Je Aukro solidní?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
86
7.10.22 11:44

Aukro je jedna velká pakáž

Nevěřte Aukru, už jsem se tam několikrát napálila a smazala účet. Jsou to zloději, všechny komentáře na šmejdy prodejce mažou, aby to vypadalo, že mají jen kladné příhozy. Chtěji jen peníze, zasahuje do příhozů a úmyslně je navyšuje. Hájí hlavně zájmy prodejců. Nejsou schopni ani napsat jak prověřují podvody s příhozy, to je nezajímá. Když máte problém neřeší ho.Nic dobrého nelze čekat od Poláku, od potravin, po Aukro.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.3.23 07:58

Vážený pane * * * (anonym) - vitezslavk25, jsem Amenhotep5 z Aukra,
všude mne pomlouváte kde to jde.
Tedy ať je Aukro jaké chce - dle mne je poctivé. Ano chyby se najdou - třeba jako VY.
Vyhrál jste dvě aukce - dva náhrdelníky s českými granáty - poté jste chtěl snížit cenu atd.
Což jsem odmítl. A tedy zasáhlo Aukro a vrátilo mi provizi z prodeje, protože jste nezaplatil.

Dne 2022-09-20 Amenhotep5 napsal(a):
Nesouhlasím se zamítnutím vrácení provize nabídky 7016500291. Obchod neproběhl. Dobrý den Aukro, pán u mne zakoupil ve dvou aukcích dva náhrdelníky s granáty cca za 15000 kč. ( Aukce 7016500209 a 7016500291). Bohužel odmítl zaplatit, že je to moc peněz. Tedy jsem zažádal o vrácení provize a náhrdelníky opět vystavil do aukce - obě dvě již běží - ( 7017554612 a 7017463925) Tedy nevím co více k tomuto pánovi dodat. Děkuji a prosím o vrácení provize Zdravím Vás Míla Dvořáček

Tedy vážený anonymní pane * * * vitezslavk25, přestaňte pomlouvat slušné lidi a chovejte se jako člověk.

Jinak v aukcích - nemám, žádné přihazovače a zvedače cen. Prodávám poctivě, alespoň se o to snažím. I když každému se člověk nezavděčí a někdy opravdu problém nastane.
Což ovšem není Váš případ. Vy jste obyčejný neplatič a kazič aukcí.
Jinak také dle Aukro komentářů - máte 11 komentářů a 8 negativů.

Já se za své jméno nestydím a stojím si za svým. I když skrýváte své jméno. Já své klidně napíši. Komukoliv mohu též přesposlat naši i Aukro korespondenci, aby všichni viděli, že jste lhář. A neplatič i jiným uživatlům Aukra - nejenom mě.
Za to Vás také již Aukro zablokovalo a již tam z důvodu neplacení nemůže přihazovat!!!

Přeji krásný den
Míla Dvořáček -*

• edit admin - smazané osobní údaje
  • edit admin - smazané webové stránky
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.4.23 23:00

Pane Dvořáček - Amenhotep5 lžete !

Pane Dvořáček - Amenhotep5 lžete a manipulujete jako vždy. Zveřejněte kopii, kde žádám slevu jak tady píšete! Nechtěl jsem Vám posílat a příjít o 16tis. bez ochrany platby, když máte špatnou reputaci. Chtěl to vyzvednout osobně ve Vrané nad Vltavou jak bylo v popisu. Napsal jste ale, že se zboží nachází jinde a to v Petrohradě, Bílenec 53, s tím jsem nepočítal. Nabídl jsem Vám poslat peníze nejdříve za jedno zboží, abych neriskoval 16tis. Mezitím jste byl sprostý a urážel mě. Zboží jste vystavil znovu za mnohem vyšší cenu! Vaše praktiky jsou nehorázné, kupující jen okrádáte a zastrašujete! Na Aukru jsem nakoupil hodně, ale už tam nemám účet, protože jsem psal pravdivé recenze a nehodlal podporovat podvodníky i za cenu blokace. Každý si může udělat obrázek a podívat se na můj profil a sám uvidí, že moje recenze nejen ve Vašem profilu zmizely a máte tam jen pozitivní. Ceny máte vyšroubované vysoko dlouho před koncem Aukce a není prostor na poctivé přihazování, to je další důkaz o nepoctivosti prodejců.

