Jde o žlábek na těhotenském testu?

Anonymní
1.3.25 20:02

Jde o žlábek na tt?

Ahoj, mam velmi nepravidelnou menstruaci a sem tam si pro jistotu udělám těhotenský test. Dneska můj test ukázal tohle. Nejde o druhou čárku, to chápu, ale co to sakra je? :D Dekuji za odpovědi. :D

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5703
1.3.25 20:06

Nějak nechápu, na testu není zhola nic. Čistě negativní test :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35801
1.3.25 20:10

Vždyť tam nic není. Ukázkový negativní test.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
1.3.25 20:14

Co tam jako máme vidět?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.3.25 20:30

Holky, já vím, že test je negativní, ale zajímá mě, co je tohle (zvýraznila jsem). Je to místo, kde by měla byt druhá čárka v případě těhotenství, aspoň teda myslím, ale ta “skvrna” vznikne, špatným provedením testu nebo špatným testem? Nebo je to normální? Ja chci mít jen jistotu. :D

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.3.25 20:33

Omlouvám se, pokud to opravdu vidím jen já, ale vyděsilo mě to v první chvíli, kdy jsem se podívala na test.

• Citovat
  • Upravit
3972
1.3.25 21:03
@Anonymní píše: Více

Někdy to test udělá, když je moc namočený nebo odečtený po limitu, moč se vypaří a zůstane tam toto :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6626
1.3.25 21:09

Teda, na dvě děti jsem potřebovala osm let dřiny, ale tady mě nepřestává překvapovat, co všechno se dá na těhotenskejch testech najít. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.3.25 21:28

@bonsaj493 Děkuji za jednu seriózní odpověď. 🫶
@Janli Jsem ráda, že jsem Vás pobavila, ale já na tom testu záměrně nic nehledala. Chtěla jsem jen vědět, zda je test platný. :D

• Citovat
  • Upravit
2.3.25 07:38

Ahojky holky, tak má pořád nikde a TT negativní. Stalo se vám některé, že na TT nebylo nic a později se z toho vylouplo těhotenství? Bazalka stále na 37,2 zítra volám Mudr, ať se podívá, co se děje. Jsem několik dní po termínu na. Nikdy s EMI to nestalo, tak jsem z toho trochu nervózní. Moc díky :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
3.3.25 10:48

Těhotná nebo ne?

Ahoj holky :mavam:, chci se vás zeptat.. miminko s přítelem plánujeme až po svatbě která nás čeká v květnu. Nicméně občas to prostě zkusíme jestli náhodou z toho něco nebude :mrgreen: ms jsem měla 7-11.2 s přítelem jsme měli “zkouškový” sex 13.2. Ovulaci si zatím nehlídám ale je mi jasný že 2 dny po ms asi nebyla :) ale od 22.2 pociťuji občasné píchnutí v podbříšku, hlavně teda bolest a mírné křeče, šílená bolest bradavek a od pátku mi je ráno a večer nevolno.. jsem teď v 25DC a ms mám dostat až za 5dní a moje otázka zní.. je možné že by se to povedlo 2 dny po menstruaci? Na pms mi to přijde dlouho mít takové příznaky ale na těhotenství zase brzo :lol: 27.2 (21DC) jsem si jen tak pro zvědavost dělala test a nic :nevim: zkoušela jsem si dnes měřit BT a byla 37.1 ale nevím jestli to k něčemu je když si ji neměřím pravidelně :think: prosím o vaše rady a názory, děkuji :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3972
3.3.25 12:03

@MD20 jako ty spermie si tam můžou až pět dní počkat, takže kdybys ovulaci měla i 12 DC, tak by to stále mohlo být :) :pankac:. Ale jestli máš 30 dní cyklus, myslím, že bude až později. Každopádně se může různě posouvat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
789
3.3.25 12:21

Řekla bych že spíš ne, ale taky těhotná být klidně můžeš. Před ms se to těžko odhaduje. Já jsem měla příznaky které nemívám několikrát a těhotenství z toho nikdy nebylo. Naopak jsem byla těhotná tehdy když jsem to vůbec nečekala protože jsem neměla žádné příznaky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí