Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@meduzza píše:
Prý globální oteplování má být hlavně o zvětšování extrémů v počasí.
@neschopná mamka
tak to je drsný! bych se na bábu otočila, co se ukazuje tak brzy, že čarodějnice jsou skoro až za měsíc.
@laducha Já jsem Nevšímalová takže pro mě to znamená co? nevšímat si toho že je hnusně? ![]()
Teď mě napadlo, že já mám jaro v příjmení, tak jdu na to taky ![]()
Já myslím že ke „stěžovačům“ normálně nepatřím
. A na horko si nestěžuju určitě, tak i když je dá se zalézt někam do bazénku či chládku s nějakým Friscem a je hej
.
Ale z tohohle „jara“ už taky fakt nemůžu
. Věčně doma s malou i psem je už hrozný
. Taky „zimu“ jsme přečekali celkem bez nemocí a teď na jaře, všichni smrkáme a smrkáme, a kýcháme, mě věčně bolí hlava, taktéž jsem lenivá, jen bych seděla a jedla, nic mě v tomhle už nebaví, pořád to samé sedět doma, ještěže mám tu lásku mojí malou veselou, samotnou bymě tu asi už fakt hráblo
.
@K.Black píše:
@laducha já tam nejsem vůbec, tak počkám na gauči až to zařídíte
Co je tohle za přístup???
![]()
@Vendulák tak teď to bude znít možná trochu sobecky, ale já naopak, kdybych byla sama, bez synka, tak tu dlouhou zimu přečkám někde po tělocvičnách… ale takhle, jak píšete, jsem líná a jen bych žrala… ![]()
@laducha no přístup čekače, já se svým příjmením nikam nezapadám, tak jsem čekač no ![]()
@K.Black píše:
V létě zas budem skuhrat že je vedro, že by se mělo ochladit, jsme národ nespokojenců
Přesně tak, jen já se v těch pařákách 30+ vyžívám ![]()
@K.Black píše:
@laducha no přístup čekače, já se svým příjmením nikam nezapadám, tak jsem čekač no
čekač = čekanka, takže kvítko. Tak slez z gauče a mazej s náma ostatníma
![]()
No, já jdu za chvíli do práce na odpolední, tak přemýšlím, jak se mému vedení bude líbit pozice červené růže, která vztahuje ruce k nebi, nepracuje a tváří se jak blažený debil…
![]()
Mě třeba trošku pomáhá mít doma na stole jarní kytičky, takže si kupuju narcisky v květináči, nebo primule, většinou žluté, evokuje to sluníčko. Asi trapný, ale ono to tu místnost ozáří rozsvětlí