké vůbec nejí, je masový, malý taky moc sladké nemusí, jen žemlovku, a pro sebe mě to neba dělat.
Chocholko: taky mám dny, kdy se cítím nemožně tlustá, neschopná, počasí na prd a miminko v nedohlednu. Ale za chvilku se všechny dočkáme! A pak si jenom vzpomenem, jak jsme se nemohli dočkat :wink:
já jsem zase dneska jakási čilá, tak asi vyžehlím. možná bych buchtu upekla, ale zase vím, že ji sním sama, ale odolám? asi ne :oops: :lol:
Já jsem závislá, na uplně stupidní hře-Bubbles, ale nemůžu si pomoct :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
4.2.09 12:49

Duant: Pošli mi pár virtuálních buchtiček, po tom bych se mohla utlouct. Akorát Pavel sladké vůbec nejí, je masový, malý taky moc sladké nemusí, jen žemlovku, a pro sebe mě to neba dělat.
Chocholko: taky mám dny, kdy se cítím nemožně tlustá, neschopná, počasí na prd a miminko v nedohlednu. Ale za chvilku se všechny dočkáme! A pak si jenom vzpomenem, jak jsme se nemohli dočkat :wink:
já jsem zase dneska jakási čilá, tak asi vyžehlím. možná bych buchtu upekla, ale zase vím, že ji sním sama, ale odolám? asi ne :oops: :lol:
Já jsem závislá, na uplně stupidní hře-Bubbles, ale nemůžu si pomoct :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
4.2.09 12:54

tak já dělala zapečený brambory. pak mi zbyly nějaký vařený brambory,tak jsem je ještě sdělala na bramborový salát :)
Ale buchtičky se šodou - tak to bych si taky dala říct!! :wink: My je doma vůbec neděláme,takže už jsem je dlouho neměla…co nechodím do školních jídelen…

Ilčo,Chocholko : já mám taky náladu na prd.. Začínám se děsit jak zvládnu tu péči o dítě,když ted tady dokážu jen bloumat po bytě..

Ještě že mám dnes tu kontrolu,aspon vytáhnu auto a vyjedu mezi lidi. a pka mám sraz s přítelem a kamarádem a jdem si sednout do restauračky na nějakej dlabanec-takže po dlouhý době trošku vzrůšo :)

Medunka psala,že výsledky ještě neví,ale mají tam snad net,tak se zkusí večer připojit a dá nám vědět.

Ted koukám na Sama doma - tu herečku z Ulice mám celkem ráda :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mae
1631
4.2.09 13:05

HOLKY:vy jste všechny tak natěšené na mimísky,jsem zvědavá zda pak budete vzpomínat na bříško jako já :lol: teď už to není o nudě,člověk neví kam skočit,kór,když mimísek je pořád nějaký ukňouraný,nebo vstává co dvě hodinky ke kojení jak ve dne,tak v noci..počkejte,jak se mimísci narodí,jak tady bude prázdno,ani nožka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
4.2.09 13:18

Mae : doufám,že tu teda pusto prázdno nebude,já se budu potřebovat radit!!!! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14597
4.2.09 13:25

adelko …virtualni buchticky jsou na ceste :wink:

To nejsou ty moje, ja je jeste nemam hotovy, ale uz mam teda taky chut

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
4.2.09 13:40
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9096
4.2.09 13:57

A nejhorší je jak nemám náladu tak chodíma furt něco zobu. Pak když vlezu na váhu tak se nestačím divit a je mi ještě hůř. Já snad přibývám i ze vzduchu.
My dnes k obědu měly kuře na paprice. Ale buchtičky taky mňam,mňam.
Odpoledne půjdu S niki na cvičení pro děti. Tak se mi snad nálada zvedne.
Pupík má zahojený a stehy co koukaly tak už také odpadly. Myslím,že v pondělí už pošupe do školky. V pátek máme ještě kontrolu.
Autem stále jezdím. Autobusem bych cestovala půl dne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14597
4.2.09 14:02

adelko , tos me teda pobavila, takovej velkej talir! Ten se mi hodi na pizzu, dik…posilam ti to na stejnym, co predtim :wink:

Na Tobyho holt nezbyde, on stejne prijde az po pulnoci :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
4.2.09 14:04

Už mě ten elán velice rychle přešel, protože Pája se dokáže tak vztekat nad legem, že to není ani možné. On si snad myslí, že mu vykouzlím víc kostek, protože mu chybí na nějakou garáž a tak začne skuhrat a rozčilovat se a já jsem pak na nervy :? venku je tma, jak kdyby bylo 5 hodin, mrholí, no fuj teda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
4.2.09 14:05

a na noc se nemá přejídat, že jo? večeřet o půnoci :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
798
4.2.09 14:37

Ahoj holky. To je zase den jak malovanej :roll:

Jeli jsme s klukama všichni na gyndu, šla jsem napřed, oni že mě v klidu dojdou, vyberou z bankomatu atd. Sedím na monitoru, telefon, že jsou o patro výš na chirurgii - Šimonek zakopnul, rozrazil si čelo a čekaj na šití :cry: Má to přímo uprostřed čela, dost hluboko (kolik stehů nevím, prý asi 2cm - ke všemu svisle, takže se to bude blbě hojit), museli jsme pro jistotu i na rtg, jestli to není i lebka. Naštěstí ne, ale já byla od slz až na kotníkách - ještě jak ho šili beze mě (nestihla jsem to), tak mi to rvalo srdce. Teď chrupe, v pátek na převaz a musíme ledovat.

Jinak na ko dr.nadšená, že je tam parádní nález - zbytek hrdla do 1cm volně na 2 prsty, hlavička naléhá. Takže prý by to i viděla na víkend, tak uvidíme.

Trochu mi spravil náladu prstýnek, který jsem si byla vyzvednout - v létě mi ukradli snubák, tak jsem si nechala udělat podobný (rovnou i ke 30tinám od muže), je nádherný.

Jdu vás dočíst…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
4.2.09 14:43

kkacenko, to je mi líto s malým. A kolik máš CS? Já nevím, na kolik prstů jsem otevřená, to mi dr nikdy neřekne. Ale mám tam napsáno, že hlavička naléhá. Myslíš, že bych mohla dřív, než v termínu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí