Je nachlazená a pořád spí

50
2.10.12 13:04

Je nachlazená a pořád spí

Ahoj, už jsem dneska celkem nervózní. Dvouletá dcerka je nachlazená a dneska v podstatě ještě nevstala, nic nejedla. Pořád jenom spí, občas na mě zavolá, ale hned zase usne. Má suchý kašel, rýmu zatím nepozoruju. Teplotu jsem měřila několikrát, ale teploměr nic nenaměřil. Naposled nad ránem měla 37,1. Vypila dopo jenom trochu vody. Před polednem už jsem si jí vzala k sobě, že jí pochovám a prohlídnu jí, ale spíš jsem jí ublížila, všechno co vypila, vyzvracela :,(. Tak dala sprchu a zase spí… Zná to některá z Vás? Je to normální? Stejně tuším, že bez návštěvy pohotovosti nebo aspoň bez telefonátu s pohotovostí nebudu přes noc v klidu.
Dík za názory a rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
941
2.10.12 13:15

Co takhle volat DR? ne pohotovost, ale jen obvodáka. at poradí, ale moje holky taky nic nejí když jsou nemocné, nech ji spát nenutit do jídla a hlavně pít, večer uvidíš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13119
2.10.12 13:36

Mě když je blbě, tak taky pořád jen spím. :nevim: a tvojí holce evidentně blbě je, když zvracela. Pokud ti to nedá, tak zavolej svému dr. Přeci nebudeš čekat až do večera na pohotovost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
941
2.10.12 13:40

Jasně, pokud bude zvracet pořád dokola, hrozí dehydratace, tak to potom honem na pohotovost, ale jestli nic jinýho nemá, nech ji spát, at nabere sílu, až bude mít hlad, řekne si nebo ji dej jen piškoty třeba,.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Katulen
2.10.12 13:46

Bez jidla vydrzi, v nemoci je dulezite piti. Jidlo neres a jeste kdyz zvraci.Nech ji spat, kdyz se probudi, zmer ji, dej pit, kdyz bude mit horecku dej nurofen. A jestli mas kapky na suchy kasel. A pokud bude mit hlad tak jen nejaky suchary, nebo suchy rohlik, proste dietu kdyz zvracela. A dobrej je cernej caj oslazenej pri zvraceni.

• Citovat
  • Upravit
myšanda26
2.10.12 13:52

To zvracení může být i od zahlenění, u dětí se mi to občas taky stane. Ta teplota ještě může vylítnout, hlavně k večeru ráno bývá většinou nižší. Jíst není potřeba když nemá chuť, hlavně musí pít. K doktoroj bych zašla. Člověk nikdy neví.

• Citovat
  • Upravit
Ema N.
2.10.12 14:00

Moje sestra, kdyz byla mala a nemocna, tak taky porad spala… podle toho mamca poznala, ze se s ni neco deje. Budila ji jenom na prasek (ktery ji dala zapit hodne vody) a jine leky (treba na kasel), vzdy hodne napit, ale jist ji nenutila, jenom kdyz sestra chtela…

Ale doted to ma tak, ze kdyz je nemocna, tak jenom spi… bud rada, ze spi.. horsi jsou deti, co pri nemoci chteji litat venku… :nevim: :nevim: :nevim:

ale dr bych zavolala… :nevim:

• Citovat
  • Upravit
50
2.10.12 18:55

Všem dík za názory a rady. Zítra s ní za dr stejně zajdu. Pořád s krátkýma přestávkama spí, napije se a zase ulehne. Dávám jí zatím jenom kapky na kašel, jinak zatím není nic třeba. Zvracení bylo nejspíš od hlenů jak tu psala Myšanda26. Že s ní půjdu k dr, to jsem tušila, jenom mě zarazilo, že fakt pořád jenom spí, u starší jsem se s tím nesešla… K jídlu děti nenutím i když jsou zdravý, natož když jim není dobře
Ještě jednou všem dík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
myšanda26
3.10.12 10:03

Tak jak to s vámi vypadá? Už je na tom líp? Jsem zvědavá ženská, no :oops:

• Citovat
  • Upravit
50
4.10.12 13:52

Omlouvám se, už jsem se sem nedostala. Dcerka už je ok, nic jí není 8o Ale ona to tak prostě má. Jeden den má teplotu a druhý den už jí nic není. Ono na jednu stranu je lepší, že to úterý prospala, než kdyby tu po mě lezla a byla ufňukaná :) Ale stejně čekám, jestli se něco neobjeví, např. rýma, ale v tomhle póču je to normální. S dr jsem mluvila a prý když už je ok, mám zavést běžný režim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
myšanda26
4.10.12 14:07

Tak sláva, dobrá zpráva. Hlavně že je OK. Opravdu je nejlepší to zaspat.

• Citovat
  • Upravit
50
4.10.12 19:43

Jojo, souhlas

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat