Poradna duly
Jana Čurdová
kacko …nesil…no ale, tomu se neda porucit, tak jestli to muzes zaspat, tak to zkus! ![]()
Koukám,že dneska jsou nějaký erupce na slunci,či co.. ![]()
Kacenko,Mischni: žádný stresy,všechno bude ok. i když vím,že se to lehce říká,mě je dneska taky ouvej…,já jsem se v tom utápěla celý dopoledne,ted už je to lepší.
Tak hlavu vzhůru,holky,zvládneme to!!!!!
![]()
Ahoj Bef - jak ti dopadl ten monitor ráno? Nějak jsem to přehlídla asi…
Hlásím se do klubu znechucených, otrávených, depkaření.
Jsem nechutná na všechny kolem, už jsem otravná s tím, jak pořád jenom skuhrám, že už chci rodit, že jsem tlustá, nemožná, všechno mě bolí, už mi z toho asi fakt prcne.
Ještě že už to bude trvat těch 14 dní. Myslíte, že kdybych se domluvila s doktorem, že by mi to nechal vyvolat a nenechal mě přenášet? Já mám totiž 155 cm a jsem taková drboná (teda teď moc ne
) ale abych nemusela tlačit nějakého obříka, protože to bych nedala. Mám i úzkou pánev a všechno. Jsem prťavá ![]()
Kacenko: dopadl dobře
, měla jsem za 20minut jen jednu kontrakci,takže mě nechal doma ![]()
akorát mi při ultrazvuku zjistili,že holčička nepřibírá,tak z toho zas dneska depkuju já ![]()
Kdy tě pustí ta tvoje nemoc?? u mě to bylo tak na 4dny,zaplatpánbůh..
Adel: to už vydržíš,já bych se do žádného vyvolávání zbytečně nehrnula…
bef: jo těch 17 dní klidně vydržím, ale za dalších třeba i 14 dní, co by mě nechali přenášet by to mohlo být fakt moc veliké mimčo.
Bef - a podle čeho tak dr.soudil? Za prvé měření má velkou odchylku, za druhé mimčo roste nepravidelně…může týden kapku stagnovat a najednou vyrůst… Spíš bych ale sázela na to měření - po jaké době (od kdy) měla „nepřibrat“?
Adel - taky bych neřešila vyvolávání. K indukci vzhledem k šířce pánve jsou jasně daný pravidla - dle rozměrů pánve, kt.máš napsaný v průkazce. Ale přesně nevím, jak to tam je. Nesejčkuj, neřeknu, kdybys byla den před termínem a měla CS 1, ale takhle…se toho může přihodit do tý doby… První jsi nějak výrazně přenášela?
Ahoj holky, tak sem zpět z ko.
Všecko vpořádku, jen kdybych náhodu cítila nějaký výraznější pohyby nebo cokoli tak že mám volat, jinak teprve teď mi bral kultivaci takže ještě příští týden a pak už du taky na pásy.No trochu mě dr nepochopil když sme hoi žádala o utz v 37-38tt prej to mám nechat až na další týden a já chtěla už teď v úterý ![]()
jinak CS staále 6 a ještě nějaká věta která se pořád opakuje, jo a když sem jim řekla že ototky sou čímdál menší, tak říkali no tak to už se blíží. No tak sem zvědavá, kdy to příde.
teď sem sežrala kilo ovocnýho salátu, já sem teda pr… ![]()
Holky všechno se zvládne rozumíte a holt pokud má některá tendenci plakat tak ať se vyplače bude líp ![]()
kacko: nepřenášela, byl o 14 dní dřív, ale všichni mě straší, že budu určitě přenášet (nikdo z nich není doktor, ale tak se všichni na tom nezávisle shodli) a já už z toho blázním.
A doktor mi neřekne nikdy nic a já husa se neptám.
Kači: mrkni do mýho podpisu. za posledních 10dní v podstatě žádná změna.
Ilčo: to je fajn,že u tebe je vše v pořádku
Aspon nějaká dobrá zpráva dneska ![]()
Jo,já mám výsledky kultivace negativní,tak aspon něco ![]()
Jéé,holky jedna dobrá zpráva u mě. přišla mi výplata - a velice slušná! dostala jsem pololetní prémie za červenec-prosinec v plné výši (a to jsem byla červenec-září + prosinec na neschopence, to na mě byli hodní)
A to ještě přijde tak 10dní mateřské od sociálky
![]()
No,ale hlavně at je ta moje Elinka zdravá!!!
Bef - to je tak, když někdo dělá pokaždý UZ…je to v tomle hrozně nevděčný. Mně dělali UZ ve 21tt, pak ve 32. a pak neplánovaně ještě na konci 35tt, ale ten se normálně nedělá. A je klid
Vážně, neblázni, všechno je v pořádku! Kdyby se to dr.nezdálo, poslal by tě na průtoky pupečníkem (ty on asi nedělá, ne?) - jedině dle toho se pozná, že mimčo nedostává tolik a zaostává…hlavně by to bylo progresivní - ukazovalo by se to postupně ví a víc… NEBOOOOOJ
K výplatě gratuluju, já jsem teď totálně mínusová položka v rod.rozpočtu ![]()
Adel - tak tím bych se teda neřídila - co říká okolí
Panebože, podle čeho tak jako soudí? Kravina! Nevím, proč bys měla 14dní přenášet, když jsi minule rodila o dva týdny dřív. Samozřejmě je to teoreticky možný, ale rozhodně je větší pravděpodobnost, že porodíš akorát než že budeš dva týdny přenášet…navíc máš spoustu času i do toho termínu ![]()
Bef to je taky dobrá zpráva, penízky sou taky důležitý ale zdraví nejvíc, to máš pravdu ![]()
No já sem zvědavá jak já na tom budu s penězma, no a taky stou kultivací.
Tak jsem usla asi na hodku a ted je mi blbe ![]()
U me s penezma blby, protoze ja mam vyplatu dvouslozkovou, mam tzv. operativni odmeny, sice kazdy mesic, ale pouze kdyz jsem v praci. Ty delaji nekolik tisic. Takze ten zaklad, ze ktereho se pocita nemocenska a spol. - nic moc ![]()
ilco , tak to je fajn, ze kontrola probehla o.k. ![]()