JARŇÁTKA 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
447
5.2.09 16:06

Bef: Gratuluju k výborné zprávě :lol: U nás by taky nějaká podobná mohla přijít
Kacko: Já vím, že na ně nemám dávat, a taky vím, že mám ještě i čas do termínu, ale už mě to nebaví poslouchat. Mám poslední dobou takové depky, že už mi z toho začíná asi fakt goukat :oops: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
5.2.09 16:24

Kkacenko: průtoky mi právě dělali taky,a ty jsou naštěstí v pořádku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
798
5.2.09 16:48

Bef - no, tak vidíš! To je důležitej ukazatel. Tak kliiiid :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1102
5.2.09 17:14

Ahojky nakukuju protože nestíhám rozhodla jsme se že ještě všecno stihnu než se mimčo narodí. Zítra jdu na ozvy a kontrolu a v pondělí už mám TP. Pomalu se bojím vylést z baráku, všichni se mě ptaj jaktože jsme v celku a tový dlaší kecy.. :roll:

Takže dnska jsme toho stihla opravdu hodně. Ale nevydržím dlouho sedět u PC protože mě děsně berou záda.Jdu se juknout co jste písali, snad zvládnu odpovědět.Držte se maminky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
5.2.09 17:27

Ahojky. Tak se hlásím po dvou dnech a přidávám se do klubu protivek.
Dnes jsem byla na KO, nechali mě tam čekat 3 hodiny :evil: a navíc mě doktorka připravila na to, že asi budu přenášet 8O . Vím, že máme ještě týden čas, ale za poslední 3 týdny monitor ani porodní cesty žádná změna, ani náznak, že by se mělo začít něco dít a už mluvila i o vyvolávání :? . Takže jsem se vrátila s prominutím nasraná z té zprávy a navíc z toho čekání…

Moc jsem nedočítala, jen postřehla Meduňku. Drž se kočko, alespoň si tě pohlídají, i když věřím, že musíš být na mrtvici…

Befi, malá měla ve 36tt 2400g, a dr. říkala, že je to v pořádku. Zase se to o tolik neliší, tak věř, že je vše v pořádku. Navíc se taky mohli seknout a 0,5 kg tam nehraje vůbec žádnou roli…

Tak, já jdu „trucovat“ do vany a ukecávat malou, ať už se dokrášlí a vyleze :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14597
5.2.09 17:40

No nazdar sammmy , uz jsem si rikala, co je s tebou, ale ty jsi tu posledni dobou dost sporadicky :wink:

Tak pilcanda stale ‚pred‘

Jinak koukam, ze tu opet ‚chcip pes‘ :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9096
5.2.09 18:00

Ahojky
Tak koukám že ty těhu deprese se tu nějak rozmáhají.
Na začátku jsme se těšily na bříška a teď už nás to moc nebaví.
Zítra jedu s Niki na kontrolu, v sobotu jedeme ke kamarádce. Rodila v ledňátkách.V úterý na ko na gyn.U mě kultivace v pořádku.
Bef :nesmutni. Já bych zrovna brala menší mimi a možná nejen já.
Snad nebudeme dlouho přenášet. Jak jsem koukala tak jsem s Adelkou v tabulce pátá. I když můj metřík je zpožděný o den, tak to tak nevypadá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
798
5.2.09 18:14

No jo, dnes jsou nějaký erupce fakt asi :roll:

Holky, tak si tu naříkáme, už nemáme ani náladu psát, hrozně chceme rodit…a neuvědomujeme si, že až porodíme, na nějaký plkání nebude čas. Teda minimálně u nás druhorodiček ne :cry: Ach jo, nějak dnes všechno vidím černě :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
5.2.09 18:29

Chocholko : od zítřka do soboty pojedu asi k rodičům,abych přišla na jiný myšlenky,tak snad to na mě nepřijde - jinak rodím v Kolíně (doufám,že by se tam o mě pěkně postarali :wink: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
5.2.09 18:34

Tak jsem konečně dožehlila( teda néé všecko, něco jsem si nechala na zítra…) a mám pocit, že jsem dnes nic jinýho nedělala. Teda ještě jsem uvařila a upekla loupáky, ale to se dělá skoro samo. Teď jsem se umyla a zalezla se svými potravinovými výtvory do postele k seriálům a mám dost.

Koukám, že dnes není nálada všeobecně…Už to chce to jaro a mimča v kočáru, což? Já mám vždycky radost, když se mi tam Bára mele, protože najednou vím , že to mý funění, bolení a únava mají dobrý důvod a říkám si, že vydržím…Co mi taky jinýho zbývá, že? :lol: :lol: Když jsem se na starý kolena zbláznila… :wink:

Bef - gratuluju k pěknému finančnímu příspěvku! To jsou chvilky, kdy závidím zaměstnancům. :lol: :lol:

Můj účet je taky poněkud pohublý, zítra jedem vyřizovat ten ůlístek na peníze, tak snad to klapne a příští týden si trochu polepším. :wink:

Sammy - 3 hodiny u dr. se dají přežít? 8O Zkus ukecat manžela, ať přispěje se svou „troškou do mlýna“, třeba se to pohne. :wink: :wink:

ilčo - gratuluju ke KO. Jen tak dál…

pilcando - tak s chutí do toho, pondělí je za dveřma! 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14597
5.2.09 18:44

Kdyz si vas tak ctu, tak je mi cim dal tim hur :roll: :wink:

Myslim, ze toto tak vystihuje zdejsi rozpolozeni :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
5.2.09 18:47

Duant - :lol: :lol: to je přesný!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1102
5.2.09 19:30

Takže Sammy buď v klidu já neměla nález napros žádnej u prvního a narodil se v den termínu. Takže buď v klidu. To říká ta pravá. Normálně se děsím vyvolání protože mě určo pošl ať se jdu juknout do Čáslavavi do porodnice v pondělí UFUF. Dost mě děsí že by mě to měli vyvolávat. No ještě máme 4 dny :lol:

Asi to bude pěknej mazec. Dám zítra vědět jak jsem dopadla. Jdu si dopapat moje oblíbené mražené Janohody. ty jestli budu kojo si asi nebudu moc dopřát.:-))

Jinak bych klidně bral menší mimi. Jiřík měl 4kg. A na mě to bylo dost. Te´d mám nabranejch 10kg.ALe břicho jak na dvě. Tak zítra papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915
5.2.09 20:05

Piclando jen 10 :cry: já už 19 :oops: .
Duant no tak ten ftip mě fakt pobavil asi tak nějak se teď chovám já.
Sem si říkala že začnu pořádně gruntovat a tak,steně mám dneska pocit že se tam malej pěkně mele. Ale zase sme ještě nebyla na pásech a chtěla bych to aspoň 1 zažít abych věděla vůbec o co de :-)
Sammy do vany se asi taky naložím, je to strašně příjemný, jen mám obavy že odtam nevylezu, manža je zase na schuzy tak nechci ryskovat.
Mischi a jaký ty loupáky děláš? nedodáš recept?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
5.2.09 20:58

ilčo - tady jsou:
Loupáky alias makovky alias briošky

500g hladké mouky
pytlík sušeného droždí
100g cukru
75g tuku(Hera apod.) 0,5 lžičky soli
200ml vody (nebo mléka)
1 vejce
Uhňácat jako normáln í kynuté těsto ( já naházím do pekárny a vyklopím hotové těsto), pak umotáš tvary dle fantazie, úpotřeš vejce a posypeš mákem. Necháš ještě na plechu dokynout a upečes do požadované barvy.
Jsou mňamozní, už jsem z nich pěkně zdutá, neb je žeru teplý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí