Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Holky, já vím, že test je negativní, ale zajímá mě, co je tohle (zvýraznila jsem). Je to místo, kde by měla byt druhá čárka v případě těhotenství, aspoň teda myslím, ale ta “skvrna” vznikne, špatným provedením testu nebo špatným testem? Nebo je to normální? Ja chci mít jen jistotu. ![]()
Omlouvám se, pokud to opravdu vidím jen já, ale vyděsilo mě to v první chvíli, kdy jsem se podívala na test.
@Anonymní píše: Více
Někdy to test udělá, když je moc namočený nebo odečtený po limitu, moč se vypaří a zůstane tam toto
.
Teda, na dvě děti jsem potřebovala osm let dřiny, ale tady mě nepřestává překvapovat, co všechno se dá na těhotenskejch testech najít. ![]()
@bonsaj493 Děkuji za jednu seriózní odpověď. 🫶
@Janli Jsem ráda, že jsem Vás pobavila, ale já na tom testu záměrně nic nehledala. Chtěla jsem jen vědět, zda je test platný. ![]()
Ahojky holky, tak má pořád nikde a TT negativní. Stalo se vám některé, že na TT nebylo nic a později se z toho vylouplo těhotenství? Bazalka stále na 37,2 zítra volám Mudr, ať se podívá, co se děje. Jsem několik dní po termínu na. Nikdy s EMI to nestalo, tak jsem z toho trochu nervózní. Moc díky ![]()
Ahoj holky
, chci se vás zeptat.. miminko s přítelem plánujeme až po svatbě která nás čeká v květnu. Nicméně občas to prostě zkusíme jestli náhodou z toho něco nebude
ms jsem měla 7-11.2 s přítelem jsme měli “zkouškový” sex 13.2. Ovulaci si zatím nehlídám ale je mi jasný že 2 dny po ms asi nebyla
ale od 22.2 pociťuji občasné píchnutí v podbříšku, hlavně teda bolest a mírné křeče, šílená bolest bradavek a od pátku mi je ráno a večer nevolno.. jsem teď v 25DC a ms mám dostat až za 5dní a moje otázka zní.. je možné že by se to povedlo 2 dny po menstruaci? Na pms mi to přijde dlouho mít takové příznaky ale na těhotenství zase brzo
27.2 (21DC) jsem si jen tak pro zvědavost dělala test a nic
zkoušela jsem si dnes měřit BT a byla 37.1 ale nevím jestli to k něčemu je když si ji neměřím pravidelně
prosím o vaše rady a názory, děkuji ![]()
@MD20 jako ty spermie si tam můžou až pět dní počkat, takže kdybys ovulaci měla i 12 DC, tak by to stále mohlo být
. Ale jestli máš 30 dní cyklus, myslím, že bude až později. Každopádně se může různě posouvat.
Řekla bych že spíš ne, ale taky těhotná být klidně můžeš. Před ms se to těžko odhaduje. Já jsem měla příznaky které nemívám několikrát a těhotenství z toho nikdy nebylo. Naopak jsem byla těhotná tehdy když jsem to vůbec nečekala protože jsem neměla žádné příznaky.
Ahoj, mam velmi nepravidelnou menstruaci a sem tam si pro jistotu udělám těhotenský test. Dneska můj test ukázal tohle. Nejde o druhou čárku, to chápu, ale co to sakra je?
Dekuji za odpovědi.