Jazyková škola České Budějovice
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Chodím do Sophie v Hroznovce. Máme rodilého mluvčího, je nás tam pár, takže nás nenechá vydechnout, ale přitom nás „nemučí“. Veliká spokojenost!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky, vtipný, jsem ve stejné situaci a mám stejnou otázku
… Přece jen se ty školy mohly za ty roky změnit, tak jakou školu byste mi poradily? Slyšela jsem dobrý recenze na Polyglot a Eskymáka, ale chtěla bych něco blíž centru, resp. v centru. Poradíte? Díky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jé, to je super, že existuje taková jednotná stránka! Díky, Peťo! ![]()
Přemýšlím teďkom nad CC, Aslanem a Victory, neporadíš? CC má super recenze a je blízko, tak to zkusím asi tam.
Jo a ještě jednou děkuju, už jsem se bála, že je tohle vlákno mrtvý… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Mišuna píše:
Chodila jsem do Educa, to nedoporučuju, pak do Skřivánka a pak několik let do Polyglotu. Vyhovovalo mi, že měli třídy i Na Sadech, mám to blízko. Měla jsme i štěstí na výbornou lektorku. Teď zkusím Aslan.
Vím, že tohle je hrozně stará diskuze, ale můžu se zeptat proč nedoporučujete Educo? Přemýšlela jsem, že tam půjdu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj,
nemá někdo zkušenost s nějakou jazykovou školou v ČB? Momentálně jsem na mateřské se synkem (1 rok), sice plánujeme druhé, ale už jsem přemýšlela, že by asi bodlo procvičit si angličtinu (měla jsem jí pouze na střední, od maturity to bude už 8 let), určitě by se pak hledala lépe práce … ale nabídka je široká, může mi přímo někdo nějakou doporučit … asi bych zvládla kurz jednou týdně …