Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojky,
hlásím se až teď,dřív jsem se sem nedostala,jsem taky nějaká marodná.Dopoledne jsem byla na KO v nemocnici a strávila jsem tam i s cestou 4 hodiny,no mazec.Navíc k nám do nemocnice se jde do kopce,tak jsem tam přišla durch mokrá. ![]()
No odevzdala jsem krev a pro výsledky jsem měla přijít za hodinu.Mezitím jsem šla na UTZ a malej prý má odhad váhy 2600g což nechápu když minulej týden měl 1900g
.Ale naštěstí vím že tomu nemám moc věřit
.Pak mi změřili tlak a šla jsem do té rizikové poradny.Mezitím už ten doktor věděl výsledky krve a prý všechny hodnoty jsou v normě,tak mi spadl kámen ze srdce.
A říkal že k němu už chodit nemusím,že mám chodit dál ke svému gyndr,tak jsem ráda.Pak jsem šla ještě na diabetologii pro výsledky a krev i moč teda v pořádku,jen za 14 dní mám ještě donést kontrolní odběry. ![]()
Domů jsem přišla v půl 2 hladná jako prase,tak jsem se najedla a přítel mě zavezl na gyndu,tak jsem se objednala na pondělí a chtěla jsem papír na mateřskou kterou začínám v pátek a prý tak brzo mi to napsat nemůže.
Takže jsem jela zbytečně.
Dnes jsem měla taky buchtičky s krémem. ![]()
Befi - tak držím pěsti ať je všechno v pořádku
Duant - já mám sice termín až v březnu,ale nevím jestli bych na to měla čas.Víš jak to se mnou je.Někdy tady jsem večer i 2 hodiny a někdy jsem ráda když vás dočtu ale už nereaguju.
Pokud by ho nikdo nechtěl,tak bych to nějak udělala,ale pokud se někdo najde tak budu ráda.
tak a já si jdu lehnout,doufám že mi zítra bude líp.Paaaaaa
Ahojky!
Befi:No teda, tak držím pacinky aby to bylo v pohodě…
Holky mějte se jdu papat a pak se vyspršit, než se dravec ozve o prso. ![]()
Mae:mám na tebe dotaz ohledně naušniček?Bolelo to malou několik dní?Nebo ne?A co kojení, chtěla prso, nebo jí ty naušničky rušily?Díky…
Duant: na monitor jdu ještě ke svému gynekologovi,tak to se nepotkáme…
, a věřím,že mě ta nemocnice mine…
Jo,a holky,neřidte auto,pokud je to aspon trochu možný. Myslím,že jsem si to přivodila z toho.. ![]()
befi , ja porad jeste ridim, no ale zitra me poveze Toby…
Me se to nejak pomotalo, ja myslela, ze uz chodis do Podoli…
bef drzim palce at to zitra dobre dopadne, a s tim autem, no ja ridila cely tehu, klidne bych se odvezla i do porodnice, myslim ze autem by to byt nemelo.
dneska jsme byli s matesem na kontrole tak ma 3,6 kg a 55 cm, je to dlouhan
ted cekam az se vzbudi na zvanec a pak taky pujdu konecne spat, uz se mi docela chce.
musim jit napsat Medunce at se tam tolik nenudi, snad je v poradku.
mejte se vsechny pekne a koukejte uz zacit rodit at je tu vzruso, ale zas ne ze to bude jak psala mae ze tu pak nikdo nebudete a budete jen kojit
vsak prcci vetsinu dne prospej, takze vzdycky povinne sem ![]()
Ahojky,
hlásím se z nemocnice, jen rychlovku. Výsledky zatím nevím, až zítra ráno na vizitě, tlak mám lepší než doma, ale kolísá - jednou dobrý, podruhý vysoký. Dnes js celý den sbírala moč, zítra udělají test, jestli mi neselhávají ledviny, taky mě ráno cévkovali a to bylo něco, ještě teď, když jdu na wc, tak trochu krvácím a bolí mě to
Tak zítra se snad dozvím, jak to bude dál, dám vědět.
Opatrujte se a Befi, tobě držím pěsti na zítra, ať neskončíš v nemocnici, to bych ti nepřála!
