Jde si do života přivolat určitě pohlaví dítěte?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Podle mě blbost. Genetiku neošulíš. Můžeš si věřit v co chceš, ale je to pořád 50 na 50 ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Myšák24 no ale když někomu zaplatí několik tisíc, tak třeba bude mít i 24té pohlaví. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Ahoj holky
asi to bude znít zvláštně, v esoterice se příliš nevyznám, ale je nějak možné přivolat si do života například syna? Slyšela jsem konverzaci dvou dam že jsou kolem nás duchové a my máme možnost si je přivolat do života… a tím pádem také přivolat například syna nebo dceru… Snad mi rozumíte co myslím…Děkuji za jakoukoliv odpověď…
Někde… Protože to dítě (ta duše) si vybírá rodiče. Naopak to nefunguje. Ale osud jako takový í ti nadělí to, co potřebuješ, ne to, co chceš… Duchovno jako takové není o chtíči, ale o víře..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Existuje jedna metoda ale je to tajne a nemůžu to psát veřejné. Pošli mi na účet 10 tis a prozradím ti ji…
Takto fungují zaručene esoterické způsoby jak zaručit aby se narodilo dítě určitého pohlaví. ![]()
- Citovat
- Upravit
@Myšák24 píše:
Podle mě blbost.
Trochu silné vyjádření. Já ač ateista se svými věřícími přáteli bavím citlivěji, anebo se o některých věcech nebavíme vůbec. Je-li něco nějak předurčeno, nebo naopak je to náhoda, tak potom jaký má smysl modlitba?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Ahoj holky
asi to bude znít zvláštně, v esoterice se příliš nevyznám, ale je nějak možné přivolat si do života například syna? Slyšela jsem konverzaci dvou dam že jsou kolem nás duchové a my máme možnost si je přivolat do života… a tím pádem také přivolat například syna nebo dceru… Snad mi rozumíte co myslím…Děkuji za jakoukoliv odpověď…
To nevím. Já jsem si,, přivolávala,, zdraví dítěte, pohlaví ne.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Svým způsobem. Je to dvojsečné. Z minulých životů máme některé nevyřešené karmixké události. Jsme s nějakou duší spjatí. Některé ženy dokážou již dlouho dopředu vnitřně cítit, které pohlaví se jim narodí. Klidně to muže být už v raném dětství. Jak stárneme, a život nás učí potlačovat svoji intuici a duchovno to můžeme vytěsnit hluboko do podvědomí. Stejně se někdy nějaké záblesky objeví.
Já jsem absolvovala několik regresních terapií a vrátily se mi vzpomínky i napojení v dětství i na minulé životy. Bylo to ještě dlouho před početím, a já věděla, že budu mít dva chlapečky, a cesta k nim nebude lehká.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
OK, když to vezmem přes to ezo, tak se traduje, ze dite si vybírá své rodiče. Takže někde na druhé straně zdi je zrovna nachystan malý chlapec nebo děvče se zabalenym batůžkem a pak se dozví ne! Tebe si tato maminka nepřeje.
Není to dostatečný důvod k tomu nehnípat se v tom a nechat to na vesmíru, koho ke mně pošle?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Myslím, že ano. Mě se to splnilo čtyřikrát
Vždycky se mi ta opravdová přání plní ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak ono to není přesně 50:50. Jsou faktory, které u mužů zvyšují/snižují procento spermií X/Y (délka sexuální abstinence, práce v prostředí s vyšším radioaktivním pozadí, věk…) anebo u žen zvyšují/snižují šanci na přežití plodu určitého pohlaví (hladovění, toxoplazmóza, předchozí těhotenství…). Ale statistiku to ovlivní až na úrovni populace
Rozhodně se to nedá použít pro určení toho, jaké pohlaví se narodí.
No a přivolávat asi můžeš co chceš, ale já v nadpozemno, vyšší moc apod. nevěřím, takže ani v možnost přivolat si dítě (jakéhokoliv pohlaví).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Ahoj holky
Ne, nejde. Kdyby to šlo, rodili by se posledních pět tisíc let jen kluci a poslední generaci jen holky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A co když duše není mužského či ženského pohlaví. A pohlaví získává až vstupem do těla, na základě pohlavních chromozomů… Já tedy nejsem odborník na ezotrriku, ale duši mám v mysli pocitově jako bezpohlavní.
Pak je otázka, jestli si ta daná (přivolaná) duše může zvolit pohlaví anebo to má již pevně dáno zmíněnou genetickou výbavou. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit