Poradna duly
Jana Čurdová
Duant - tak to je dobrý rozmezí
Třeba to na nás přijde se čtyřicítkou…
Tak sem s těma buchtama! Určitě jste je snědli a ani jednu mi nenechali
Mám tu megavelkou Nutellu (trochu na ní ujíždím) a slibovala jsem si, že ji rozdělám až po porodu. No, dnešní nervy zapracovaly a já nevydržela
Už v ní chybí pár lžic, jím to samotný ze lžičky, jsem čuně ![]()
Teda holky, no tak já byla kolem 24 nymfomanka a teď semtam škemrám na mažovi, ale je to spíš tak abych ho udržovala
, ale on spíš nechce jen kvůli tomu že se bojí aby prckovi neublížil a něco se neuspíšilo.
Už má roštěnou hotovou a je taky dobrá, snad bude zítra chutnat i kamošovi s bratrancem.
Dortík vypadal moc hezky.
Já nutelu jedině samotnou ze žličky jinak mi nechutná ![]()
Tak nutella, to je i moje slabost, nebo tabulka čokolády. My jsme ale hrozné, všímáte si? nikdo tady nenapíše, že by se přecpal jabkama, mrkví nebo třeba brokolicí. Ještě že to můžem svézt na to těhotenství ![]()
Já teda klasickou čokoládu nemusím - jedině nějak plněnou nebo s oříškama nebo tak…ale Nutellka, to je jiná
Ale pozor - třeba jablka konkrétně taky mám moc ráda!
Za chvilku mi dojede drahouš z práce, tak se loučím. Musím mu nachystat papku a pokecat. Tak zítra kočeny, já už na to dneska asi prdím, máme půjčený film, no jakýsi horor zase
takže budem čučet na telku. A Asi ještě ostřihám malého, je jak tatrman ![]()
tak pa
Adel čau,
No tak jabkama sem se dneska taky pěkně nacpala, sem zdlábla 4 + 3 banány a ještě mám v plánu večer rozdělat pomelo a udělat ovocnej salát. jen to tak neříkám, jo a někdy před vánocema sem sem i vkládala fotku s mísou ovoce co sem zdlábla, já se celkově přežírám všeho, ale nutelu sem si zakázala, stačí ty čokoládíčky co mi nosí kamošky ![]()
Tak Pavel má jen 2 stehy a vyholené obočí. Natřené zelenou barvou. Vypadá úžasně.
Odpoledne jsme byly s Niki venku. Jen ale na dvorku, drobně u nás mží. Uklidila jsem pod pergolou. Babička v zimě pouští všude slepice aby měly co zobat. A ty mrchy seděj pod pergolou a serou. Teď jak není sníh, jsou zavřený. Chci si pod pergolu dávat kočárek, tak ať nemám kolečka samej slepičinec.
Pak jsme se vydaly na to cvíčo ale žádné nebylo. Že jsou u nás jarní prázdniny.Tak jsme šli zase domů. Ještě že to máme jen kousek.
Od toho zametání mě bolí záda. Stejně je to u vytírání a nebo luxování.
Máme návštěvu-tchýně. Tak jdu do kolektivu.
tak manža si donesl od mamky bramboráky a přecpal se, já je nemusím, tak sem dlabala ten ovocnej salát, no sem přežraná taky
.
No a pak sme si oba vlezly do vany (obyčejný) no trochu nám přetekla voda, ale bylo to fajn, byli sme tam jak sardinky ![]()
teď je mi dobře a du čekat na manže až vyleze z vany ![]()
tak zatím ahojky
Zatimco vy zraly - ja spala…ne nadarmo se rika: ‚Kdo spi, ten ji‘ ![]()
Ilčo :já měla včera bramboráky u mamči. Já je naopak miluji. Stou vanou vás obdivuji. S Pavlem bych se tam už nevešla. Leze ke mě Niki a už je to tak akorát.
K večeři jsem udělala topinky s volským okem. To jsme měli asi po 100 letech.
Holčinky,
tak jsem byla odpo na poslední kontrole - poloha stále KP, C (doktor nahmatal zadeček) CS 3-4,nijak se ale neotevírám…
Ale: natočili mi monitor - a teda nic moc
Měla jsem strašné výkyvy ozev dělohy,kontrakce po 3-5minutách…
A ozvy miminka se mu taky nezdáli…Takže jdu hned ráno znova,a pokud to bude podobné,nastupuju též do nemocnice ![]()
Jdu si sbalit preventivně tašku a ještě dožehlit a porovnat to tady..
Psala jsem si s Medunkou,pořád nic neví..,chuděra.
Holky nestastny!
bef , myslim na tebe! Snad to bude zejtra lepsi, drzim palce!
Zitra tam mam byt na monitoru v 9, ty tam budes v kolik?
Holky,
befi mi preposlala seznamek, nechcete ho nektera, ktera prece jen mate ten termin pozdeji?
U me to taky muze byt kazdym dnem, prece jen jsem uz v tom 38. tydnu ![]()
Ježiši, další… Bef , moc držím palec, ať je to zítra ok. Třeba byl prcek jenom zlobivej, přitom se mu daří dobře… Uvidíš ráno ![]()