JARŇÁTKA 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8647
5.2.09 21:32

Holky, mě už doktor vanu zakázal,chjó :roll:
Nesmím už pokoušet nic,co by mohlo spouštět porod…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1933
5.2.09 21:40

Ahoj holky, omlouvám se, že vám sem takhle vpadám, obzvlášť když tady dnes vládne depresivní nálada :wink: Ale moc ráda bych se k vám přidala, jestli mě teda ještě vezmete mezi sebe… S blížícím se termínem porodu nějak čím dál tím víc potřebuju spřízněné duše. Koukala jsem na váš seznámek a zjistila jsem, že se znám s Mirkou z diskuse červenec 2007 :wink: Hezký večer!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14597
5.2.09 21:49

Nazdar Eliani , klidne se pridej, hlavne kdyz nemas termin prede mnou… :lol: :lol: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
5.2.09 21:56

Eliani : jasně,přidej se. my máme v seznámku tyto údaje: nick, věk,termín porodu,co čekáte+případné jméno a jestli máš už doma nějakého cvrčka :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1933
5.2.09 23:32

Díky, holky :wink: A údaje do seznámku: nick - Eliani (jmenuju se Eliška), před necelým měsícem jsem „oslavila“ 33 8O , TP mám 4.3., čekáme pravděpodobně chlapečka (Antonín), to že to bude asi kluk vím u nás jenom já, manža to něchtěl vědět a ostatním říkám, že to bude překvápko :wink: . No a doma mám už skoro 19-ti měsíční Aničku. Dobrou noc!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1102
6.2.09 07:20

AHoj maminky ráno ze mě vyšlo zase trošku krve mám stahy tak kdybych se už neozvala dneska tak rodím. Držte mi pěsti, v 9.00 mám jít na kontrolu tak uvidíme zda tam ještě dorazím. 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14597
6.2.09 07:30

Tak ‚fuj, tfuj, tfuj‘ pilcando , dneska je dobry datum, to se narodil Jan Werich :wink: a moje dobra kamaradka, (ona mi to vzdycky pripomina, toho Wericha, protoze ja jsem narozena den po Hornickovi :wink: )…no, a pak uz muze jit rodit nase kacenka :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mae
1631
6.2.09 08:19

ahoj kočky,
přeju dobré ránko všem… :wink:

PILCANDO:tak hodně štěstíčka,budeme na tebe myslet,určitě vše zvládneš!!!!!! :wink:

Tak Daisy,Peti-jaká byla noc? U nás to šlo,budila se po 3hdinách,jedno prso vypila,druhé odsávám…jinak hrozí prasknutí 8O :? neee,ale mám ho vždy tvrdé,tak musím,zlaté moje Bčka prsa :lol: (teď D)

Jinak se chystám po desáté s kámoškou kočárkovat,dneska je tam krásně,svítí sluníčko,tak se moc těším,už mě deptá být pořád doma.
Zítra jde manža do práce,tak jedu k mamce na celé poledne a poobědě,tak pokočárkuju zase s ní po městě,pokud bude slušně…stejně potřebuju do města pokoupit drogerku a nějaké věci,takže tak…Jo a hlavně malé nějaké pěkné dupajdy,ty dvoje krásné jsou jí už malé(co měla do porodky a k doktorce)a ostatní zase moc veliké,takže něco mezi tím.

Co dneska vaříte? Já chci dělat kuřecí prsa s bramboráčkama,škdoa jen,že tam nemůžu dát moc česneku..co už :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
6.2.09 08:32

Dobré ráno.

Tak jak je dneska? Je to lepší? Včera asi opravdu byly nějaké erupce. Byla jsem protivná jako vřed na zadku a všechno to schytal chudák Petr :oops: . Ještěže to bere…

Pilcando, tak to držím palečky, tfuj tfuj tfuj :wink: .

Befi, a jak to zvládáš bez vany? Já bych asi zešílela…

Miruš, kočárkování si pořádně užijte :wink: .

A já si jdu udělat nějaký obličej a vyrazím do města. Musím na pečivo, nebo si na snídaní můžu leda tak oloupat omítku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14597
6.2.09 08:35

Ja se prakticky cely zivot jen sprchuju…panc se mi v horky vode dela blbe a ve vlazny me nebavi lezet :roll: :wink: , takze me by zakaz vany nerozhodil :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mae
1631
6.2.09 08:39

SAMMY:tak si užij zase město,poscourej obchůdky,dokud je čas :lol: Já se na kočárkování těším,a aspoň pokecám i s kámojdou(má taky mimčo)

BEFI:tak si dej dlouhou sprchu i víckrát denně místo vany..já ji taky miluju,ale na konci těhu jsem už taky jen lezla do spr.koutu,to zvládneš :wink:

JJ,včera byl divný den,taky jsem neměla moc dobrou náladu,byla podrážděná,ale když kuknu dneska ven a svítí tam sluníčko,je hned lepší náladu,kéž by už bylo jaro sakra!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
798
6.2.09 08:50

Dobré ráno, kopretinky :wink: Nálada stále pod psa, ale to už asi lepší nebude :? Noc ušla, už tak netuberákuju, jen krákorám jak havran a smrkám.

Kluci jeli na převaz toho bebina - manžel mě sprdnul, když jsem chtěla jet s nima, že nebude riskovat, že do nás někdo vrazí a tak. Mám příkaz odpočívat :)

Zahlídla jsem, že Pilcanda nám asi dnes porodí, jupííí, uvolní mi místečko nahoře :P Tak tfuj tfuj tfuj, ať je to brzo venku a vše proběhne hladce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
798
6.2.09 08:54

Duant - teda s tou vanou to zase máme úplně stejně :D Sprchuju se hodně teplou vodou, ale ležet v ní nemůžu, dělá se mi mdlo, vylezu jak zmlácená a rozhodně ne odpočinutá. Jen před porodem jsem dala asi dvě vany a musím říct, že pomohly…takže na stahy dobrý. Zato teď máme tak obrovskou vanu a tak „výborně“ nastavený kotel, že natočím sotva půlku a dojde teplá, takže by se po mně už nikdo neumyl :roll: Zlatej panelák v tomhle!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14597
6.2.09 08:58

kacko , to je tim, jak nas ty matky zneurotizovaly :wink: …mam pocit, ze ty dve by si rozumely :roll: :roll: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
6.2.09 09:02

dobré ráno,
tak já dneska krásně spala, celou noc, takže v noci dobrý. Ráno jsem zavedla Páju do školky, přišla jsem domů, udělala si snídani a už dvakrát jsem šla velice škaredě zvracet. Mám žaludek jak na vodě. Přijde mi,že musím hlady umřít, ale jakmile něco sním, tak to jde ven :oops: :cry:
Doufám, že jsem chytla nějakou střevní chřipajznu, to by mi ještě scházelo.
Jinak Pilcandě držím palečky, ať se to dneska podaří a uvolní se místo v tabulce :wink: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí