Jazykový kurz Malta
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@zvidavajanca píše:
@Malaga
Přínos, který tu zmiňuje @Klementyna to mít bude, ale často jsou kurzy tak, že seš 8h v jazykovce. A cena docela pálka.
Samozřejmě že v jazykovce, kde jinde by se to mělo učit? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Malaga píše:
@Elianto74
Ještě mě napadlo, jít na nějaké kurzy červenec + srpen tady, aby člověk nezačínal od začátku…
To bys měla dobrý, byla by sis jistější, měla bys to čerstvě v hlavě a měla na čem stavět.
Dobrý je taky pustit si nějaké pořady pro malé děti v angličtině, nějaké teletubbies třeba, to mi hodně dalo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@zvidavajanca píše:
@Malaga
Přínos, který tu zmiňuje @Klementyna to mít bude, ale často jsou kurzy tak, že seš 8h v jazykovce. A cena docela pálka.
8 hodin je dost, leda to rozdělit po 4…by se mi mozkové závity spíš zavinuly než aby se rozvíjely…už ta hlava holt není co dřív
…co se týká ceny, počítám tak 60- 70 komplet…víc do toho dávat nechci… ![]()
Příspěvek upraven 14.02.16 v 13:24
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Malaga Nepamatuju si přesně, ale mám za to, že to bylo na 4 hod denně, určitě ne 8..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Malaga píše:
@Klementyna pecka, přesedlám na teletubbies![]()
![]()
Třeba i Peppa pig je pěkné v angličtině, ono je toho hodně
Ale to teletubbies je pro začátečníky nejlepší, jsou tam jednoduché větičky, hezká angličtina ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Klementyna píše:
Samozřejmě že v jazykovce, kde jinde by se to mělo učit?
Tak jasně, ale trochu mi přišlo, že dotyčná chce to chce i jako dovču ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Klementyna píše:
Třeba i Peppa pig je pěkné v angličtině, ono je toho hodněAle to teletubbies je pro začátečníky nejlepší, jsou tam jednoduché větičky, hezká angličtina
No já myslím, že s tou A2 bych to mohla zvládnout ![]()
@zvidavajanca píše:
Tak jasně, ale trochu mi přišlo, že dotyčná chce to chce i jako dovču
Tak bude to září, volné víkendy, tak asi bych to viděla i na nějaký výlet. S tou dovolenou to bylo myšleno tak, že si ji dřív stejně nebudu moci vybrat, tak pak bych ráda ten čas využila i smysluplně…anebo bych se mohla pustit do předělání koupelny…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Malaga Jo aha, nedošlo mi, že nejsi úplný začátečník ![]()
No mně to teletubbies hodně dalo, i když už jsem byla pokročilá. Na druhou stranu - pořád mám kolem sebe lidi, kteří mluví líp než já, takže já si stále připadám jako začátečník ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mám několik známých, co jeli na kurz buď na Maltu nebo do Anglie. A všichni, i když měli pocit, že jsou na jazyky dřeva, se fakt pěkně rozmluvili.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Malaga jo, používá AJ denně, i když v podstatě velmi omezený počet slov - dělá dispečera v dopravě, takže to je pořád dokola.
Ubytování by ti mohla nabídnout i daná škola. Co drahouš zjistil, mají nasmlouvané dlouhodobě rodiny, kde ubytovávají studenty. Dělí to i podle věku. Chlapovi bylo 42. Hlavně říkal, že v té škole se neustále zajímali, jestli je ubytování OK a kdyby nebylo, ihned by to škola řešila. Ale máš pravdu, ubytování stálo víc, než kurz. Ale měl to s polopenzí a bytná mu i občas vyprala ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Malaga píše:
8 hodin je dost, leda to rozdělit po 4…by se mi mozkové závity spíš zavinuly než aby se rozvíjely…už ta hlava holt není co dřív…co se týká ceny, počítám tak 60- 70 komplet…víc do toho dávat nechci…
Příspěvek upraven 14.02.16 v 13:24
stálo ho to taky 70 tis. Kč, včetně letenky. A mám pocit, že měl 3 hod dopoledne, pak hodinu pauzu a pak 3 hod. odpoledne.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit