Slabá menstruace - je možné těhotenství?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2
30.12.17 17:45

je možné těh. ?

Zdravím, mám dotaz, s přítelem spolu spíme bez ochrany ale dává si pozor. MS se mi zpozdila o jeden den a byla hodně slabá, takto sem to ještě nezažila, stačil by mi jeden tampon na celý den (což samozřejmě z hygienických důvodů nejde). Žádné příznaky těhu nemám, ale přesto by mě zajímalo kdy by mi mohl test ukazat co a jak. Nebo jestli se může jednat o uhnizďování vajíčka? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4332
30.12.17 17:50

Pokud se ti MS opozdila o jeden den, tak zřejmě těhotná nejsi - proběhla. To že byla slabší, tak může být způsobeno psychikou (strach z těhotenství) či nachlazením, změnou režimu - je mnoho věcí, které mohou ovlivnit cyklus.
Pokud si myslíš, že bys těhotná být mohla, kup si v lékárně testy a udělej si test. Nebo zajdi do laboratoře a nech si jako samoplátce udělat testy na HCG.
Na tohle ses neptala, ale pokud nechceš otěhotnět, tak takové to „přítel si dává pozor“ je přímá cesta k miminku. Chraň se líp.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7205
30.12.17 17:51

Diskze na jedno brdo :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
30.12.17 18:06

@Amy11 pokud se nechranite, samozrejme tehotna byt muzes ;) pockej a test udelej pozdeji nebo si dojdi jako samoplatce na odber krve na hodnotu HCG…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15112
30.12.17 18:36

Spis těhotná nejsi.ms nemusí být vždy stejně silná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5283
30.12.17 18:37
@Anonymní píše:
@nonina moje kamaradka mela standardni menses, a diky tomu ze byla sportovec a nerostlo ji bricho, nepoznala nic do 28tt. Takze menses fakt neni zarukou, ze clovek nenii tehotnej. Anonym z duvodu duvernych info.

Absolutne nechapu zenskou co na sobe nepozna 5 mesicu tehotenstvi 8o 8o to jako nepoznala, ze se s jejim telem neco deje?? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5672
30.12.17 18:59

@Amy11 Test už by ti to ukázal teď, tak si ho kup a uvidíš ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
30.12.17 22:20

Ahoj. Mám taky dotaz - s přítelem jsme měli styk 14. a 15. den cyklu, já jsem pak další den cítila jakési pnutí v podbříšku a menší tupou bolest v kříži (tam mě to bolí při MS, ale o dost víc, jindy ale ne) a pak o šest dní později mě začaly mírně bolest prsa, sedmý den mi i natekly a bolely o dost víc a teď je to osmý den a prsa mám pořád nateklé, bolestivé na dotek a k tomu se přidala bolest v zádech mezi lopatkami. Je to vlastně 9. den od styku, do MS mi zbývá cca 5 dní. Nikdy se mi to nestalo, že by to bylo třeba tou blížící se MS. Je možné, že by to byl příznak těhotenství tak brzy?? Včera jsem byla u obvodní doktorky, ohledně něčeho jiného, tak jsem se jí o těch prsou zmínila, když už jsem tam byla a říkala, že jsou skutečně nateklé (říkala jsem si, jestli se mi to nezdá :) ), ale prý je to na nějaké příznaky určitě brzo, že spíš jen nějaké hormony. My jsme to teda zrovna neplánovali, ale ochranu jsme neměli, protože jsem si myslela, že možná nejsem kdo ví jak plodná, jelikož s bývalým partnerem jsme se kdysi před pár lety snažili nějakou dobu a nic z toho nebylo a se současným přítelem to bylo bez ochrany v mé plodné dny prvně, tak mi to přišlo nepravděpodobné. No a teď jsem z toho vykulená. 8o Máte nějaké zkušenosti? Nebo co si o tom myslíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
30.12.17 22:33

Testy jsem si koupila jak jsem šla od doktorky a kamarádka mě naverbovala, ať už to zkusím, jenže tam píšou až za 5-7 týdnů. Nakonec jsem to teda zkusila a nebyl tam ani náznak druhé čárky. Je to nějaký obyčejný test za 44 korun. Já vím, že stejně musím počkat jestli přijde MS, ale jsem z toho nervózní, tak proto sem píšu. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.1.21 13:15

Ahoj, chtěla bych se zeptat na tutéž otazku ale nějak jinak.
S přítelem jsme spali bez ochrany. MS mam dostat až 6.1. ale dostala jsem ji 1.1. A to tak, že jsem měla silnou MS. dnes je 2.1. A bohužel ani během noci ani kapka krve. Jen velmi slabé špinění. Je to příznak těhotenství? Je mi 18 let což se v mem věku stává ze MS prijde dřív a už se mi to i předčasně stalo o 7 dni ale nikdy jsem nezažila to ze bych jeden den měla normalni, silnou a druhy den ani kapka.

• Citovat
  • Upravit
15112
2.1.21 14:39
@Anonymní píše:
Ahoj, chtěla bych se zeptat na tutéž otazku ale nějak jinak.
S přítelem jsme spali bez ochrany. MS mam dostat až 6.1. ale dostala jsem ji 1.1. A to tak, že jsem měla silnou MS. dnes je 2.1. A bohužel ani během noci ani kapka krve. Jen velmi slabé špinění. Je to příznak těhotenství? Je mi 18 let což se v mem věku stává ze MS prijde dřív a už se mi to i předčasně stalo o 7 dni ale nikdy jsem nezažila to ze bych jeden den měla normalni, silnou a druhy den ani kapka.

Jo, nejspis jsi tehotna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
shadowbabe
3.1.21 11:19

Kup si test :mavam:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie