Je mi 20 a nemohu otěhotnět

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
27.2.12 08:56

Ahojky,já jsem otěhotněla s práškama v 18.Stačilo odjet na dovolenou,zapomenout si vzít prášky.Úplně jsem na ně zapomněla jelikož jsem měla 7 dní pauzu.Po návratu domů se stačilo jen přivítat s přítelem :lol: a bylo. :oops: Pubertální chyba!!!Jinak když jsem řekla na gyndě svoji historku o zapomenutých práškách,tak mi na to jen řekla,že takhle se otěhotní daleko častěji než když někdo prášky vysadí.Nevím co na tom je nebo není pravdy.Každopádně já mám nádhernou holčičku a ve svých 20 letech si říkám,že mě nemohlo potkat nic hezčího :) Takže držím palce ať se brzy zadaří :) :hug:

• Citovat
  • Upravit
338
27.2.12 09:10

Ahojky,je mi 23 let a mám taky problém s otěhotněním,jedno dítě teda už mám a druhé nejde,protože mi bylo zjištěno,že nemám ovulku :,( .Zkus se domluvit s doktorem aby ti udělal odběr krve na hormony,třeba tam může být nějaký problém.Jestli si brala antikoncepci,tak to pak také nějakou dobu trvá než se dá tělo zase do normálu.Je fakt,že lékaři to začínají řešit až tak po roce neúspěchu.Držím pěsti ať vám to vyjde. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4275
27.2.12 12:32

podle zkušeností okolí je nejlepší způsob jak otěhotnět stavba! prostě rozbourat půlku bytu. všem to najednou šlo :D ostatně kdysi i mojí mámě. když byly v celým bytě vybouraný kamna a obouchaný omítky, najednou hups a bylo to. předtím dva roky nic. ale jakmile si začneš říkat - no hlavně aby to nepřišlo teď, když nemáme teplou vodu/kamna/padá omítka do vany…

btw.nám se takhle podařilo počít i přes HA (já 24, on 31, oba nadváha-já větší-oba kuřáci, na pivko jsme zašli taky často, sedavá profese,pohyb asi tak nula…). byt bude zcela obyvatelný až asi za rok a čtvrt. a synáček se narodí letos v srpnu :D naštěstí my máme obyvatelnou část bytu vč.záchodu apod. ale že budu s půlročním dítětem probourávat zeď v pokoji (1+kk), tomu se nevyhnem :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9989
7.10.12 19:16

Tak jak to vypadá po této době? Od února už uběhlo 8 měsíců.. Snažili jsme se rok a půl a nakonec pomohlo až IVF.. Taky je mi 20.. Nejhorší rady byli - nemysli na to, jeď na dovolenou, rekonstruuj dům - nic nepomohlo. Nejlepší rada byla:,, navštiv lékaře" ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6391
9.9.13 10:08

@Domingam Ahoj,.4 mesice neni dlouha doba..Ja otehotnela po 3 a pul mes..
Nic jsem si nehlidala, nemerila jsem se proste nic…Byla jsem nesva kdyz porad prichazela menses, ale pak jsem prestala na to myslet, a nejak tak to prislo samo…Psychika dela hoodne velke divy…Takze vypust, snazte se dal, ale nemysli na to, neboj ono to prijde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
9.9.13 10:11

Není 20 let na mimčo příliš brzy? Vím, že vás to asi trápí…ale není lepší si ještě trošku užít a třeba ve 25 letech začít uvažovat? No, já nevím, je to můj názor. Mně je 30, mám dvouměsíční miminko a jsem ráda, že jsem před tím mohla vystudovat, cestovat, vdát se, užívat si s manželem aktivity, které teď a dalších pár let prostě dělat nebudeme moci, protože s dítětem to nejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ariadne
9.9.13 10:28

Jzs to zni jako naprosta ptakovina. Se jen divim, kam ti lide chodi na takove blbe napady, jak vytahnout z lidi penize a porad se divim, ze jim na to nekdo skoci

• Citovat
  • Upravit
949
9.9.13 10:31

@MiriJ

Ono se to lehce řekne at měkdo počká, ale když už máš touhu po miminku ve 20ti, tak se těžko čeká 5 let.

Já se snžila o miminko dva roky a povedlo se až díky IUI, když se malá narodila, bylo mi 22let a nemám pocit, že mi něco uteklo :-)

Nikde jsemnebyla typ na diskotéky, cestování apod. Nepiju, nekouřím a nikdy jsem třena nebyla na diskotece.

Podle mě je to každýho věc :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3564
9.9.13 11:08

@pavlinka77 souhlasím nezáleží na věku mě je 21 a manželovi 28 a taky se nám nedaří…teď máme za sebou první IVF a doufáme v zázrak… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
9.9.13 13:08

Držím pěsti,–)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
23.6.15 23:53

Ahoj holky, mně je 19 a už se také snažím… Ale marně. Také bych potřebovala poradit sice každý měsíc myslím jen v nějaké dny a to že fakt v málo dnech že bych mohla být a ono nic mám docela nepravidelnou ms., Bojím se že je problém v tom že partner nechce nebo že by jsme byli neplodní? Nechci myslet na nejhorší ale už mám opravdu ten pocit. Ale i přes to to dělá že ejakuluje do mně. Nedaří se a nedaří jsem též opravdu zoufalá. :nevim: :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3522
5.12.15 17:22

Sexuoložka Hanka Fifková: Marné pokusy otěhotnět torpédují sex:

http://www.novinky.cz/…uji-sex.html

Praktické řešení je přitom jednoduché. Říká se mu stříkačková metoda. Bývá dobré ji použít ve chvíli, kdy se milování v době ovulace stává otročinou. Muž získá sperma masturbací, což většinou jde. Žena si ho pak vstříkne injekční stříkačkou do pochvy, a to jde vždycky. A milování si dvojice nechá na dobu, kdy na něj opravdu bude mít chuť. Může to docela dobře fungovat. Pokud ovšem nejste jako klientka, která mi na můj návrh zděšeně řekla: „To by přece nebylo početí z lásky!“ Ale skutečně nebylo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3662
5.12.15 17:41

@Domingam tak co, zadarilo se?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1349
5.12.15 18:25
@tanker píše:
Sexuoložka Hanka Fifková: Marné pokusy otěhotnět torpédují sex:

http://www.novinky.cz/…uji-sex.html

Praktické řešení je přitom jednoduché. Říká se mu stříkačková metoda. Bývá dobré ji použít ve chvíli, kdy se milování v době ovulace stává otročinou. Muž získá sperma masturbací, což většinou jde. Žena si ho pak vstříkne injekční stříkačkou do pochvy, a to jde vždycky. A milování si dvojice nechá na dobu, kdy na něj opravdu bude mít chuť. Může to docela dobře fungovat. Pokud ovšem nejste jako klientka, která mi na můj návrh zděšeně řekla: „To by přece nebylo početí z lásky!“ Ale skutečně nebylo?

na takove veci je snad cas

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5812
5.12.15 20:25

Ja bych si miminko taky strasne prala je mi 23 a už mam dva andilky v nebicku o jednoho jsme přišli v červenci v 11tt a o druhého ve stresu v 10 tt vim ze byli ještě malincí ale uz tak sem je milovala a opravdu radim vypustit snažení z hlavy a užívat si každý den jde to pak velmi rychle

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí