Je Aukro solidní?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9
9.11.23 21:47
@Amenhotep5 píše:
Dobrý den,

ano máte pravdu s tím, že jsem měl prstenů více. Uváděl jsem to v každé aukci v popisu a nevím již přesně, ale myslím že jsem jich měl asi 30 ks. Byl to prsten s jedním velkým českým granátem.
V každé aukci bylo uvedeno, že prstenů mám vícero a dokonce jsem v aukci uváděl velikost.
Tedy bylo vystaveno cca 10 aukcí najednou s různými velikostmi a po delší čas.
Z tohoto důvodu je vlastně za totožný prsten cca kolem 30 komentářů.
To ovšem neznamená, že jsem, měl jednu věc u které jsem si navyšoval cenu a poté si nechal napsat 30 komentářů. Některé byly vystaveny za cenu kup teď a některé v aukci s přihazováním.
Teď na Aukru prodávám náušnice a též jsem je nebo mám ve větším množství tedy třeba 20 ks a dávám je po týdnu do aukce po jednom páru a přitom jsou z období císaře pána.

Například teď mám cca 14 krabiček po 12 tombakových prstenech z období kolem roku 1900
To je 168 prstenů z toho se některé prsteny opakují. Musím je vyčitit opravit a poté je budu vystavovat a vlastně budou z části stejné. Tedy budu vystavovat zase od oka 20 ks stejných prstenů.

Zdravím Vás Míla Dvořáček

Jste opravdu profesionální podvodník. Nepřiznáte chybu, ani po důkazech. Místo omluvy tady jen všem mažete med o prstenech, náušnicích. Aukce 7036792240 + 7034824201 se týkají stejného náramku se stejnými promáčklinami, řetízkem, zapínáním, kameny, upravený popis a jinak nafocené, aby to vypadalo, že se jedná o více kusů. Dokonce tam máte pozitivní recenze od kamarádů, kterým také na oplátku přihazujete, ale provizi jste si jistě nechal vrátit, že? Chcete-li uvedu sem další Vaše podvody s důkazy, aby jste nemusel plýtvat časem na další lži.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.12.23 12:16

Vážený pane Kabourku, Vy jste opravdu nemocný člověk. Koupil jste na Aukru ode mne tyto dva náhrdelníky. Odmítl jste je zaplatit a po tom jsem zažádal na Aukru o vrácení provize.

Aukro mi vrátilo provizi protože jste neplatič a to nejom mě i jiným prodejcům a také Vás Aukro z tohoto důvodu zablokovalo. Tedy již nemůžet na Aukru nakupovat.
Dal jste mi dva negativní komentáře že jsem Vám nedal zboží - ovšem vy jste nezaplatil.
Tedy jsem požádal Aukro o zrušení neopravněného komentáře.
Aukro mi vyhovělo jelikož zadarmo Vám opravdu dva náhrdelníky s českými granáty za cca 20 000 kč dávat nebudu. Je to více jak rok a vy na všech forech na intenetu mě pomlouváte.

Tedy abychom si nalili čistého vína. Na Aukru jste vydražil ode mne dva náhrdelníky v samostatných aukcích. Oba dva jste nezaplatil. Aukro mi vrátilo provizi - protože jste jenom moula co přihazuje a kazí aukce. Jelikož jste nezaplatil tak jsem tyto Vámi mě zkažené aukce opětovně vystavil a každou aukci koupil jiný uživatel. Tedy z tohoto důvodu byly aukce opětovně vystaveny a prodány.

Jelikož jste nezaplatil ani jiným uživatelům a ti si na Vás také asi stěžovali tak Vás Aukro zablokovalo a už si na Aukru nezaškodíte nikomu!!!

Jinak Aukro má své mouchy, ale jako prodejce mohu říci - ochrana prodejce je nic moc.
A teď se omlouvám všem slušným: Takový chytráci jako jste Vy akorát škodí všem. Nezaplatíte, poté pomlouváte kde to jde. Já čekám poté měsíc na peníze a nic. Poté účetní nadává, na Aukro musím psát žádosti o vrácení provize - čekat na vrácení provize, která mi byla stržena z mého účtu což ve vašem případě bylo cca 2000 kč.

Tedy na Aukru je spousta neplatičů a měsíčně jenom v mém případě byly desítky lidí co prostě přihazují a nakonec nezaplatí.

