Je těch spánků moc?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
25.10.24 15:01

Je těch spánku moc?

Maminky já potřebuju asi radu🙏🏼 myslíte že jsou tři spánky za den u 7m miminka hodně? Vstává mi okolo 7h ráno, kolem 10h má první spánek, většinou 30min, druhý má po obědě kolem 13h, to jí stačí 20min, když jdeme ven tak spí i hodinku, a pak má třetí spánek kolem 16h, a to spí 30min a někdy max 1h. A od 17 do 20 je vzhůru, než jde po koupání spát. Usíná hezky, ale vždy se mi budí po 2-3hod, a prostě nechce dál spát. Má vyspáno, blbne, směje se, takže je se mnou vzhůru třeba hodinku, dvě, než se mi podaří jí uspat. A je to takhle opravdu už tak týden, hlad nemá, protože si ani ode mne mléko nevezme, zoubky má dva venku a nepřijde mi že by ji trápili, protože ani nebrečí. Myslíte že je čas přejít na dva spánky, že to že se budí může být že je prostě přespalá? Nebo mám nechat delší bdělé okno před spaním? Už fakt nevím☹️

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
316
25.10.24 15:07

Tri spanky su podla mna tak akurat, ale su dost kratke. Aj take deti su.

Ak si skusala biely sum, radio a skratka je po 20min hore, tak len sa zmierit s tym, ze to staci.

Mne spaval ked uz mal 2 spanky od 10:30 -12:00 a potom od 15:30- 17:00. Budila som poobede. Potom zase spat okolo osmej. Ako sa tie spanky zreduhuju bude lepsie. Teraz v dvoch rokoch ma jeden obedny, kludne aj 2,5-3h

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35531
25.10.24 15:10

No spíš mi připadá, že toho spánku má přes den v celkovém součtu spíš málo. Můžeš to zkusit předělat na dva a uvidíš. Dětem se mění spánek často. Za chvíli to může být zase jinak.
Jak se jí snažíš v noci uspat když se vzbudí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.10.24 20:10

Prijde mi, ze ma taoy malo spanku a to mute byt duvod, proc spi blbe v noci. Celkem plati pravidlo, ze jak spi pres den dobre, tak spi pres noc dobre. Mne spalo dite v 7 mesicich dopoledne 1,5-2 hodiny a odpoledne 1-1,5 hodiny. Dalsim duvodem, proc ma v noci bdele okno, muze byt, ze se zacne dite vic hybat. Uz to neni jen o pretoceni ja brisko, ale i plazeni/lezeni, takhle jsem mela v cca 8-9 mesici v noci asi taky 2 tydny bdela okna, ze se proste ve 2 rano probudil a chtel si hrat cca 2 hodiny to trvalo. Strasny. Vysilenim jsem mu to zatrhla a proste ho pak nutila vedle me lezet a spat s tim, ze se proste v noci spi a nehraje se. To celkem zabralo po par nocich uz zase spal a nemel takhle dlouha bdela okna, ale myslim, ze to mel primarne kvuli tomu, ze se proste zacal vic hybat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí