Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Tak u nás se taky asi něco děje.
Matyáš má 8 měsíců a v puse ani jeden zub.
Včera se mi zdál nějaký horký, teplotku měl ale jen mírně zvýšenou.
Dnes jsem volala Mudře a prý by mu už mohly konečně růst zoubečky.
Dneska v noci jsme nespali, pořád kňourá, trápí se, je hodně plačtivý, je mi ho strašně moc líto, čert to vem, že mám migrénu z nevyspání.
Chce se mi brečet i za něho.
Jsem teda zvědavá, zda je to předzvěst zoubku.
Vzhledem k tomu, že toho mám už teď plný brejle, tak doufám, že mu jich roste několik naráz. Protože jestli je taková hrůza kvůli jednomu zoubku, tak než mu narostou všechny, tak asi zešedivím ![]()
ahoj, včera našemu klukovi (7.měsíců) začala brutální rýma, noc jsme probrečeli a dneska jako když utne a z toho mu ted vyletela horečka na 39°C a průjem. doktorka říkala že to je ze zubů.. už aby to skončilo. malej už má dva spodní řezáky, ty mu lezly 2 měsíce při zvýšené teplotě skoro každý den..
Ahoj musím se přidat, malá měla vždycky teploty do 38, jen vyjimečně i průjem, ale teploty vždycky do tří dnů zmizely.
ahojky holky.. jdu sem zase s dotazem
malá v noci nespí, nebo hodně špatně.. náladu měla včera super, dneska taky ok.. ale ted sem probudila a zdála se mi teplá tak sem jí změřila a měla 37,4.. je jí 6 měsíců.. A rostou zuby.. myslíte, že to tedy může být k tomu?? nic jiného jí není, rýma, kašel, průjem nic.. veselost.. Myslíte, že to nic není?? a může se s teplotou od zubů ven??? když je tam tak krásně nebo raději doma??
Ahoj,určitě je to k zoubkum…já to zrovna také řeším,zvýšená teplota již 3.den,lezou nám špičáky…už se mi to stalo po několikáté…vždy zvýšená teplota,někdy průjem,někdy čirá rýma…vždy crp ok…ven chodíme,jen bacha na supermarkety atd.....dítě je teplotou oslabené,takže může ledacos chytit…pevný nervy ![]()