Například dnes budu Aukro žádat o vrácení provize a opět vystavovat dva šperky co dva uživatelé nezaplatili a to byly ověření kupující!!!
Tedy opět budu dvě stejné aukce a totožně se budou prodávat - pouze kupující bude jiný. Což, ale ve svém mozečku nepochopíte. Což jsou na Aukru i u jiných prodejců měsíčně jistě tisíce aukcí co neproběhli a ti prodejci vystavují totožné věci opakovaně.

To ovšem neznamená, že prodejce který vystavuje věc třikrát po 14 dnech je vždy podvodník!!!

Ano jsou takoví prodejci přihazujísi z různých účtů atd (znám to jsem na Aukru 15 let), ale já pane Kabourek, prodávám tisíce věcí - mám desítky tisíc komentářů a nemám čas ani chuť si zvedat ceny. To bych byl sám proti sobě!!!

Mě vydělává peníze to, že lidí mi věří a nakupují u mě v aukci jednou vyhrajou za málo a jednou za víc jak kdy. A vždy to každému kupujícímu dám - nikdy se mi neśtává - že bych třeba granátové náušnice od jedné koruny výherci nedal - i když na nich ulítnu třeba 2 000 a někdy i víc.

Třeby dnes mi končí v aukci granátový náhrdelník, náramek a dvoje náušnice.

Víte kolik bych musel mít přihazovačů, aby mi dnes přihazovali - ty bych jenom dnes musel mít asi 6 přihazovačů.

Jsou také kupující který na různých účtech založila konkurence a ti příhozy a zakupením v aukcích drahých předmětů kazí jiným konkurenčním prodejcům prodeje.´Což bylo i několikrát i v mém případě!!!

Zaplať bůh, že jde neověřeným kupujícím zablokovat přihazování - což jsem již bohužel musel udělat.

Jinak pane nešidím a nekradu a na aukce si nepřihazuji. Sice ne vždy je každý spokojen ale vždy v případě problému vracím platbu!!!

Vím, že nejhorší je srážka s b… ale nesnáším když někdo jako Vy pomlouvá neprávem.

Upozorňuji Vás naposledy - ještě někde na internete najdu jakoukoliv pomluvu do Vás co není pravda a podám na Vás jako na prvního člověka ve svém životě trestní oznámení.
Poté budute muset dokázat své tvrzení o mých kamarádech přihazovačích a o všem co tvrdíte a špiníte mne.

Všechny vaše emaily mám schovány. Jak tvrdíte Aukru, že jste zaplatil a přitom jste nezaplatil a chtěl jste ode mne vylákat alespoň jeden náhrdelník bez zaplacení!!!

Míla Dvořáček - Amenhotep5

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
19.12.23 16:50
@Amenhotep5 píše:
Vážený pane Kabourku, Vy jste opravdu nemocný člověk. Koupil jste na Aukru ode mne tyto dva náhrdelníky. Odmítl jste je zaplatit a po tom jsem zažádal na Aukru o vrácení provize.

Aukro mi vrátilo provizi protože jste neplatič a to nejom mě i jiným prodejcům a také Vás Aukro z tohoto důvodu zablokovalo. Tedy již nemůžet na Aukru nakupovat.
Dal jste mi dva negativní komentáře že jsem Vám nedal zboží - ovšem vy jste nezaplatil.
Tedy jsem požádal Aukro o zrušení neopravněného komentáře.
Aukro mi vyhovělo jelikož zadarmo Vám opravdu dva náhrdelníky s českými granáty za cca 20 000 kč dávat nebudu. Je to více jak rok a vy na všech forech na intenetu mě pomlouváte.

Tedy abychom si nalili čistého vína. Na Aukru jste vydražil ode mne dva náhrdelníky v samostatných aukcích. Oba dva jste nezaplatil. Aukro mi vrátilo provizi - protože jste jenom moula co přihazuje a kazí aukce. Jelikož jste nezaplatil tak jsem tyto Vámi mě zkažené aukce opětovně vystavil a každou aukci koupil jiný uživatel. Tedy z tohoto důvodu byly aukce opětovně vystaveny a prodány.

Jelikož jste nezaplatil ani jiným uživatelům a ti si na Vás také asi stěžovali tak Vás Aukro zablokovalo a už si na Aukru nezaškodíte nikomu!!!

Jinak Aukro má své mouchy, ale jako prodejce mohu říci - ochrana prodejce je nic moc.
A teď se omlouvám všem slušným: Takový chytráci jako jste Vy akorát škodí všem. Nezaplatíte, poté pomlouváte kde to jde. Já čekám poté měsíc na peníze a nic. Poté účetní nadává, na Aukro musím psát žádosti o vrácení provize - čekat na vrácení provize, která mi byla stržena z mého účtu což ve vašem případě bylo cca 2000 kč.

Tedy na Aukru je spousta neplatičů a měsíčně jenom v mém případě byly desítky lidí co prostě přihazují a nakonec nezaplatí.

Například dnes budu Aukro žádat o vrácení provize a opět vystavovat dva šperky co dva uživatelé nezaplatili a to byly ověření kupující!!!
Tedy opět budu dvě stejné aukce a totožně se budou prodávat - pouze kupující bude jiný. Což, ale ve svém mozečku nepochopíte. Což jsou na Aukru i u jiných prodejců měsíčně jistě tisíce aukcí co neproběhli a ti prodejci vystavují totožné věci opakovaně.

To ovšem neznamená, že prodejce který vystavuje věc třikrát po 14 dnech je vždy podvodník!!!

Ano jsou takoví prodejci přihazujísi z různých účtů atd (znám to jsem na Aukru 15 let), ale já pane Kabourek, prodávám tisíce věcí - mám desítky tisíc komentářů a nemám čas ani chuť si zvedat ceny. To bych byl sám proti sobě!!!

Mě vydělává peníze to, že lidí mi věří a nakupují u mě v aukci jednou vyhrajou za málo a jednou za víc jak kdy. A vždy to každému kupujícímu dám - nikdy se mi neśtává - že bych třeba granátové náušnice od jedné koruny výherci nedal - i když na nich ulítnu třeba 2 000 a někdy i víc.

Třeby dnes mi končí v aukci granátový náhrdelník, náramek a dvoje náušnice.

Víte kolik bych musel mít přihazovačů, aby mi dnes přihazovali - ty bych jenom dnes musel mít asi 6 přihazovačů.

Jsou také kupující který na různých účtech založila konkurence a ti příhozy a zakupením v aukcích drahých předmětů kazí jiným konkurenčním prodejcům prodeje.´Což bylo i několikrát i v mém případě!!!

Zaplať bůh, že jde neověřeným kupujícím zablokovat přihazování - což jsem již bohužel musel udělat.

Jinak pane nešidím a nekradu a na aukce si nepřihazuji. Sice ne vždy je každý spokojen ale vždy v případě problému vracím platbu!!!

Vím, že nejhorší je srážka s b… ale nesnáším když někdo jako Vy pomlouvá neprávem.

Upozorňuji Vás naposledy - ještě někde na internete najdu jakoukoliv pomluvu do Vás co není pravda a podám na Vás jako na prvního člověka ve svém životě trestní oznámení.
Poté budute muset dokázat své tvrzení o mých kamarádech přihazovačích a o všem co tvrdíte a špiníte mne.

Všechny vaše emaily mám schovány. Jak tvrdíte Aukru, že jste zaplatil a přitom jste nezaplatil a chtěl jste ode mne vylákat alespoň jeden náhrdelník bez zaplacení!!!

Míla Dvořáček - Amenhotep5

Pane vyderaci, ja jsem u Vas naletela na predrazenem zbozi, bohuzel jsem to zjistila pozde a az na zaklade diskuze tady. Nechapu proc neustale obvinujete pana Kabourka nebo konkurenci a nevim koho jeste. Kdy odpovite k podvodum a dukazum tady, misto zastrasovani. Ze Vam neni hanba, at Vas karma dostihne!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11559
19.12.23 17:06
@Silviee píše:
ja jsem u Vas naletela na predrazenem zbozi, bohuzel jsem to zjistila pozde

Jejky, nikdo nevidí tu cenu, na kterou přihazuje? To je asi aukce typu Tajemný box.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
19.12.23 17:20
@Ivan PPZ píše:
Jejky, nikdo nevidí tu cenu, na kterou přihazuje? To je asi aukce typu Tajemný box.

Vidi, ale byla 2× vyssi nez jinde, to vam dojde pozde, ze jste byl oklaman a nemate moznost to proverit, kdyz jmena uzivatelu co prihazuji jsou nove uz skryta a diskuzi na Aukru radeji zrusili..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11559
19.12.23 17:31

Tak teda- proč kupovat něco, co je 2× dražší, než jinde a pak z toho být na prášky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
27.10.24 09:39

Aukro prodej

Dobrý den dal jsem na Aukro inzerát a nestihl jsem ho zrušit a někdo si to koupil ale já to už nechci prodat tak se chci zeptat jestli to jde nějak zrušit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22915
27.10.24 10:44
@Vojta590 píše: Více

To už holt jedině tomu dotyčnému vrátit peníze a účet zrušit :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
27.10.24 11:15
@sharunka03 píše: Více