Mějte se, papa Meduňka
medu , to je teda otrava, preju ti, aby ty vysledky zitra byly co nejlepsi, drz se! ![]()
JARŇÁTKA 2009
http://www.beruska8.cz/…romy1/42.GIF http://www.gify.nou.cz/…bory/270.gif
TĚHULKY
PILCANDA / (27) / TP 9.2.2009 / 1 dítko / holčička Terezka KKACENKA / (30) / TP 14.2.2009 / 1 dítko / chlapeček SAMMMY / (Míša, 24) / TP 14.2.2009 / 0 dětí / holčička Sabinka
DITTA77 / (Dita, 31) / TP 16.2.2009 / 1 dítko/ holčička Emička ADELAPAJA / (Adéla, 23) / TP 22.2.2009 / 1 dítko / chlapeček CHOCHOLKA / (Monika, 27) / TP 22.2.2009 / 1 dítko / holčička Terezka
DUANTNEFRET / (Lucie, 39) / TP 23.2.2009 / 2 děti / holčička Yasmin Nia
JITKAD / (30) / TP 24.2.2009 / 1 dítko / holčička Terezka
JUKA / (Katka, 27) / TP 24.2.2009 / 0 dětí / holčička VLAĎKA28 / (28 ) / TP 27.2.2009 / 0 dětí / chlapeček
REBECCA / (Radmila, 33) / TP 1.3.2009 / 1 dítko / chlapeček BEFANA / (Hanka, 30) / TP 4.3.2009 / 0 dětí / holčička Eliška ILCA / (26) / TP 5.3.2009 / 0 dětí / chlapeček Mikulášek MEDUŇKA / (30) / TP 10.3.2009 / 0 dětí / holčička Stelinka KACUDKA / (Katka, 28 ) / TP 20.3.2009 / 1 dítko / chlapeček Tobiášek
PELLULLINKA / (19) / TP 22.3.2009 / 0 dětí / chlapeček MALVÍNA / (32) / TP 25.3.2009 / 5 dětí / holčička NIKYNKA86 / (22) / TP 29.3.2009 / 0 dětí / chlapeček MISCHNI / (38 ) / TP 30.3.2009 / 1 dítko / holčička Barunka
MAMINKYhttp://www.gify.nou.cz/…bory/551.gif
RÉBI / (Markéta, 36) / TP 23.2.2009 21.11. / Judita - (26tt+4) PPETRA / (Petra, 27) / TP 1.2.2009 / 7.1. ve 13:10 / Matěj - 3,2kg a 50 cm MAE / (Mirka, 26) / TP 6.2.2009 / 8.1. v 17:24 / Adélka - 2,7kg a 47 cm DAISYZBOPO / (Lenka, 24) / TP 5.2.2009 / 28.1. ve 14:05 / Jindřiška - 3,29 kg a 48cm
MIRKA82 / (Mirka, 26) / TP 16.2.2009 / 30.1. / Alex - 3,2 kg a 48cm
LENOUSEK / (21) / TP 12.2.2009 / 2.2. ve 12:30 / Matýsek - 3,43 kg a 52cm
![]()
http://www.sirmi.ic.cz/cara/92.gif /> http://www.sirmi.ic.cz/napis/60.gif MEDUŇKA - 3.2. nástup do nemocnice - vysoký kr.tlak,podezření na preklamsii
Ahoj holky, tak co to čtu Bef, nene ne to byl určo nějakej výkyv, jo ato prej zvyšuje tep, věřím že to bude dobrý a ještě se dom vrátíš ![]()
Duant sice sem jen o 10 dní za tebou ale klidně mi ten seznámek přepošli.
Medu držím pěstičky aby už tě pustili že si vpořádku.
Holky jak sem včeranadávala na koutek tak dneska se mi projistotu vedle něj udělal opar
super. Fakt krasavica.
No nic asi tu nějakou hoďku teď nebudu čekám na ty pracanty ![]()
ahojky,
tak jsem zpět doma!!!
Monitor výrazně lepší (ono taky po ránu,když je člověk fit,odpočatej a relativně vyspalej..),takže mě pan doktor nechal doma s klidovým režimem.
Ale dělali mi ještě velký UZ kvůli váze miminka - a je to teda nic moc
Od minulého vážení,což je cca 10dní, žádný váhový posun.. - má jen 2.251g
Dělala mi to Dr. Nouzová (možná ji znáte z porodnice.cz,taky odpovídá na dotazy),a měřila a zkoumala všechno možný,ale říkala,že hypotrofie to snad není,že je to teda na hranici,ale spíš se přiklání ke genetickým projevům. Prostě bude malinkatá,a rozhodně nemám čekat 3kilové dítě ![]()
Tak jsem z toho slušně přejetá
. Láduju se vším možným,tolik sladkýho jsem v životě nesnědla,a jí je to pořád málo… ![]()
Zprávy od Medunky: v krvi trochu kyselina močová,ještě se uvidí jak moc.ale domů už nepůjde a asi za týden jí to vyvolají nebo císař.
Dobré ranko dámy!
Tak mám pocit, že měm dostihla „dobrá těhotenská nálada“. Jsem vzteklá, všechno a všichni mi vadí, všechno mě bolí a všechno mám těžký…
No jestli to takhle půjde dál, tak se mají mí spolubydlící ještě nač těšit…Když jim nic nedojde a když něco chci, tak mají moře času( no chlapi,no) a já se z toho asi zbláááznííím!!! ![]()
Medu - drž se a držím palce, ať jsou výsledky ok. Je to otrava, co?
Bef - tobě taky držím, co můžu .Malá holt bude Droběna…však ty taky nejseš žádná vazba,ne? Neboj, podívej na Aduš, jak pěkně přibírá… A jak jsi myslela, že to máš z řízení auta? ![]()
Duant - tabulku bych si raději nebrala, jsem taky nepravidelný přispěvatel( a navíc, kdo ji měl, ten skončil ve špitále…
)
Kacud - taky jsem chtěla napsat mateřskou dopředu a prý jsou od novýho roku přísnější pravidla a prostě to nejde. Já těm doktorům to papírování fakt nezávidím. Zítra musím pro nový lístek na peníze: dr. tvrdí, že to má dobře, na sociálce, že to má špatně a já se z toho asi picnu… ![]()
Holky,tak když jsem doma,tak seznámek ještě povedu,pak se uvidí. kdyžtak je u Duant v záloze ![]()
a pošlu ho ještě preventivně Ilče,jo? ![]()
Holky,mě je smutno. Myslela jsem si,že budu mít konec těhu v poho,ale zatím to vůbec nevypadá…
Půjdu si asi lehnout a zkusit to zaspat,vnoci jsem toho nervozitou moc nenaspala a břicho mi tvrdlo při každým otočení ![]()
Bef to je dobře že si doma, doma je holt doma a z tý váhy si nic nedělej, kamošce prcek taky nepřibíral, a nakonec měl 3kg a možná i něco navrch ale ty si fakt drobná co by si chtěla ![]()
Meduňce nezávidím, ale na druhou stranu ji závidím že už třeba za týden bude mít mimčo, v tom vidím jediný a významný plus ![]()
Mischi neboj hormony cloumaj a zase odcloumaj, já sem oproti včerejšku veselá ale nasraná že se mi celou noc zdály hrozný sny že sem někoho zabila a pak utopila
a šla sem snad 5× na wc no hrůza.
Duant ať je kontrola OK
já du odpo
Ahojky, tak se ještě rychle hlásím. Domů prý rozhodně nepůjdu (ani na víkend) a porod mi nejspíš do týdne buďto vyvolají nebo udělají císaře
Zítra mi vše upřesní můj dr., až bude mít službu. jsem z toho celá nesvá, je to na mě všechno moc rychlý, ale hlavně, aby malá byla v pořádku! Zatím pa, všechny se opatrujte děkuju za milé zprávičky od vás!!!
Petulko, jestli jsi mi psala (viz zpráva výše), tak máš možná špané číslo, nic mi nepřišlo - jen abys nemyslela, že neodepisuju ![]()
Befi, my jsme si napsaly sms, drž se, myslím na vás!!!
Medu