Jazykový kurz Malta

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8284
14.2.16 13:19
@zvidavajanca píše:
@Malaga
Přínos, který tu zmiňuje @Klementyna to mít bude, ale často jsou kurzy tak, že seš 8h v jazykovce. A cena docela pálka.

Samozřejmě že v jazykovce, kde jinde by se to mělo učit? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8284
14.2.16 13:22
@Malaga píše:
@Elianto74
Ještě mě napadlo, jít na nějaké kurzy červenec + srpen tady, aby člověk nezačínal od začátku…

To bys měla dobrý, byla by sis jistější, měla bys to čerstvě v hlavě a měla na čem stavět.
Dobrý je taky pustit si nějaké pořady pro malé děti v angličtině, nějaké teletubbies třeba, to mi hodně dalo :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
14.2.16 13:23
@zvidavajanca píše:
@Malaga
Přínos, který tu zmiňuje @Klementyna to mít bude, ale často jsou kurzy tak, že seš 8h v jazykovce. A cena docela pálka.

8 hodin je dost, leda to rozdělit po 4…by se mi mozkové závity spíš zavinuly než aby se rozvíjely…už ta hlava holt není co dřív ;)…co se týká ceny, počítám tak 60- 70 komplet…víc do toho dávat nechci… :think:

Příspěvek upraven 14.02.16 v 13:24

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
14.2.16 13:24

@Klementyna pecka, přesedlám na teletubbies :palec: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8284
14.2.16 13:24

@Malaga Nepamatuju si přesně, ale mám za to, že to bylo na 4 hod denně, určitě ne 8..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8284
14.2.16 13:27
@Malaga píše:
@Klementyna pecka, přesedlám na teletubbies :palec: :mrgreen: :mrgreen:

Třeba i Peppa pig je pěkné v angličtině, ono je toho hodně :) Ale to teletubbies je pro začátečníky nejlepší, jsou tam jednoduché větičky, hezká angličtina :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3711
14.2.16 13:29
@Klementyna píše:
Samozřejmě že v jazykovce, kde jinde by se to mělo učit? :)

Tak jasně, ale trochu mi přišlo, že dotyčná chce to chce i jako dovču ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
14.2.16 13:36
@Klementyna píše:
Třeba i Peppa pig je pěkné v angličtině, ono je toho hodně :) Ale to teletubbies je pro začátečníky nejlepší, jsou tam jednoduché větičky, hezká angličtina :palec:

No já myslím, že s tou A2 bych to mohla zvládnout  :mrgreen:

@zvidavajanca píše:
Tak jasně, ale trochu mi přišlo, že dotyčná chce to chce i jako dovču ;)

Tak bude to září, volné víkendy, tak asi bych to viděla i na nějaký výlet. S tou dovolenou to bylo myšleno tak, že si ji dřív stejně nebudu moci vybrat, tak pak bych ráda ten čas využila i smysluplně…anebo bych se mohla pustit do předělání koupelny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8284
14.2.16 13:44

@Malaga Jo aha, nedošlo mi, že nejsi úplný začátečník :D
No mně to teletubbies hodně dalo, i když už jsem byla pokročilá. Na druhou stranu - pořád mám kolem sebe lidi, kteří mluví líp než já, takže já si stále připadám jako začátečník :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
340
14.2.16 14:08

Mám několik známých, co jeli na kurz buď na Maltu nebo do Anglie. A všichni, i když měli pocit, že jsou na jazyky dřeva, se fakt pěkně rozmluvili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1854
14.2.16 18:37

@Malaga jo, používá AJ denně, i když v podstatě velmi omezený počet slov - dělá dispečera v dopravě, takže to je pořád dokola.
Ubytování by ti mohla nabídnout i daná škola. Co drahouš zjistil, mají nasmlouvané dlouhodobě rodiny, kde ubytovávají studenty. Dělí to i podle věku. Chlapovi bylo 42. Hlavně říkal, že v té škole se neustále zajímali, jestli je ubytování OK a kdyby nebylo, ihned by to škola řešila. Ale máš pravdu, ubytování stálo víc, než kurz. Ale měl to s polopenzí a bytná mu i občas vyprala :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1854
14.2.16 18:41
@Malaga píše:
8 hodin je dost, leda to rozdělit po 4…by se mi mozkové závity spíš zavinuly než aby se rozvíjely…už ta hlava holt není co dřív ;)…co se týká ceny, počítám tak 60- 70 komplet…víc do toho dávat nechci… :think:Příspěvek upraven 14.02.16 v 13:24

stálo ho to taky 70 tis. Kč, včetně letenky. A mám pocit, že měl 3 hod dopoledne, pak hodinu pauzu a pak 3 hod. odpoledne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze