Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj ![]()
Mám takovou vzpomínku z dětství, že v Jičíně na fasádě nějakého domu byl namalovaný velký Rumcajs. V té době se jezdilo centrem, obchvat neexistoval.
Chatěla bych dceru vzít k Rumcajsovi, ale netuším, zda tam ještě je a případně kde. Díky za informaci.
Tak nejsem tedy z Jicina, ale byli jsme tam na vylete pred 4 lety a je tam cely domecek, takove muzeum venovane Rumcajsovi.Moc se mi to libilo.Je to takove malinkate, ale vstup asi 30kc a bylo to krasne…
Ahojky, je tady Rumcajsova ševcovna. Jak říká Šárka. Malá chaloupka s expozicí co měl Rumcajs a myslim, že je tam jeho figurína, ale už jsem tam dýl nebyla. Tady máš odkaz. http://www.rumcajsovasevcovna.cz/
Jinak co vím, byl Rumcajs namalovaný jen na kempu u Rumcajse, ale ten obrázek je už strašně oprýskaný.
Když vydržíte do září, koná se tu Jičín, město pohádky a Rumcajs s Mankou a další pohádkové postavičky chodí městem..
Jojo, to je ono. Moc se nam tam libilo, spojili jsme to s aquaparkem, ktery byl take prima
.
Jo a někdy začátkem žáří jsou tam vždy akce pro dětičky spojené s Rumcajsem ![]()