• Citovat
  • Upravit
8.4.23 09:19

Vážený pane Kabourek,

odmítl jste zaplatit. Poté jste smlouval o ceně, nakonec že místo dvou náhrdelníků zaplatíte jenom jeden.
Mám firmu hlášenu ve Vraném nad Vltavou - ale pouze firmu. Jelikož jsem tam bydlel a jsem plátcem DPH tak jsem to zatím neměnil.
Jinak trvalé bydliště mám v Petrohradě jelikož jsem zde postavil dům a trvale zde bydlím.
jelikož jsem měsíční plátce DPH - tak musím každý měsíc povinně podávat hlášení finančnímu úřadu.
Tedy není možné zasílat platby na jiný účet nežli je můj firemní. Jelikož prodávám přes internet bez možnosti dobírky tak nemám povinné EET. Tím pádem nemohu převzít platbu při osobním jednání. Nabídl jsem Vám též možnost, že platbu mi převedete na účet a osbně si náhrdelníky převezmete.
Při platbě hotovostně bych musel se přihlásit k EET.
Jinak není možné po skončení aukce žádat slevy - snažil jste se, ale nejde to. Opět při aukční ceně co jste vyhrál musíte zaplatit. Není účetně jednuduché dávat slevu - opět proto že jsem plátce DPH a nemohu si s pěnězi čachrovat jak si kdo přeje. To co kdo vyhrál musí zaplatit přesně na 10 haléřů.
Aukro Vás upozorňovalo, aby jste zaplatil, což jste neudělal!!!

Poté jse dokonce Aukru tvrdil, že jste zaplatil a já musel prokazovat, podle svého výpisu z účtu, že jste nezaplatil. Tak teprve po těch problémech co jste mi způsobil mi Aukro vrátilo provizi a účetní složitě musela nějak(nevím přesně jak - sama na to nadává a nemá to ráda) udělat výmaz pro FU, jelikož jsem ty náhrdelníky měl prodané i když jste je fyzicky nezaplatil.
Což mne stálo…
Poté jsem ještě od Vás obdržel negativní komentář. Aukro ho opravdu smazalo - jelikož byl v případě neoprávněného komentáře z Vaší strany(jste nezaplatil). Tedy byl komentář Aukrem smazán - OPRÁVNĚNĚ.
Poté jste nezaplatil dalším lidem a zkazil jim aukce - vyhrožoval jste jim atd atd.
Takže si na Vás stěžovali další lidé a byl jste Aukrem zablokován(aby jste nemohl kazit aukce slušným lidem).
Jinak pane Kabourek - měl jste 11 komentářů a 8 z 11 jich máte, že jste neplatič.
Tedy co k Vám dodat. Já mám 25 614 komentářů a z toho 20 negativních. Nikdy bych si nedovolil nikoho okrást a podvést. Ano problém se stane a někdy je i na mé straně, ale nikdy ne za zcizení peněz.

Ještě k těm aukcím, nezaplatil jste - Aukro mi vrátilo provizi a opravdu se náhrdelník prodal myslím o 2 000 kč víc. Ano asi tam seděl někdo jiný a přihazoval víc. Ale to já nemám jak ovlivnit. Žádné přihazovače v aukcích nemám, funguji poctivě. Hlavně také funguji na množství - to znamená, že ze sta prodaných aukcí na 20 prodělám a s tím počítám. Ale lidé vědí, že je to boj (hra) a risk. jednou tak a po druhé jinak. Z tohoto důvodu u mne ty tisíce lidí nakupují. Nemám důvod podvádět risk je zisk ale i prohra.

Hlacvně se

Za další ceny nemám mít jak vyšroubované - co to znamená - pro někoho málo pro někoho hodně. Moje věc za kolik co prodávám za cenu kup teď. Většinově o cca 30% levněji jak ve starožitnostech. Jinak v aukci nic neovlivním co si kupující vydraží a za jako cenu je věc přihazujících. Aukci vystavím třeba v pondělí na 10 dní - že v úterý je na aukci 10 000 kč a třeba ve čtvrtek 12 000 a aukce skončí s 18 příhozy na třeba 14 900 kč no a co by jste chtěl starožitný granátový náhrdelník co stojí ve starožitnostech třeba 25 000 kč za 2000 kč - to by se Vám asi líbilo, ale takto to nefunguje. Lidé přihazují a u mne spousta lidí a cena prostě naskáče.
Také mne hlavně živí to, že restauruji starožitné šperky s českými granáty. Pro lidi i firmy. Brousím vybrušuji granáty korály jantar atd.

Přečtěte si příště podmínky aukce ze strny Aukra- mé podmínky platby atd a poté se rozmyslele jestli budete přihazovat. Ano u mne jste zablokován jako neplatič a u mne již nemůžete přihazovat.

Kdyby všichni fungovali jako Vy, že něco vydraží a poté smlouvají a mění podmínky atd tak by Aukro zkrachovalo.

Dle mne je Aukro i když má své mouchy nejsolidnější portál. Člověk má ochranu - i když je to složité.

Ale podvodníci na Aukru štěstí nemají a Aukro jde tvrdě po nich. Viz zrovna to, že jste Vy zablokován.

Hezký den a snad si k Velikonocům dáte předsevzetí, že budete lepší člověk
Míla Dvořáček

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.4.23 16:19

Pane Dvořáček - Amenhotep5 stále lžete !

Stále jste nezveřejnil důkaz/print screen, kde píšete že chci slevu nebo smlouvám jak suverénně lžete. Zveřejnil jste jen část, kdy jste si nechal vrátit provizi. Proč nezveřejníte celou komunikaci bez cenzury? Jste obyčejný lhář, podvodník, manipulátor. Chtěl jsem zaslat peníze přes Aukro, což dle Vás nebylo možné, k vůli kontrole FÚ a nemožnost ochrany Aukra. Vymlouváte se a máte drzost si dělat reklamu na nepoctivé podnikání. Negativní recenze, co Vám Aukro nesmazalo, ale hlavně jinde mluví za vše. Jakmile dostanete peníze od kupujících, tak s nimi zametáte, děláte z nich blbce, na jejich reklamace nereagujete, peníze nevracíte. Kdyby jste nelhal o místě osobního vyzvednutí nebo měl platbu přes Aukro, nebyl by problém dokončit transakce. Než jsem pak zjistil, že máte přihazovače a negativní recenze mimo Aukro. Vy moc dobře víte, proč nemáte ochranu platby, nejen k vůli FÚ, ale aby jste s lidmi mohl zametat, zastrašovat je, když Vám chtějí vrátit zmetky. Takové jako Vy Aukro podporuje k vůli zisku. Kdyby jednalo poctivě, dávno by zkrachovalo, stejně jako Vy a další. Vámi zmíněné Aukro podmínky kupujícího neochrání, zrušilo diskuze, cenzuruje recenze tak jako u Vás. Nepoctivé postupy, které tady popíráte jsou vidět u Vašeho profilu, kde jste si nechal smazat mé komentáře, tak jako mažete všechny negativní recenze. To je dostatečný důkaz o tom, že poctivost je pro Vás cizí slovo a Aukro je podvodný portál. Nestojím o to si také nechat mazat negativní recenze od podvodníků, aby si každý mohl udělat obrázek a vidět jak se recenze u prodejců cenzurují. O účet na Aukru, ani o podvodné obchody nestojím a už vůbec ne o Vaše podfuky. Jsem rád, že jsem Vám nenaletěl a nezaslal jsem Vám peníze. Nehodlám se nechat okrádat, dělat ze sebe volavku. Jistě se najde hodně blbců co naletí přihazovačům a podvodníkům na Aukru. Inteligentní člověk vidí, že jsou nejen u Vás ceny uměle vyšroubované a předražené, opravované vadné cetky, než v kamenných obchodech, kde se dá zboží pořídit levněji a bez problému. Nemluvím o kamenných prodejnách - pračkách pro turisty, se kterými se tady srovnáváte.

• Citovat
  • Upravit
8.4.23 19:09

Vážený pane,

plivejte špínu jak můžete jak vidím nic jiného ani neumíte.
Já jsem vděčný za tisíce pozitivních a slušných lidí a zaplať bůh, že takových jednodušších lidí jako jste vy je pomálu.
Přeji Vám hodně štěstí ve Vašem jistě spokojeném životě

Mějte se krásně a za firmu Amenhotep.cz
Míla Dvořáček

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24715
9.4.23 17:06

Já jsem na Aukru nakupovala poměrně nedávno a vše ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3699
9.4.23 19:09
@lucad77 píše:
Já jsem na Aukru nakupovala poměrně nedávno a vše ok.

Já prodávala a taky úplně v pohodě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.5.23 07:06

Dobry den. Pokud vydrazite od jednoho prodejce vice aukci a ma platbu pres aukro, muze se v stat, ze postovne je nekolikanasobne vysi nez cena predmetu. Take se stalo, ze mi prodejce odmitl vydrazeny predmet poslat. Vysledek - aukro bez reakce a penize nevratili. Jaka bezpecna platba pres aukro? Blbost. Helena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
14.7.23 02:17

Malé levné věci, mezi maminkami se snad ještě vyplatí a snad se dá se tomu věřit, dražší věci, kdy jde o dost peněz a velcí prodejci, to je už mafie co mezi sebou spolupracuje a aukce podvody, nátlaky na kupující. Přihazují si tam dlouho před koncem aukce, na cenu kterou chtějí získat, mnohdy 2× dražší než je běžné. Aukce se tam opakují i po roce, dokud se někdo nechytne, nezaplatí, naletí.

Zmíněný Amenhotep prodal 2× stejné zboží, aukce 7034824201 s kladnou recenzí :) a pak znovu stejné jen jinak nafocený a jiný popis 7036792240 :D

Nebo tady se zboží prodávalo několikrát od různých prodejců, číslo aukce
6992276799, 7005024377, 7004087666 :potlesk:

Jiný podvodník 7007193104, 7032376825, 6999337692 :roll:

Další podvodnice 7008697253, 6985601796 :dance:

Pokračování příště :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
14.7.23 02:30
@68 píše:
Máte pravdu. pokud nastanou problémy nesmíte na administrátora moc spoléhat. Navíc Aukro ve velkém využívají různí „podnikatelé“, kteří skupují levně nabízené zboží tzv. srdcařů kteří chtějí podpořit lidi se stejným zájmem a vydražené zboží obratem přeprodávají za mnohem vyšší cenu. Vím máme kapitalizmus a není to nic proti pravidlům ani zákonům ale přesto. Chcete příklad? Nabídl jsem sběratelské kousky slušné úrovně s myšlenkou, že podpořím začínající sběratele. Jaké bylo překvapení, když se zboží objevilo u jedné firmy za poněkud přemrštěné ceny. Ještě jednou není to proti pravidlům, ale prodávající by si to měli uvědomit. :

Můžete napsat o jakého prodejce se jednalo? To mě taky štve, jak to tam skupují vyčuraný překupníci od slušných prodejců a pak to zkouší 2-3× dráž prodat a tím ještě zvyšují nereálné, neodpovídající ceny. Mám z bazaru věc za 1500,–, stejnou na Aukru Paledisanta prodávala za absurdních 6000,– :D Pro mě Aukro kleslo hluboko k vůli nenažranosti a nepoctivosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
1.9.23 15:49

Pokus o zneužití osobních údajů společností Aukro.cz

POZOR, AUKRO.cz nemá právo pro ověření Vašeho účtu požadovat zaslání ofoceného občanského průkazu. Zdá se mi, že se v Aukro.cz zbláznili a bezpečnost jde stranou, tohle už je trestné! Navíc Aukro.cz, hrající na bezpečnost je plné fungujících ukradených profilů, které nikdy neověří. Už sami poznáte, že profil který prodával naposled někdy 2018 a teď píše větu ve smyslu: " pošli mi na sebe email a číslo tvé platební karty, ať mohu provést platbu za zboží…" je asi PODVOD a co na to Aukro.cz? Nic, ani na základě oznámení neblokuje!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11559
1.9.23 16:06
@Rainboww píše:
Můžete napsat o jakého prodejce se jednalo? To mě taky štve, jak to tam skupují vyčuraný překupníci od slušných prodejců a pak to zkouší 2-3× dráž prodat a tím ještě zvyšují nereálné, neodpovídající ceny. Mám z bazaru věc za 1500,–, stejnou na Aukru Paledisanta prodávala za absurdních 6000,– :D

V čem je problém, že „někdo " od tebe v aukci koupí věc za 1500 a pak ji případně nabízí za 6000? Nebo že stejnou věc má někdo za 1500 a druhý za 6000?
Nebo, že někdo chce podpořit začínající sběratele a prodává "levně“ a někdo to levně koupí a prodá dráž? Aukro/ Allegro není ve všem úplně super, ale zrovna tady moc nechápu.
Osobně mě to bavilo, když to ještě prodávali lidé a kupovali zase lidé. Teď je tam většina věcí firemních a je to jen (pro mě) divný e-shop.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.9.23 21:52
@pan_petr píše:
POZOR, AUKRO.cz nemá právo pro ověření Vašeho účtu požadovat zaslání ofoceného občanského průkazu. Zdá se mi, že se v Aukro.cz zbláznili a bezpečnost jde stranou, tohle už je trestné! Navíc Aukro.cz, hrající na bezpečnost je plné fungujících ukradených profilů, které nikdy neověří. Už sami poznáte, že profil který prodával naposled někdy 2018 a teď píše větu ve smyslu: " pošli mi na sebe email a číslo tvé platební karty, ať mohu provést platbu za zboží…" je asi PODVOD a co na to Aukro.cz? Nic, ani na základě oznámení neblokuje!!!

Je tam hodně šmejdů a zlodějů i když mají samé pozitivní recenze, negativní Aukro maže, tak asi zpřísňují nebo chtějí vytahat osobní údaje, s těmi se také dobře obchoduje. Na Aukru bezpečnost nikdy nefungovala, ani ta jejich ochrana, je to loterie a spíše taková hra pro Gamblery co jsou závislí na přihazování a nevadí jim, že prodávající má skrytě nastavenou cenu vysoko nebo mu tam kamarád přihazuje. Když Vás někdo okrade nebo podvede, tak to musíte těžce dokazovat a to raději každý vzdá a ani nenahlásí a na to prodávající i Aukro spoléhá a případné stížnosti záměrně komplikuje a zdržuje, že to také každý nakonec vzdá a přijde o peníze.

Máš printscreen PODVODU?

• Citovat
  • Upravit
22.9.23 07:31

Odpověd pro Rainboww

Dobrý den,

ano máte pravdu s tím, že jsem měl prstenů více. Uváděl jsem to v každé aukci v popisu a nevím již přesně, ale myslím že jsem jich měl asi 30 ks. Byl to prsten s jedním velkým českým granátem.
V každé aukci bylo uvedeno, že prstenů mám vícero a dokonce jsem v aukci uváděl velikost.
Tedy bylo vystaveno cca 10 aukcí najednou s různými velikostmi a po delší čas.
Z tohoto důvodu je vlastně za totožný prsten cca kolem 30 komentářů.
To ovšem neznamená, že jsem, měl jednu věc u které jsem si navyšoval cenu a poté si nechal napsat 30 komentářů. Některé byly vystaveny za cenu kup teď a některé v aukci s přihazováním.
Teď na Aukru prodávám náušnice a též jsem je nebo mám ve větším množství tedy třeba 20 ks a dávám je po týdnu do aukce po jednom páru a přitom jsou z období císaře pána.

Například teď mám cca 14 krabiček po 12 tombakových prstenech z období kolem roku 1900
To je 168 prstenů z toho se některé prsteny opakují. Musím je vyčitit opravit a poté je budu vystavovat a vlastně budou z části stejné. Tedy budu vystavovat zase od oka 20 ks stejných prstenů.

Zdravím Vás Míla Dvořáček

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák