Poradna duly
Jana Čurdová
duant: ty máš zítra kontrolu, že? tak to se těším, co nového. Když jsme tak nastejno, s jakým CS a dalšíma ukazatelama přijdeš ![]()
no co, mimčo už máte, tak na co sexovat, že? ![]()
adel , to jsem taky zvedava, ale ja zas potrebuju, aby to hned tak nebylo, protoze napr. mi pristi tyden privezou nejaky radiatory, a vubec bych rada, aby se jeste par veci dokoncilo driv, i kdyz dokonceni jako takovy jeste min. 2 mesice potrva
…tak dlouho to asi neudrzim
![]()
Ja nevim, jestli to je argument pro druhou stranu, ale musim rict, ze je trpelivej a je mi ho lito, jak jsem protivna, docela si vzhledem k nasemu vekovemu rozdilu zahravam…
, ale coz…nejak to dopadne ![]()
Jedině zašpuntovat ![]()
Pavel by byl zase radši, kdybych chtěla o trošičku míň
takže jsem kolikrát otravná a stejně nic ![]()
Duant - no jo, je to těhotenství náročný i pro chlapy…teda některý, jak tak koukám
Ale je to defacto pro ně jediný omezení, tak co
Kdyby měli rodit, tak vymřeme!
A z nějakého věkového rozdílu si nic nedělej, moje tchýně, která má 43, tak si vzala Pavlového kamaráda, který má teď 24 a mají spolu ročního chlapečka a nadmíru jim to funguje.
Teda, doufám, že si tohle manža nepřečte, asi by blednul závistí… Ten by se teda vůbec nezlobil i za pětkrát vyšší intenzitu
Prohlašuje pod vlivem odborné literatury, že to na mě přijde s třicítkou…no, zatím jsem za ty 3 týdny, co je mi 30, nezaznamenala žádnou změnu ![]()
Ty jo, adel , to jsi mi ted vyrazila dech! Tak to je tech nasich uvozhrenejch 9 let uplna slabota ![]()
kacko , dodatecne vsechno nejlepsi ke tricatinam!!!
Tady mas dort ![]()

kkacenko: Jestli to na me teprve prijde s tricitkou, tak si Pavel hodi masli. Ja jsem v tomto fakt hrozna.
Duant: Jo oni na věk moc nehrajou. Takže náš tříletý Pája má 24 letého dědu a ročního strejdu a já ročního švagra. Je to mazec. Ale oni k sobě tak pasují, no fakt. takže nějakých 9 let je úplná brnkačka. ![]()
Duant - děkujiiiiiiiiiii
Mňam. Ale popravdě bych si víc dala ty tvoje buchtičky s krémem, to miluju ![]()
Adel - takže to u tebe není záležitost jen těhotenství? Tak to jste jedni z mála párů, kde je to takhle - většina (nebo to tvrdí, abych se necítila blbě…?
) holek říká, že potřeba sexu je u muže o dost vyšší… No nic, nechme toho, nebo si budu připadat jak exot ![]()
Ja byla jeden cas taky nymfomanka, tak v rozmezi 23-26 let, ale jak to prislo, tak to odeslo ![]()
kkacenko: je to tak u nás pořád. Někdy mě Pavel dokonce prosí ať ho nechám. ![]()
Ale už toho fakt nechme, já se pak stydím ![]()
Jo a buchticky uz jsou skoro sezrany, deti byly nadseny, ony je zboznujou, tak to jsem byla rada, ze se s tim clovek nepatla zbytecne ![]()
adel , ty jsi cislo
, ale v tom obdobi, co jsem psala jsem to mela taky tak…bylo kvuli tomu doma kolikrat dusno ![]()