Pán totiž posílal peníze na Aukro a ty mi dají peníze až si pán převezme balík nevíte co s tím dál?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5926
27.10.24 13:28
@Vojta590 píše: Více

Teď už nic, copak vyhrál to za málo a ne podle představ, smůla no.Akce se dá zrušit pokud není žádný příhoz, pak už ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11559
27.10.24 14:07

Souhlasím s @mamule42 . Dám aukci, ideálně odspodu, aby to nebylo drahé, ale když se nikdo nechytí s dobrou cenou, tak „už to prodat nechci“. To by na druhou stranu zase kupující nadával na Aukro a oprávněně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
27.10.24 14:20
@Ivan PPZ píše: Více

Ne tady nejde ubec o cenu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11559
27.10.24 14:30

To je asi jedno, někdo vyhrál aukci a to zboží „chce“. A kdyby se to zrušilo, tak to zase poškodí pověst Aukra (a prodejce).
Protože takhle na první dobrou to vypadá, že prodejkce nějak špekuluje. Buď až post zjistil, že ta „věc“ je šíleně důležitá památka po dědečkovi, že má výrazně vysokou (nepředpokládanou ) cenu, nebo něco v tom smyslu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.12.24 22:26

Pozor,holky.na Aukro

Postupně mi 10 kupujících vyhrálo mé různé Aukce, ale ani jeden nezaplatil zboží. Aukro to nezajímá, tihle neseriozní lidé se spoustou negativních recenzí jsou tu dál. Aukro se jen vozí po prodávajících-Vy jako prodávajcí musíte zdlouhavě řešit, že Vám kupující nezaplatil, žádat o vrácení provize, vysvětlovat…Některé provize mi Aukro nevrátilo vůbec. Jediná rada prodávajícím-neprodávejte tu! Ztrácíte čas a peníze. Pracovníci Aukra si navíc obchodní a občanský zákoník vysvětlují po svém - o problematice kupních smluv apod. nevědí vůbec nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.3.25 10:49

SLÁVA AUKRU, firma roku (pokud se udělují ceny za nejhorší jednání se zákazníky)

Koupil jsem zánovní perfektní zboží, zaplatil za zboží a zaplatil ochranu kupujícího a měl jsem pocit, že se nemůže nic stát. Velký omyl, to by nesmělo být Aukro. Zboží přišlo přes PPL poškozené, nedivím se, bylo zabalené tak mizerně, že mám trošku pocit, jestli to nebyl pokus o pojistný podvod. Hned jak jsem to zjistil, nafotil jsem to a informoval Aukro a odesílatele s tím, že dle pravidel PPL si tu reklamaci má vyřešit odesílatel sám a taky vzhledem k tomu, že celý problém způsobil on sám, tím jak věc zabalil (zabalit elektroniku do igelitu a bez cedulky křehké to poslat přes PPL udělá jen hlupák a nebo někdo záměrně) Z Aukra mi za pár dní přišla zpráva, že podle jejich pravidel mám reklamaci řešit já a hotovo, zkoušel jsem protestovat, marně, kopíroval jim části pravidel PPL, kde je to napsáno, marně, přišlo i na vyhrožování, že pokud to nepodám já, peníze pošlou prodejci.
OK se skřípáním zubů jsem reklamaci podal. Za měsíc jsem zjišťoval co se děje. PPL se se mnou odmítlo bavit s tím, že jakékoli reklamace řeší jen s odesílatelem, to je překvapení. Napsal jsem tedy na Aukro, Ti mi s velikou pompou oznámili, že reklamace byla před měsícem zamítnuta, jak nečekané při způsobu zabalení.
Další postup, mám odeslat poškozené zboží zpět prodejci. Na dotaz jakou společností a kdo to zaplatí, světe div se, mám to zaplatit já, protože Aukro to má ve stanovách. Když jsem namítl, že to nebude úplně podle zákonů České republiky, tak mi asi po desáté připoměli, že jich se to v podstatě netýká, že jsou jen zprostředkovatelé. Sice si nechají zaplatit za ochranu kupujícího, peníze jdou jen přes jejich účet a dopravu domlouvají taky oni, ale jinak jsou přece jen zprostředkovatelé (myslím že tahle lež už se tu řešila před lety u zprostředkovatelů zájezdů). Takže i když u Aukra uděláte vše dobře, zaplatíte navíc za ochranu kupujícího, tak když je problém, tak si za vše můžete vlastně sám a veškeré následky a problémy spadnou na Vaši hlavu. SLÁVA AUKRU, firma roku. Hned jak se tohle dořeší, ruším registraci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák