JARŇÁTKA 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Mae
1631
24.2.09 12:15

NENENE,nikdo ho nepomlouvá… :wink: vždyť je to náš první chlapák!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mae
1631
24.2.09 12:17

MATÝSKU:taky ti přeju jen to nejlepší k prvnímu svátečku a hlavně zdravíčko a hodné rodiče!!! :lol: 

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mae
1631
24.2.09 12:22

HOLKY:jaké se vám osvědčilo lehátko pro mimi…zítra chceme kupovat a nevím jaká značka je dobrá…/myslím polohovací jak v něm mimi leží a hraje si/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14597
24.2.09 12:39

mae , zeptej se spis na Lednatkach, tam ho nejaky holky pouzivaj, je tam vic maminek, sem prispivas jen ty, daisy, kacenka, petra a obcas bambula

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
24.2.09 12:44

Ahoj holky, tak jsem zpátky z kontroly v porodnici.
Doktor úplně parádní, jsem myslelal že tam porodím smíchy. Dává mi ještě do čtvrtku, to pojedu na příjem a v pátek vyvolání!!!!!! :D :D :D Říkal mi, že to bude mít asi velice rychlý průběh, jak mě to chytne, takže kdyby něco, tak okamžitě jet, jinak porodím v nějaké přilehlé vesničce, než se tam dopravím :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14597
24.2.09 12:46

adel , tak vidis…nakonec budes rodit na poli :wink: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
24.2.09 12:51

Duant, to je jasné, pořád se mu na svět nechce,ale jak se rozhodne, tak to bude ráz na ráz a do porodnice to ani nestihnem. To by mě piclo, a Pavel už taky přemýšlel, co by dělal. Jak ho znám, tak by utekl z auta :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11484
24.2.09 13:04

Přidávám se ke gratulaci!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
798
24.2.09 13:28

Jsme zpět, byli jsme omrknout školku…a vypadá dobře, takže tam zkusíme Šimonka dát od pondělka na dvě dopoledne v týdnu. Uvidíme, jak se adaptuje, už jim tam vypínal magneťák, tak jsme honem šli, aby z toho nevycouvali :lol:

Gratulace Matýskovi k svátku :srdce:

Ilčo - to je teda kovbojka :roll: Jsi dobrá, že to bereš s nadhledem :wink:

Jinak jsem tu něco četla o „opožděných“ chlapečcích… Náš Šimon se usmíval ve 3 týdnech, broukal od měsíce, první slabiky ve 4 měsících, v 10 měsících uměl komplet zvířátka… Všechno je individuální. Prostě kus od kusu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1933
24.2.09 13:30

Ahoj holky!

Dítě chrní, tak mám siestu u PC, nejhezčí část dne :wink:

Chudák Bef, já to měla po operacích (no vlastně i po porodu, protože byl taky zakončen narkózou) úplně stejný, po první zkušenosti jsem teda vždy hlásila, že po narkóze zvracím, tak mi dali něco šetrnějšího, takže pak už jsem vždycky jenom omdlívala, ale to je taky pakárna, obzvlášť, když se člověk těší, kdy už mu konečně přivezou mimčo…

Adel to je super zpráva, takže nejdýl v pátek máš mrňouse u sebe :wink: A jak to máte daleko do porodnice?

Daisy malá je moc pěkná, je vidět, že jí chutná :wink:

Mae mě se lehátko osvědčilo moc, hlavně protože malá byla blicí dítko, takže po kojení a odříhnutí jsem ji vždycky frkla do lehátka, byla tam spokojená :wink: Jo, máme lehátko od Fisher Price (takový to, co má skoro každej :wink: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
24.2.09 13:33

Eliani-v tom hnusu, co je teď na silnici, tak i 40 min, ale když je to už suché a nesněží, tak 25min. Tak uvidíme. Snad to nebude taková kovbojka :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
798
24.2.09 13:34

Adel -bezva, že máš „deadline“, to se člověku hned trochu uleví, když ví, že za pár dní to bude tutovka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
24.2.09 13:37

kačko, ani nevíš, jak se mi ulevilo. Jen jsem se modlila, ať pan doktor neřekne-Za týden na kontrolu a domluvíme se.
To bych tam sedla na zadek a nehla se dokud by svoje stanovisko nezměnil :lol: kecám, poslechla bych, to je jasné. Ale jsem ráda, že sám to tak pěkně naplánoval.
Se mi chtělo mu dát hubičku na tu jeho holou hlavu. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14597
24.2.09 13:39

Muj Vojta byl silene sveraznej…proti Marus se mi zdal opozdenej…byli jsme jednou na kontrole na neurologii, jeste mu snad nebyly dva roky a ja si stezovala doktorce, ze si nerika na nocnik, ze mam starsi dceru a ta oproti nemu byla ve vsem napred…doktorka mu davala nejakej bonbonek, sama ho vybrala…a tenhle ‚opozdenec‘ najednou povida: ‚Ja neci celvenej, ja ci zlutej.‘ Tak se na mne tak podivala a rika: ‚Ubezpecuju vas, ze to je naprosto inteligentni dite, nocnik je pro nej ted asi podruzna zalezitost.‘ :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
24.2.09 13:49

Teď se tak dívam, na našeho taťku, jak ho to těhotenství zmáhá-spí jak mimino :lol: Musím ho odpoledne přemluvit, ať zajedem do obchodu nebo máme v ledničce totální prd a pak si nedovedu představit, jak on sám vyrazí do obchodu a něco nakoupí. Za prvé by to pro něj bylo strašně stresující :lol: a za druhé by nic nedonesl, teda nic podstatného :lol:
Ach ti chlapi!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital