Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou
Mgr. Pavla Hájková
@ter26 píše:
@SlecnaSally tak ať se vás obou drží pevné zdraví
děkuji ![]()
Ahoj, já jsem taky hodně na alternativní léčbu, i když musím říct, že v případě vážné nemoci bych volila určitě kombinaci západní medicíny podpořené alternativními postupy. V tvém případě bych se svůj stav pokoušela určitě zlepšit meditací, kterou pokládám téměř za všemocnou - myslím tím pravidelně třeba dvakrát denně se aspoň na čtvrthodinku zklidnit, poprosit Boha o léčení (či Ježíše Krista nebo prostě duchovní bytost, ke které máš důvěru) a představovat si, jak všeuzdravující světlo zaplavuje celé Tvé tělo, léčí každou buňku a dává tě do pořádku. Samozřejmě po zbytek dne v sobě pěstovat jen radost a dobré myšlenky, žádné chmury, i když vím, že toto je velmi těžké, nicméně je to účinné. Sama jsi myslím psala, žes dlouhodobě řešila vztahy, a jakmile člověk není psychicky v poho, fyzické nemoci lehčí či těžší o sobě časem určitě dají vědět, holt je to v naší bytosti vše provázáno. Taky bych to asi podpořila nějakou duchovně-energetickou léčbou jako je třeba reiki (nejlépe aby sis ho dávala ty sama každý den a dlouhodobě)nebo bych zkusila absolvovat dvě či tři sezení rekonektivního léčení. K tomu samozřejmě upravená strava, což už asi máš, že? Je toho hodně, co může člověk zkusit, ale já nejvíc věřím poctivé každodenní meditaci, kterou jsem popsala, a vyrovnanosti a radosti v životě. Moc ti a všem ostatním držím palce!
@sanyaa moc děkuji za tipy.
medituju každý den, vyzualizuju a reiki se zabyvaji rodice, takže ti na me neustale pracuji. Jidlo od doktoru moc omezeny nemam, spis ja se posledni dobou vic hlidam, ale nic speciálního. Omezeny smazeny, cukry a pod..
Tobě meditace na nejakou nemoc pomohla?
No já medituju pravidelně a pomáhá mi to na vše, ale vážnou nemoc jsem neřešila, takže to z vlastní zkušenosti takhle říct nemůžu.