Poradna duly
Jana Čurdová
Holky, mě už doktor vanu zakázal,chjó ![]()
Nesmím už pokoušet nic,co by mohlo spouštět porod…
Ahoj holky, omlouvám se, že vám sem takhle vpadám, obzvlášť když tady dnes vládne depresivní nálada
Ale moc ráda bych se k vám přidala, jestli mě teda ještě vezmete mezi sebe… S blížícím se termínem porodu nějak čím dál tím víc potřebuju spřízněné duše. Koukala jsem na váš seznámek a zjistila jsem, že se znám s Mirkou z diskuse červenec 2007
Hezký večer!
Nazdar Eliani , klidne se pridej, hlavne kdyz nemas termin prede mnou…
![]()
Eliani : jasně,přidej se. my máme v seznámku tyto údaje: nick, věk,termín porodu,co čekáte+případné jméno a jestli máš už doma nějakého cvrčka ![]()
Díky, holky
A údaje do seznámku: nick - Eliani (jmenuju se Eliška), před necelým měsícem jsem „oslavila“ 33
, TP mám 4.3., čekáme pravděpodobně chlapečka (Antonín), to že to bude asi kluk vím u nás jenom já, manža to něchtěl vědět a ostatním říkám, že to bude překvápko
. No a doma mám už skoro 19-ti měsíční Aničku. Dobrou noc!
AHoj maminky ráno ze mě vyšlo zase trošku krve mám stahy tak kdybych se už neozvala dneska tak rodím. Držte mi pěsti, v 9.00 mám jít na kontrolu tak uvidíme zda tam ještě dorazím. ![]()
Tak ‚fuj, tfuj, tfuj‘ pilcando , dneska je dobry datum, to se narodil Jan Werich
a moje dobra kamaradka, (ona mi to vzdycky pripomina, toho Wericha, protoze ja jsem narozena den po Hornickovi
)…no, a pak uz muze jit rodit nase kacenka ![]()
ahoj kočky,
přeju dobré ránko všem… ![]()
PILCANDO:tak hodně štěstíčka,budeme na tebe myslet,určitě vše zvládneš!!!!!! ![]()
Tak Daisy,Peti-jaká byla noc? U nás to šlo,budila se po 3hdinách,jedno prso vypila,druhé odsávám…jinak hrozí prasknutí
neee,ale mám ho vždy tvrdé,tak musím,zlaté moje Bčka prsa
(teď D)
Jinak se chystám po desáté s kámoškou kočárkovat,dneska je tam krásně,svítí sluníčko,tak se moc těším,už mě deptá být pořád doma.
Zítra jde manža do práce,tak jedu k mamce na celé poledne a poobědě,tak pokočárkuju zase s ní po městě,pokud bude slušně…stejně potřebuju do města pokoupit drogerku a nějaké věci,takže tak…Jo a hlavně malé nějaké pěkné dupajdy,ty dvoje krásné jsou jí už malé(co měla do porodky a k doktorce)a ostatní zase moc veliké,takže něco mezi tím.
Co dneska vaříte? Já chci dělat kuřecí prsa s bramboráčkama,škdoa jen,že tam nemůžu dát moc česneku..co už ![]()
Dobré ráno.
Tak jak je dneska? Je to lepší? Včera asi opravdu byly nějaké erupce. Byla jsem protivná jako vřed na zadku a všechno to schytal chudák Petr
. Ještěže to bere…
Pilcando, tak to držím palečky, tfuj tfuj tfuj
.
Befi, a jak to zvládáš bez vany? Já bych asi zešílela…
Miruš, kočárkování si pořádně užijte
.
A já si jdu udělat nějaký obličej a vyrazím do města. Musím na pečivo, nebo si na snídaní můžu leda tak oloupat omítku ![]()
Ja se prakticky cely zivot jen sprchuju…panc se mi v horky vode dela blbe a ve vlazny me nebavi lezet
, takze me by zakaz vany nerozhodil ![]()
SAMMY:tak si užij zase město,poscourej obchůdky,dokud je čas
Já se na kočárkování těším,a aspoň pokecám i s kámojdou(má taky mimčo)
BEFI:tak si dej dlouhou sprchu i víckrát denně místo vany..já ji taky miluju,ale na konci těhu jsem už taky jen lezla do spr.koutu,to zvládneš ![]()
JJ,včera byl divný den,taky jsem neměla moc dobrou náladu,byla podrážděná,ale když kuknu dneska ven a svítí tam sluníčko,je hned lepší náladu,kéž by už bylo jaro sakra!!!!
Dobré ráno, kopretinky
Nálada stále pod psa, ale to už asi lepší nebude
Noc ušla, už tak netuberákuju, jen krákorám jak havran a smrkám.
Kluci jeli na převaz toho bebina - manžel mě sprdnul, když jsem chtěla jet s nima, že nebude riskovat, že do nás někdo vrazí a tak. Mám příkaz odpočívat ![]()
Zahlídla jsem, že Pilcanda nám asi dnes porodí, jupííí, uvolní mi místečko nahoře
Tak tfuj tfuj tfuj, ať je to brzo venku a vše proběhne hladce!
Duant - teda s tou vanou to zase máme úplně stejně
Sprchuju se hodně teplou vodou, ale ležet v ní nemůžu, dělá se mi mdlo, vylezu jak zmlácená a rozhodně ne odpočinutá. Jen před porodem jsem dala asi dvě vany a musím říct, že pomohly…takže na stahy dobrý. Zato teď máme tak obrovskou vanu a tak „výborně“ nastavený kotel, že natočím sotva půlku a dojde teplá, takže by se po mně už nikdo neumyl
Zlatej panelák v tomhle!
kacko , to je tim, jak nas ty matky zneurotizovaly
…mam pocit, ze ty dve by si rozumely
![]()
dobré ráno,
tak já dneska krásně spala, celou noc, takže v noci dobrý. Ráno jsem zavedla Páju do školky, přišla jsem domů, udělala si snídani a už dvakrát jsem šla velice škaredě zvracet. Mám žaludek jak na vodě. Přijde mi,že musím hlady umřít, ale jakmile něco sním, tak to jde ven
![]()
Doufám, že jsem chytla nějakou střevní chřipajznu, to by mi ještě scházelo.
Jinak Pilcandě držím palečky, ať se to dneska podaří a uvolní se místo v tabulce
![]()