Je tento drak přeplácaný?
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@tumpach píše:
je přeplácený jako prase, ale vím, že dítě z takovýhle přeplácanin má radost, takže pokud to ak syn chce a líbí se mu to, nechala bych to být, ale jinak je tam toho strááášně moc,
někdy v jednoduchosti je krása
děkuji za názor, asi ho trošku upravíme, odlehčíme, když je tak přeplácaný.
- Citovat
- Upravit
@vonajebohyne píše:
Mne tedy prijde brutalne nevkusny a preplacany. Ale neni to tak nejak jedno, jaky mam treba ja nazor, pokud je s nim autor (predpokladam tve dite) spokojene?
Je, máš pravdu
.
- Citovat
- Upravit
@jdukolem píše:
je přesně tak jak by ho udělal i můj syn barevný a je tam všeho moc… prostě krása! mě se líbí moc
ona totiž krása očima dítěte je zcela něco jiného než krása očima dospělého čili jestli je syn pyšný a spokojený jen to tak nech..
děkuji moc za povzbuzení, ale možná něco málo přece jenom ubereme…
- Citovat
- Upravit
@slavuska1 píše:
Jo, je preplacanej, ale to je u detskych vytvoru normalni
Děkuji za názor, malý právě zdobí až moc…,ale zakázat mu to nemůžu, je to jeho dílo
,tedy naše společné.
- Citovat
- Upravit
@Qwentin píše:
Ahoj, prosím, chtěla bych se zeptat, jestli je tento dráček „přeplácaný“,není toho na něm zbytečně moc? Paní učitelky řekly, že zdobení se meze nekladou, ale aby to nebylo přehnané. Omlouvám se za kvalitu fotky, ale lepší foťák nemám. Velmi děkuji za názory, hezkou neděli všem![]()
![]()
.
Je to dětský výtvor ne? Tudíž je nádherný.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anna766 píše:
Je to dětský výtvor ne? Tudíž je nádherný.
Aničko
,děkuji moc za povzbuzení
.
- Citovat
- Upravit
@Qwentin píše:
děkuji moc za povzbuzení, ale možná něco málo přece jenom ubereme…
nech to na pokoji.. má to být hlavně malého dílo ne?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Qwentin píše:Není zač
Aničko![]()
,děkuji moc za povzbuzení
.
@jdukolem píše:
nech to na pokoji.. má to být hlavně malého dílo ne?
Souhlas
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Očima dítěte je drak nááádhernej a očima dospělého holt přeplácanej.. ale veselej já bych to hrdě nesla ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Qwentin píše:
Je, máš pravdu.
A o to jde. Delalo (nebo rekneme bylo image makerem) dite a to ma vnimani vkusu uplne jinde nez my, dospeli. Pokud mu zari oci a je na svuj vytvor pysny, je vse v poradku. Detsky svet fantazie je krasny. Vzdyt je ve skolce. Kdyz si vzpomenu, co my jsme jako holky brakovaly mamam ze satniku, kombinovaly nekombinovatelne a pripadaly si uzasne…a nezustalo nam to
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jdukolem píše:
Očima dítěte je drak nááádhernej a očima dospělého holt přeplácanej.. ale veselej já bych to hrdě nesla
Přesneeeeee ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@vonajebohyne píše:
A o to jde. Delalo (nebo rekneme bylo image makerem) dite a to ma vnimani vkusu uplne jinde nez my, dospeli. Pokud mu zari oci a je na svuj vytvor pysny, je vse v poradku. Detsky svet fantazie je krasny. Vzdyt je ve skolce. Kdyz si vzpomenu, co my jsme jako holky brakovaly mamam ze satniku, kombinovaly nekombinovatelne a pripadaly si uzasne…a nezustalo nam to:.
což je škoda.. kolikrát to bylo barevné veselé a neotřelé a ty ulice by nebyly tak popelavě konformní jako jsou ted kdyby v nás ta hravost zůstala..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Qwentin vubec nic bych nemenila!!! Ano, je to kolotočářský až běda, ale o tom to snad je, ne? Byla bys radsi, kdyby ho syn mel v prirodnich tonech?
fakt ho nechte takto, pusobi dokonale optimisticky a me donutil se usmat
ta pohoda z toho čiší a moc se mi to líbí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dětský výtvor, jo…?? a co ty vlajky ČR a EU, hodně netradiční dětská fantazie
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit